michca Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 Moco: breitle parádní, přesně tyto na meshi má jeden známý, tak vím, jak dobře vypadají na ruce.Tomas: článek to shrnul dobře, jsem rád, že na začátku byly 2/3 mých favoritů hodinky ze seznamu ve článku. nicméně jak jsem avizoval, v průběhu došlo k odklonu od požadavku aury a podle toho dopadl i výběr.
Pavel FK Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Za mne milgausy, až se budu potřebovat odměnit tak tyhle si koupím.
michca Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Milgaussy jsem mel v ramci zkouseni na ruce nekolikrat a jsou opravdu velmi slusive a pohodlne. Pokud Ti nevadi, ze nemaji datum, jsou super, a obzvlaste model se zelenym sklickem. Ta zelena je u rolexu tematicka a pomerne strohy "inzenyrsky" design spolecne s bleskovou vterinovkou ozivi. tak shrnuti tipovani:1. rolex submariner LV2. rolex milgauss
michca Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Tak a je to doma.. Předlouhá a krásná etapa vybírání definitivně za námi a jak zněla dnešní zpráva od PetraM: Ahoj, nastal den D a hodina H.
Juraj11 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Tak a je to doma.. Předlouhá a krásná etapa vybírání definitivně za námi a jak zněla dnešní zpráva od PetraM: Ahoj, nastal den D a hodina H.Normálně hledím na tu fotku a popis a chci kliknout na To se mi líbí .Měl bych přestat chlastat a ty se pochlub
VintageLover Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Tu krabici znám, to jsou určitě Festiny.
zekon7302 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Já myslím že krabice je jasná, ale portugaly to nebudou.
StefanM Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Tipujem, ze to budu Ingy s ciernym cifernikom. Som zvedavy...
Daemonultimate Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 (upraveno) To už si fakt děláš p...l.Tak to vytas nebo zabal.Nevyrůstal Ty si na jednom hradě?Na takovym tajemnym.Cesta byla zajímavá,ale závěr, co by detektivní seriál o tisíci dílech už mě nebaví.Tak Ti k tý krabici gratuluju a až se za pět let rozhoupáš ukázat nám co v ní je,dej vědět.Ále co,je to hra,tak si taky tipnu,Panerai. Upraveno 31. ledna 2014 uživatelem Daemonultimate
ivan_989 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Spíš potom udělám fotostriptýz, kdy se budou postupně odhalovat. asi to zbytečně prožívám, ale věřím, že tady na fóru se mi dostane pochopení. pochopenie tusim pomaly stracas tak to neprepal a rýchlo daj fotky
moco Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 S takovou ti to vlákno zamknou Ale jde vidět jak moc jsi byl natěšenej na ty hodinky, taky gratuluji k pěkné krabici a až se ti sníží tepovka, tak to rozbal ....a chlapy nekažte mu radost, ikdyž to protahuje jako v "Tak jde čas"
PetrM Odesláno 31. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Kolegové, včera dorazil balíček, večer došlo k předání, dneska od rána v práci. Předpokládám, že páteční večer bude fotodokumentační. Prosím o trpělivost.
Tomas_2002 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Připomíná mi to mýho dědu, co si pořád posouval kolečko salámu po rohlíku a když sežral 5 rohlíků, tak dal kolečko salámu zas do lednice. Tohle je taková podobná sebetryzna.
ivan_989 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Kolegové, včera dorazil balíček, večer došlo k předání, dneska od rána v práci. Předpokládám, že páteční večer bude fotodokumentační. Prosím o trpělivost.No sak staci napisat model to zabere asi 3-4 vteriny a fotky v klude aj cez vikend
Tomas_2002 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 No sak staci napisat model to zabere asi 3-4 vteriny a fotky v klude aj cez vikend Teď ti napíše, že model je to loňskej a už mě klepne
zekon7302 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Kolegové, včera dorazil balíček, večer došlo k předání, dneska od rána v práci. Předpokládám, že páteční večer bude fotodokumentační. Prosím o trpělivost.Petře, já asi vím, pokud ano, gratuluji
zhrado Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Připomíná mi to mýho dědu, co si pořád posouval kolečko salámu po rohlíku a když sežral 5 rohlíků, tak dal kolečko salámu zas do lednice. Tohle je taková podobná sebetryzna.
Sarka Farka Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 kurva te drama ! kazdopadne sleduju dal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se