Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Davide, ještě jednou díky za naprosto ukázkový a profesionální obchod. 

Zvlášť oceňuji veškeré dodržené úmluvy, přesnost a osobní přístup.... 

Všem vřele doporučuji.

Posted

Vašku děkuji, bylo mi potěšením a i Tobě děkuji za dodržené dohody. Užívej si jich a věřím, že budeš spokojen.

Posted

I já musím vyzdvihnout Davidovu spolehlivost a férové jednání, maximální preciznost ve vztahu k hodinká, mdostál všeho na čem jsme se dohodli, navíc briskní komunikace na vysoké úrovni!

Mohu jen doporučit!

M.

Posted

Děkuji moc! Já do dalšího jen tak nepůjdu, už nejsou dukáty :) . Super Avengery jsou můj vrchol, dál už mě nic extra nezajímá a hlavně se potřebuji usadit :) . Takže hlásím STOP stav :) .

• 3 weeks later...
Posted (edited)

..i za mne 100%..férové jednání..obchod proběhl dle dohody.. :)

Edited by bedja
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Korektny, ferovy, s velkou rukou a este vacsim nadsenim pre svoje zabavky. :) Dokonca si myslim ze ho viac bavilo byt pri vyberovom procese od zaciatku do konca ako len "nieco predat" ;) ocenujem a pozyvam na pivo.

Posted

Bezchybný obchod s Davidem, perfektní dohoda, dokonce se nechal přemluvit k prodeji, se kterým si vlastně vůbec nebyl jistý. Do puntíku pak splnil vše, co slíbil, hodinky přinesl v naprosto ukázkovém stavu, krásně jsme popovídali a v pohodě uzavřeli obchod. Plán splněn na 120 %.

Doporučuje pět z pěti chronomagorů...  :smile_anim:

• 2 weeks later...
Posted

Tak s Davidem prvni rychly kseft a jak bylo zmineno jiz vyse, vse na 1. I kdyz si nebyl jistej velikosti, hodinky si vzal (asi aby me neurazil :-)).

Budu se tesit na dalsi spolupraci. Diky.

• 4 weeks later...