Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
Odesláno

17 stranek hodnoceni a ja tady mam napsat jeste neco, co nezaznelo?

Prvni obchod s Davidem. Projevil zajem, pak se neozval, na schuzku neprisel... Tak takhle to rozhodne nebylo! Musim rict, ze to byla velice prijemna zkusenost. Meli jsme sanci se potkat, pokecat a vsechno probehlo jak za starych casu, kdy byl svet jeste v poradku.

Moc diky a kdykoliv zase.

• Díky 1
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Občas člověk to dříví do amazonskýho pralesa prostě přinést musí, ale vůbec mi to nevadí. :) 

S Davidem je radost obchodovat: férový a rychlý jednání, jasná komunikace. Na čem se domluvíme, to platí, přesně jak to má mezi chronomagory i slušnými lidmi být. Plus skvěle pokecáte. Díky a kdykoliv rád znovu. 

• Díky 1
Odesláno

S Davidem je radost obchodovat. Vše proběhlo na jedničku a vždy super popovídání. 100% spokojenost. Díky Davide.

• Díky 1
Odesláno

Není to přímo nákup tady od Davida, nicméně poděkování na místě je.

Řešil jsem nákup hodinek Zenith Pilot a nejen, že mi David poskytl reakci tady ve vlákně, ale následně pak trpělivě konzultoval nabídky které jsem mu posílal i mírnil moje obsesivní obavy z možného podvodu, jelikož finální nabídka byla z Bazoše…

Takže Davide moc děkuji za velmi citlivou lidskou účast a profi postřehy a zkušenosti během celého procesu. Jarda

• Díky 1
  • Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...