Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moco: breitle parádní, přesně tyto na meshi má jeden známý, tak vím, jak dobře vypadají na ruce.

Tomas: článek to shrnul dobře, jsem rád, že na začátku byly 2/3 mých favoritů hodinky ze seznamu ve článku. nicméně jak jsem avizoval, v průběhu došlo k odklonu od požadavku aury a podle toho dopadl i výběr. 

• Odpovědi 201
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Milgaussy jsem mel v ramci zkouseni na ruce nekolikrat a jsou opravdu velmi slusive a pohodlne. Pokud Ti nevadi, ze nemaji datum, jsou super, a obzvlaste model se zelenym sklickem. Ta zelena je u rolexu tematicka a pomerne strohy "inzenyrsky" design spolecne s bleskovou vterinovkou ozivi.

tak shrnuti tipovani:

1. rolex submariner LV

2. rolex milgauss

Odesláno

Tak a je to doma.. Předlouhá a krásná etapa vybírání definitivně za námi a jak zněla dnešní zpráva od PetraM: Ahoj, nastal den D a hodina H.

post-7161-0-42851500-1391111745_thumb.jpg

Odesláno

Tak a je to doma.. Předlouhá a krásná etapa vybírání definitivně za námi a jak zněla dnešní zpráva od PetraM: Ahoj, nastal den D a hodina H.

Normálně hledím na tu fotku a popis a chci kliknout na To se mi líbí :D.

Měl bych přestat chlastat a ty se pochlub ;)

Odesláno (upraveno)

To už si fakt děláš p...l.Tak to vytas nebo zabal.Nevyrůstal Ty si na jednom hradě?Na takovym tajemnym.Cesta byla zajímavá,ale závěr, co by detektivní seriál o tisíci dílech už mě nebaví.Tak Ti k tý krabici gratuluju a až se za pět let rozhoupáš ukázat nám co v ní je,dej vědět.

Ále co,je to hra,tak si taky tipnu,Panerai.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Spíš potom udělám fotostriptýz, kdy se budou postupně odhalovat. :mummy: asi to zbytečně prožívám, ale věřím, že tady na fóru se mi dostane pochopení. :cheers:

pochopenie tusim pomaly stracas :) tak to neprepal a rýchlo daj fotky :)
Odesláno

S takovou ti to vlákno zamknou  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Ale jde vidět jak moc jsi byl natěšenej na ty hodinky, taky gratuluji k pěkné krabici a až se ti sníží tepovka, tak to rozbal  :clap:  :clap:  :clap:

....a chlapy nekažte mu radost, ikdyž to protahuje jako v "Tak jde čas"  :goof:

Odesláno

Kolegové, včera dorazil balíček, večer došlo k předání, dneska od rána v práci. Předpokládám, že páteční večer bude fotodokumentační. Prosím o trpělivost.

Odesláno

Připomíná mi to mýho dědu, co si pořád posouval kolečko salámu po rohlíku a když sežral 5 rohlíků, tak dal kolečko salámu zas do lednice. Tohle je taková podobná sebetryzna.

Odesláno

Kolegové, včera dorazil balíček, večer došlo k předání, dneska od rána v práci. Předpokládám, že páteční večer bude fotodokumentační. Prosím o trpělivost.

No sak staci napisat model to zabere asi 3-4 vteriny a fotky v klude aj cez vikend :)
Odesláno

Petře, já asi vím, pokud ano, gratuluji :speak_cool:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...