Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Krásný fotky kluci, klobouk dolů :notworthy: Já jsem zjistil, že s drahým aparátem dělám stejně tak šeredný fotky jako s levňasem, tak už to tak něják neřeším, prostě fotit neumím a basta fidli" Některé se mě ovšem zadí, že celkem dopadli, např. tato focena Olympusem za osmnáct stoveček, Himaláje"  Je to ovšem můj dojem, možná expert se vysmějě.... :blush02:

post-364-0-05776300-1383685131_thumb.jpg

• Odpovědi 221
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Co říkáte na tohle? Fotím to na klasiku, tj. předválečný měchový foťák a nejčastěji svitkový film. Já vím, kytičky to nejsou, ale mě to baví...  :)

klobuk dole, ze sa najde niekto, kto cti overene...lepsie si strazi kompoziciu a nefoti halabala ako na digital s tym...ze jedna zo sto vyjde

Návštěvník swanieck
Odesláno

Ta Afrika je celá oranžová......jako by tam všichni věděli jak dopadnou nače super volby......

post-27804-0-17532600-1383692438_thumb.jpg

Odesláno

Práda chlapi, hlavne tie makrá hmyzu, čo je vďačná téma...ale zacyhtiť to, už je ťažšie. Ja som sa sústredil už dávnejšie na zamrznuté potoky a experimentoval so svetlom pod ľadom = Zamrznuté svetlo.

post-6829-0-62156400-1383736183_thumb.jpg

Odesláno

Práda chlapi, hlavne tie makrá hmyzu, čo je vďačná téma...ale zacyhtiť to, už je ťažšie. Ja som sa sústredil už dávnejšie na zamrznuté potoky a experimentoval so svetlom pod ľadom = Zamrznuté svetlo.

Tak tohle me nikdy nenapadlo a ze mivam hodne napadu :-)....dobry, zajimavy...!

Návštěvník swanieck
Odesláno

snad to nikoho nepobouří a admin to nevyhodí jako eroticky přes čáru

post-27804-0-75836300-1383748266_thumb.jpg

Odesláno

Tak tohle me nikdy nenapadlo a ze mivam hodne napadu :-)....dobry, zajimavy...!

Vďaka. Výsledkom toho bolo náhodné zistenie, ako hodinky nahriate z ruky, nechávajú odtlačky na ľade. Fortis odtlačky som už tu dával niekde do fotogalérie. 

Pavle, výborný portrét gorily.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...