African Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Krásný fotky kluci, klobouk dolů Já jsem zjistil, že s drahým aparátem dělám stejně tak šeredný fotky jako s levňasem, tak už to tak něják neřeším, prostě fotit neumím a basta fidli" Některé se mě ovšem zadí, že celkem dopadli, např. tato focena Olympusem za osmnáct stoveček, Himaláje" Je to ovšem můj dojem, možná expert se vysmějě....
filo-boxer Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 McStinger, on 05 Lis 2013 - 21:49, said:Je tu kopa pekných fotiek, ale túto by som si smelo na stenu zavesil To me tesi, diky.
filo-boxer Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Africane, co to je za masiv v pozadi?
palom Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Co říkáte na tohle? Fotím to na klasiku, tj. předválečný měchový foťák a nejčastěji svitkový film. Já vím, kytičky to nejsou, ale mě to baví... klobuk dole, ze sa najde niekto, kto cti overene...lepsie si strazi kompoziciu a nefoti halabala ako na digital s tym...ze jedna zo sto vyjde
African Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Nevím, prostě jsem namířil a cvaknul Je to kousek za Tengboche, trek směr Everest"Africane, co to je za masiv v pozadi?
lukin_ova Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 (upraveno) .. Upraveno 5. listopadu 2013 uživatelem lukin_ova
Návštěvník swanieck Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Ta Afrika je celá oranžová......jako by tam všichni věděli jak dopadnou nače super volby......
Wanderer Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Tyhle fotky me zaujaly...pekny...ta motorka je BMW R12, nebo neco mladsiho? ... na prvnim fotu? R51
Bullet Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 R51 Diky za info, fakt skvele zpracovane fota!!
Trojan Odesláno 6. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 (upraveno) Šumavská louka Upraveno 6. listopadu 2013 uživatelem Trojan
StanoBare Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Práda chlapi, hlavne tie makrá hmyzu, čo je vďačná téma...ale zacyhtiť to, už je ťažšie. Ja som sa sústredil už dávnejšie na zamrznuté potoky a experimentoval so svetlom pod ľadom = Zamrznuté svetlo.
Bullet Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Práda chlapi, hlavne tie makrá hmyzu, čo je vďačná téma...ale zacyhtiť to, už je ťažšie. Ja som sa sústredil už dávnejšie na zamrznuté potoky a experimentoval so svetlom pod ľadom = Zamrznuté svetlo. Tak tohle me nikdy nenapadlo a ze mivam hodne napadu :-)....dobry, zajimavy...!
Pavel K. Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Máte ty fotky moc pěkný. Ty makra hmyzu jsou super. Přidám taky zvířátka Foceno v Zoo Praha.
funf5 Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 (upraveno) Fajn vlákno, spousta parádních fotek Něco z Říma, Moskvy a Oranu Upraveno 6. listopadu 2013 uživatelem funf5
Návštěvník swanieck Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 snad to nikoho nepobouří a admin to nevyhodí jako eroticky přes čáru
StanoBare Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Tak tohle me nikdy nenapadlo a ze mivam hodne napadu :-)....dobry, zajimavy...!Vďaka. Výsledkom toho bolo náhodné zistenie, ako hodinky nahriate z ruky, nechávajú odtlačky na ľade. Fortis odtlačky som už tu dával niekde do fotogalérie. Pavle, výborný portrét gorily.
panedge Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Krásný fotky kluci máte.Já taky něco přihodím.
sect Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 (upraveno) Čmelák a rybka. Upraveno 6. listopadu 2013 uživatelem sect
funf5 Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Původní snímek a výsledek... Ořezávali by jste jinak?
sect Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Já bych teda neořezával, mi se ta fotka líbí, ale když už, tak se mi tam nezdá to useknuté písmeno vpravo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se