Jump to content

Recommended Posts

Posted

Musím se velice pochvalně vyjádřit o prodávajícím. Absolutní spokojenost. Rychlé jednání a ochota. Za mě, jednotnačně palec nahoru.

Zdar

• 1 month later...
Posted

Martin mi prodal jeho Steinharty a musím říct, že od komunikace přes zprávy až po osobní setkání a předání hodinek včetně pokecu, to bylo super. Za mě můžu jen doporučit.

• 3 weeks later...
Posted

Chtěl bych poděkovat za realizaci hromadného nákupu Isofrane, které se Sedlin ujal a úspěšně dotáhl do konce. Děkuju pane.

Posted

Chtěl bych poděkovat za realizaci hromadného nákupu Isofrane, které se Sedlin ujal a úspěšně dotáhl do konce. Děkuju pane.

Také moc děkuji, skvělá práce :cheers:

Posted

Obdivuju lidi, kteří se pouštějí do akcí, jako byl hromadný nákup isofrane...Sedlin to s nákupem i následnou distribucí ušéfoval naprosto s přehledem a rychlostí, smekám a děkuju!

• 4 weeks later...
  • 7 months later...
Posted

Výborně, 1*, 100%

Můžu jenom potvrdit slova přede mnou, skvělá komunikace, ochota a rychlost. Mile mě navíc překvapilo, že hodinky dorazily v lepším stavu, než Sedlin v prodejním vlákně avizoval a než se zdálo z fotek. Díky za obchod!

Posted

Musim velmi ocenit clena, ktery sice nema pozadovane hodinky, ale upozorni na nekoho kdo ma a chce prodat a zprostredkuje mi super kup :-) To se ceni. Diky!

• 2 months later...
Posted

Tak i já se přidám k těm co děkují. Děkuju za bleskurychlou pomoc, když to bylo potřeba a ačkoli to byla úplná blbost, tak i přes to maximální ochota a rychlost, super domluva a já opravdu děkuju.

• 7 months later...
Guest Mitak
Posted (edited)

Prodej bronzové tyčoviny sice na první pohled s hodinkama nesouvisí, ale na ty bronzové spony na řemínky jsem fakt zvědavý a rád bych se stal stálým dodavatelem materiálu :-) Dobrý rychlý kšeft bez průtahů a vše podle jednoduché dohody.

Edited by Mitak
  • 2 months later...
Posted

Jako nákupčího vřele doporučuji, po dvou pivech koupí úplně vše, co mu strčíte pod nos, o ceně nesmlouvá, ihned zaplatí, pokud se tedy potřebujete zbavit neprodejných věcí, jako je třeba rovnák na ohýbák, vzducholoď nebo zabřezlý morče, stačí Sedlina pozvat do hospody  ;)

• 4 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Musím našeho kolegu a kamaráda veřejně pochvált.

Druhý zrealizovaný obchod a opět na jedničku.

Děkuji

• 11 months later...