Přejít na obsah

Sphinxxovy auta a hodinky

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 170
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

BfB je mastodontni nablejskanej nesmysl pro padesatilety chlapiky v bilejch kosilich s drakem na zadech, s pupkem a malinkym penisem, s cool roztrhanejma dzinama a v bilejch spicatejch botach, ktery popiji male ristretko ve snobskym podniku a pred nim parkujou drahou káru.

Hercules jsou poradny mazacky Becky ze starejch casu, kdy Breitling delal jeste hodinky pro chlapy.

Tak  :lol2:

Odesláno

Ale hlavně tyhle konkrétní Herculesy co mám jsou fakt 1A. Mě to BfB zaujalo hlavně díky blízkému odkazu k automobilismu a dobré ceně. Ale zase 70% BfB vypadá, jako fík, což je trochu škoda.

Jak píšeš Hercules je kus hodinek. No, musím si to rozhodnout, začínám tomu dost propadat tady na tomhle foru :death:  :) .

Odesláno
  V 7. 11. 2013 v 10:36, Frantik napsal:

BfB je mastodontni nablejskanej nesmysl pro padesatilety chlapiky v bilejch kosilich s drakem na zadech, s pupkem a malinkym penisem, s cool roztrhanejma dzinama a v bilejch spicatejch botach, ktery popiji male ristretko ve snobskym podniku a pred nim parkujou drahou káru.

Hercules jsou poradny mazacky Becky ze starejch casu, kdy Breitling delal jeste hodinky pro chlapy.

Dost dobře jsi to vystihnul :lol2:  :lol2: , ok asi na to zapomenu kluci, je fakt, že se mi je nechce vůbec pouštět, alespoň ne teď. Tady člověk jen sedí čte a čte a takhle ho to nenápadně posouvá - děs :) .

Odesláno
  V 7. 11. 2013 v 10:36, Frantik napsal:

Díky, sem si poprskal monitor  :lol2:

Odesláno

Gratuluji ke krásným Herkulesům, podle fotek jsou opravdu v perfektním stavu.

Za BfB bych neměnil. Na Tvém místě bych si nechal Herkulesy - Tvé první hodinky

od vysněné značky, v perfektním stavu, které navíc nejsou tuctové a odkazují

na "staré časy".

Odesláno
  V 7. 11. 2013 v 10:47, Sphinxx napsal:

To vypadá, že tu pro BfB není místo :) :) . Aspoň jsem se poučil, je vidět, že se teprve učím :blush02: .

Já myslím, že je. Určitě je nemalý okruh lidí, kterým se líbí. Jen je srovnáváš s ikonickými hodinkami, které jsou zde velice oblíbené :-).

Odesláno

OpenMind:  Děkuji. Stav je fakt super. Jak jsem psal BfB mě zaujaly kvůli odkazu ke značce Bentley a nenápadně jsem je začal okukovat na netu, když jsem hledal Datory. Nu a tady jsem přišel na to, že DATORY jen tak nebudou s odkazem na cenu, takže jsem přeběhnul ke článkům na BfB.

jacob : když to tak čtu, tak na tom bude asi něco pravdy.

All: jsem vůl, neměl bych dále řešit žádné další Béčka a nechat si tyhle, které se mi ve finále hodně líbí, hlavně to zpracování, jinak zase něčemu takovému propadnu :( .

Odesláno

@Frantik, ty jsi mě v cafe cafe viděl jo? :D

@Sphinxx, pokud hledáš odkaz na automobilismus, tak jsou tu Monaca, Daytony... Breitling né...

A pozor, jakmile jsi jednou dal do hodinek takový peníze, je snadný sejít z cesty. Zapomenout proč to začalo a vnímat to jen jako herní budget. Vzpomeň si, že jsi ty prachy nedával jen tak do rozpočtu, ale do Herculů. Přestaň blbnout.

Odesláno

Jasně, bohužel TH mě vůbec netáhne a nic mi neříká. Kašlu na to, nechám si je a nebudu už raději dále nikde prolézat zahraniční stránky, protože tohle je asi fakt blbost. Je snadné sejít z cesty a takhle krásné hodinky si fakt chci chvíli užít. Začal jsem blbnou ve chvíli, kdy jsem zjistil, že nedosáhnu na Datory, pak jsem úplně náhodou přeskočil na BfB.

Takže zůstanou doma a bude klid, asi bych si vyčítal, že jsem je pustil jen tak.

Odesláno

Časem si k nim koupím nějaké Steiny asi sedmačtyřicítky a bude klid. Doufám :D . Díky za ochlazení hlavy pánové :cheers:  .

Odesláno

Já bych Herculesy měnil, co se Breitlingu týče, asi jedině za Navitimery (a to ještě kdo ví jestli, kvůli tý WR). Ty mají sice s automobilismem společnýho asi tolik, jako klobása se zdravou výživou, ale pořád lepší než BfB :)

Odesláno

E-E v tuhle chvíli nic měnit nebudu, dávám na rady zdejších i na svůj vlastní pocit, byl to úlet a byl by to nesmysl. Přeci jen jsou to mé první TOP hodinky a nemá smysl s tím nějak experimentovat. Dokud nebudu potřebovat finance, zůstanou doma.  

Jinak Navitimer se mi také líbí, ale hodně mě zaujaly právě ty Montbriliant Datora i kvůli velikosti. Nicméně faktem je, že když jsem zkoušel Navitimery, tak proti Herculesům jsou to "sušínky" :D , ty Herculy člověk fakt cítí na ruce a to se mi líbí. Nu a WR je u Herculů WR100, ale do vody stejně nikdy nepůjdou :) , tedy alespoň ne za mého vlastnictví. 

Odesláno

Hele, Datory jsou dobrý. Další větší alternativou k navitimerům je navitimer world. Ale bacha, ne každý zkousne ty krátký ručky oproti ploše cifru, což je vlastnost většiny GMT s centrální ručkou.

Odesláno

Ty woe, my tu vykecáváme v XY tématech :D :D :D . Já jsem měl na mysli World - protože klasické jsou pro mne "malé". Datory tu nikdo nemá? Nikdo nereagoval na výzvu.

A hlavně, včera jsem se zařekl, že už nebudu cestovat po zahraničních watch forech :D , protože to je nakažlivé, jak prase :) . Jak jsem psal, DATORA budou asi další level za XY let :D , ale uvažuji vážně o Steinech Nav 47, jako třetí hodinky do foroty, stejně na ně čumím jen v šupleti :) , jsem fakt pacient :D .

Odesláno

No, a pak se div, mým počtům...

Dneska jsem na to koukal v Chronoshopu a opět jsem si potvrdil, že mě pilotní hodinky berou.

Úplně nejvíc manuální Laco (oba mustry) s centrální sekundou. Z toho ta Schlachtgeschwader úplně čiší...

Odesláno

Jj. Laco je taky pecka, zejména Flieger Westerland, hodně se mi líbí i osmačtyřicítky Glycine KMU 48 (to je ale nyní úplně mimo můj finanční rozsah), mimochodem na Chronoshop taky lezu očumovat tak 2x v týdnu, jsem teď mimo prostředky, nicméně po Novém roce asi budou právě Steinhart nav B-Uhr 47 Handaufzug, doufám, že jsem to nezkomolil :D .

Tuhle jsem tu prolézal galerku a hodně pozitivně mě překvapily Damaska, ale nepříjemnou studenou sprchou bylo následné zjištění velikosti 40mm :( .  

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...