Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Gratulace ke krásným hodinkám. Tento model se mi velmi líbí ve žluté variantě, ale ta černá bude určitě univerzálnější.

Upraveno uživatelem Kostra
  • Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No prave ten talian tam pleskol taku cenu,ako ich priblizne predavaju v USA,lenze ked ti to od nich pride tak zacvakas dph a clo tak to je cenovo priblizne ako u nas,hned ako som ich mal tak som utekal do sheronu overit pravost vsetko v poriadku,ta cierna farba ked sa na nu pozries z iny uhlov hadze ine odtiene alebo pod svetlom,ide do modra,alebo je matna,potom leskla.

Odesláno

Moc blahopřeju, ať ti dlouho hezky tikají. Už proto, že právě tyhle jsem si vybral za svoje dreamwatche :-D Jen možná, že si jednou vyberu spíš variantu s modrým ciferníkem.

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4

Odesláno

Děláš mi chutě :D A když už jsme u toho - ptal jsem se i jiných majitelů: Jednou jsem si je zkoušel u Dušáka a přišly mi v ruce dost těžký. Jak se ti nosí? nemáš s jejich váhou problémy? Nosíš je utažený nebo spíš trochu volnější?

Odesláno

Trochu volnejsie na ruke,predtym som mal super avenger blacksteel a to bol kus zeleza a to boli na gume,tieto su akorat ziadne jemne oblekovky ale hodinky pre chlapa :lol2:

Odesláno

Je to vlisovana guma este som s nimi nikde neskrtol tak nevie ako bude reagovat,ale nedalo mi to a skusal som po gume prejst tvrdsim predmetom guma je velmi tvrda a neostavaju na nej ziadne odtlacky,tak pocitam ze to bude dobre a ze vydrzi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...