Přejít na obsah

Sphinxxovy auta a hodinky

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 170
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

BfB je mastodontni nablejskanej nesmysl pro padesatilety chlapiky v bilejch kosilich s drakem na zadech, s pupkem a malinkym penisem, s cool roztrhanejma dzinama a v bilejch spicatejch botach, ktery popiji male ristretko ve snobskym podniku a pred nim parkujou drahou káru.

Hercules jsou poradny mazacky Becky ze starejch casu, kdy Breitling delal jeste hodinky pro chlapy.

Tak  :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale hlavně tyhle konkrétní Herculesy co mám jsou fakt 1A. Mě to BfB zaujalo hlavně díky blízkému odkazu k automobilismu a dobré ceně. Ale zase 70% BfB vypadá, jako fík, což je trochu škoda.

Jak píšeš Hercules je kus hodinek. No, musím si to rozhodnout, začínám tomu dost propadat tady na tomhle foru :death:  :) .

Odkaz ke komentáři

V 7. 11. 2013 v 10:36, Frantik napsal:

BfB je mastodontni nablejskanej nesmysl pro padesatilety chlapiky v bilejch kosilich s drakem na zadech, s pupkem a malinkym penisem, s cool roztrhanejma dzinama a v bilejch spicatejch botach, ktery popiji male ristretko ve snobskym podniku a pred nim parkujou drahou káru.

Hercules jsou poradny mazacky Becky ze starejch casu, kdy Breitling delal jeste hodinky pro chlapy.

Dost dobře jsi to vystihnul :lol2:  :lol2: , ok asi na to zapomenu kluci, je fakt, že se mi je nechce vůbec pouštět, alespoň ne teď. Tady člověk jen sedí čte a čte a takhle ho to nenápadně posouvá - děs :) .

Odkaz ke komentáři

V 7. 11. 2013 v 10:36, Frantik napsal:

Díky, sem si poprskal monitor  :lol2:

Odkaz ke komentáři

V 7. 11. 2013 v 10:47, Sphinxx napsal:

To vypadá, že tu pro BfB není místo :) :) . Aspoň jsem se poučil, je vidět, že se teprve učím :blush02: .

Já myslím, že je. Určitě je nemalý okruh lidí, kterým se líbí. Jen je srovnáváš s ikonickými hodinkami, které jsou zde velice oblíbené :-).

Odkaz ke komentáři

OpenMind:  Děkuji. Stav je fakt super. Jak jsem psal BfB mě zaujaly kvůli odkazu ke značce Bentley a nenápadně jsem je začal okukovat na netu, když jsem hledal Datory. Nu a tady jsem přišel na to, že DATORY jen tak nebudou s odkazem na cenu, takže jsem přeběhnul ke článkům na BfB.

jacob : když to tak čtu, tak na tom bude asi něco pravdy.

All: jsem vůl, neměl bych dále řešit žádné další Béčka a nechat si tyhle, které se mi ve finále hodně líbí, hlavně to zpracování, jinak zase něčemu takovému propadnu :( .

Odkaz ke komentáři

@Frantik, ty jsi mě v cafe cafe viděl jo? :D

@Sphinxx, pokud hledáš odkaz na automobilismus, tak jsou tu Monaca, Daytony... Breitling né...

A pozor, jakmile jsi jednou dal do hodinek takový peníze, je snadný sejít z cesty. Zapomenout proč to začalo a vnímat to jen jako herní budget. Vzpomeň si, že jsi ty prachy nedával jen tak do rozpočtu, ale do Herculů. Přestaň blbnout.

Odkaz ke komentáři

Jasně, bohužel TH mě vůbec netáhne a nic mi neříká. Kašlu na to, nechám si je a nebudu už raději dále nikde prolézat zahraniční stránky, protože tohle je asi fakt blbost. Je snadné sejít z cesty a takhle krásné hodinky si fakt chci chvíli užít. Začal jsem blbnou ve chvíli, kdy jsem zjistil, že nedosáhnu na Datory, pak jsem úplně náhodou přeskočil na BfB.

Takže zůstanou doma a bude klid, asi bych si vyčítal, že jsem je pustil jen tak.

Odkaz ke komentáři

E-E v tuhle chvíli nic měnit nebudu, dávám na rady zdejších i na svůj vlastní pocit, byl to úlet a byl by to nesmysl. Přeci jen jsou to mé první TOP hodinky a nemá smysl s tím nějak experimentovat. Dokud nebudu potřebovat finance, zůstanou doma.  

Jinak Navitimer se mi také líbí, ale hodně mě zaujaly právě ty Montbriliant Datora i kvůli velikosti. Nicméně faktem je, že když jsem zkoušel Navitimery, tak proti Herculesům jsou to "sušínky" :D , ty Herculy člověk fakt cítí na ruce a to se mi líbí. Nu a WR je u Herculů WR100, ale do vody stejně nikdy nepůjdou :) , tedy alespoň ne za mého vlastnictví. 

Odkaz ke komentáři

Ty woe, my tu vykecáváme v XY tématech :D :D :D . Já jsem měl na mysli World - protože klasické jsou pro mne "malé". Datory tu nikdo nemá? Nikdo nereagoval na výzvu.

A hlavně, včera jsem se zařekl, že už nebudu cestovat po zahraničních watch forech :D , protože to je nakažlivé, jak prase :) . Jak jsem psal, DATORA budou asi další level za XY let :D , ale uvažuji vážně o Steinech Nav 47, jako třetí hodinky do foroty, stejně na ně čumím jen v šupleti :) , jsem fakt pacient :D .

Odkaz ke komentáři

Jj. Laco je taky pecka, zejména Flieger Westerland, hodně se mi líbí i osmačtyřicítky Glycine KMU 48 (to je ale nyní úplně mimo můj finanční rozsah), mimochodem na Chronoshop taky lezu očumovat tak 2x v týdnu, jsem teď mimo prostředky, nicméně po Novém roce asi budou právě Steinhart nav B-Uhr 47 Handaufzug, doufám, že jsem to nezkomolil :D .

Tuhle jsem tu prolézal galerku a hodně pozitivně mě překvapily Damaska, ale nepříjemnou studenou sprchou bylo následné zjištění velikosti 40mm :( .  

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...