Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Každopádně sem postni více fotek. Jak je na tom pouzdro a lumi u ruček? Luneta vidím - že by snesla vyměnit. Ale původní si nechat. Takže bych jen přeleštil sklíčko a koupil novou lunetu. Co se týče tahu, tak pokud je origo tak tím líp, když ne, tak je hoď na kůži, nějaká černá s oranžovým prošíváním. Na strojek bych moc nešahal, pokud šlape tak, jak má. Jestli s ním ale jsou nějaké problémy - nenulujou správně stopky, hodinky nejdou přesně, nepřeklápí se datum apod. Tak se připrav tak na 3000,-. Pokud to jsou manuály, což asi jo, Valjoux 7734. Pokud to jsou automaty, tak se připrav na větší balík, ale asi koukám správně - nevidím korunku na protilehlé straně. 

Odesláno

Je tam Val 7736. Automaty jsem platil 6500 v lete. Strojek nebyl v servise od revoluce, to budu muset udelat stopro. Pouzdro ma nejake tukance, ale ty mi nijak nevadi. Spis prave ta luneta, rucicky, lumi na indexech a oranzove prvky na cifru. Ja se v renovacich nevyznam, nevim co vse se dela a jak moc to snizuje originalitu hodinek. Nevim, jestli kdybych to poslal do svycarska tak jsou schopni mi to vymenit ale puvodni dily zaslat?

Odesláno

je to model 73363. Pokud chceš origo, tak švajc, ale připlatíš si (za servis strojku cca 20000)

Vyměnil bych lunetu, sklíčko, a servis strojku u nás. Cenově max 10k, podle toho kdo to bude dělat.

Neznámýho hodináře bych to nenechal ani otevřít

Odesláno

je to model 73363. Pokud chceš origo, tak švajc, ale připlatíš si (za servis strojku cca 20000)

Vyměnil bych lunetu, sklíčko, a servis strojku u nás. Cenově max 10k, podle toho kdo to bude dělat.

Neznámýho hodináře bych to nenechal ani otevřít

Spíše teda 73663, ne?

Odesláno

Chces je nosit pravidelne nebo jen do skrinky a obcas vyvetrat? Ja bych sel do renovace ve svycarsku a nosil je. Byla by skoda delat neco jen napul nebo jen do supliku.

Odesláno (upraveno)

Aha, 3 registry. Pátek :-)

73363

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

73663

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem financ
Odesláno

O cenu mi az tak nejde, jsou to hodinky po tatovi, pro mne budou mit vzdy cenu mnohem vyssi nez trzni. Spis bych je chtel mit co nejlepsi vysledek. Pokud jsou je ve svycarsku schopni dat cift, rucicky a lunetu do puvodniho stavu a origo dilky poslou, tak to klidne zaplatim. Jen nevim, jak to ve svycarsku probiha a jake jsou s nima zkusenosti. U pouzder je problem, to jsem uz cetl.

Odesláno

Abych pravdu řekl,nikdy nebudou mít ty nahrazené /čti nové/ díly tu starou patinu a bude to vypadat divně.Vyměnil bych jen tu lunetu a udělal servis strojku.Vyjde to levněj a bude to vypadat dobře.

Odesláno

Lumi se dá dat nová, jak na ručky, tak na indexy. Jestli je chceš nosit pravidelně, tak hlavně přetěsnit.

Jo a kup jim pořádný řemen, ten tah z Primek jim nesluší. U Hanáka mají i origo spony

Odesláno

Lumi se dá dat nová, jak na ručky, tak na indexy. Jestli je chceš nosit pravidelně, tak hlavně přetěsnit.

Jo a kup jim pořádný řemen, ten tah z Primek jim nesluší. U Hanáka mají i origo spony

No jo, to vypadá na Kovotex Trenčín :D

Odesláno

Sklíčko nové, luneta nová, servis strojku valis a zdar... máš perfektní hodinky. :)

Sklíčko bude asi problém co Davide? /financ/luneta nová a servis zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/user/1277-valis/  ,na lumi bych hodil bobek,nechal bych jim patinu.Samo nějaký pěkný řemen.Ciferník je v dobrém stavu,jen to sklo je vypraskané?Pořádné přetěsnění je samozřejmost :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...