patprom Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 Dlouho jsem se jim bránil, ale nakonec jsem prostě podlehl... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Rolficzech Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 Chápu. Taky jsem tohle téma sledoval. Cool brand, cool hodinky. Gratuluju!
Ondrej71 Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 Moc pekny kousek. Tudor je znacka, která mi před par měsíci nic neříkala, ale dnes docela koukám jak zajimave modely ma, at uz tento Grandtour či další. Gratulace :-)
kuncák7 Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 Pekne,jsem rad,ze jsem odolaval dyl nez ty :-))).taky jsem je sledoval.
DaLo Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 Skvely hodinky. Uz nekolikrat jsem o nich uvazoval, ale nikdy na ne nedoslo. Kazdopadne me asi jednou cekaji.)
patprom Posted November 2, 2013 Author Report Posted November 2, 2013 (edited) Chlapi, děkuji. Jsem zvědavý, jak dlouho vydrží :-) Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited November 2, 2013 by patprom
semi001 Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 Jsou krásný, nějak nechápu proč se bránit a rovnou se tomu nepodat
villain83 Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 Ta ruze na vterinovce je fajnova,co?Cifernik fajn,na muj vkus moc velkej napis GT,ale zpracovanim jsou fakt super.At slouzi..
jankoxxx Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 najlepsie na tychto hodinkach je to ako krasne sadnu na ruku. pohodlnejsie sportove hodinky som na ruke este nemal!
misoo Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 Velmi pekne, dopraj im origo tah, bude to pecka!
villain83 Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 Velmi pekne, dopraj im origo tah, bude to pecka! hehe,tah na Tudory fakt neni levna prdel:-)
patprom Posted November 3, 2013 Author Report Posted November 3, 2013 (edited) Jojo, dokonalá práce švýcarských mistrů. Jsou nádherné nejen na pohled, ale taky velmi pohodlné a tím pádem na ruce příjemné. Nad tahem jsem chvilku taky přemýšlel, ale obávám se, že by tou změnou ztratily (alespoň pro mně) mírně sportovního ducha. Ale kdo ví :-) Edited November 3, 2013 by patprom
patprom Posted November 3, 2013 Author Report Posted November 3, 2013 Pár včerejších momentek na pravé ruce. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
misoo Posted November 3, 2013 Report Posted November 3, 2013 hehe,tah na Tudory fakt neni levna prdel:-)Sak prave preto nepisem 'kup', ale 'dopraj'
patprom Posted November 3, 2013 Author Report Posted November 3, 2013 Tady je jedna s lumi za denního světla. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
villain83 Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 Sak prave preto nepisem 'kup', ale 'dopraj' No,je pravda,ze na tahu uz by to byl slusnej kus zeleza,paradni jsou i na Nato strapu.
Ondoni Posted November 4, 2013 Report Posted November 4, 2013 (edited) Taky jsem je zvažoval, dokonce jsem si je byl i vyzkoušet u Bechyně(ho)...ale bohužel mi nesedly jak Tobě...určitě gratulace! Edited November 4, 2013 by Ondoni
patprom Posted November 15, 2013 Author Report Posted November 15, 2013 Po vice nez 2 tydnech intenzivniho noseni prohlasuji, ze jsou uzasne!!! Nahodil jsem na ne rallye remen Rios a libi se mi jeste vic :-)
Sphinxx Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 Ty Tudory nejsou úplně můj šálek čaje, ale jdou k Tobě, nicméně pochlub se Nautilama, poprvé jsem je viděl na srazu a jsou super. Moc hezké hodinky.
Recommended Posts