Jump to content

Sphinxx

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Nošení dříví do lesa, ale musím tu odložit poklonu pro Davida. Jasná a přátelská domluva, skvělej pokec o autech a obecně dalších aspektech mladíků naší vrstvy, na 100 % dodržené slovo, prostě všechno na jedničku. Díky :).

• 5 months later...

Sice skoro s měsíčním zpožděním (moc se za to omlouvám, Dejve), vím... Ale i já se chci podělit s ostatními kolegy na fóru s naším tuším již 5. obchodem. Co dodat, považuji Tě za kamaráda s velkým K, což si mi opět potvrdil dne 10.10. v Praze (my dva víme...). Takže ještě jednou děkuju za úžasné odpoledne a taky za velmi výraznou pomoc s nákupem - Oris Aquis 43,5mm caliber 400 s tím dokonale modrým číselníkem. Davida všem maximálně doporučuji - jedná se o upřímného, naprosto férového, zábavného, a nejen v hodinářském odvětví, se skvěle orientujícího chlapa! Davide, DĚKUJI !!!

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...

Děkuji za obchod! 🙏

David je profík každým coulem. Mini setkání proběhlo na 1, a jsem moc rád, že jsem si zase seřadil pár věcí v hlavě.

Super setkání, těším se na další.

Vřele doporučuji! ✔️🫡

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

..stejne jak David Davidovi v prispevku prede mnou..

Nekolikaty deal s Davidem, to uz ani neni obchodovani, to je proste nehorazna pohoda - "cau, vezmu to, prijedu, kde, v kolik, OK,.." a za hodinu vse hotovo. Tak zase nekdy, kamo, priste snad stihnem zase obed nebo veceri..

..a diky!

• 3 months later...
  • 3 months later...

Velký dík Davidovi za bezvadný obchod a zajímavé setkání. Skoro mě mrzí, že asi hned tak něco dalšího kupovat nebudu. Já už totiž svoje hodinky našel. 🙂 Ještě jednou moc děkuju, další superlativy a nadšení bych jen opakoval.