lukin_ova Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Po vzoru Sibiře ( a na nápad Peti-Bikera) jsem se rozhodl založit vlákno pro zjištění, kolik nás je tady těch, co vlastní tyto nádhery ...Vím o zhruba pěti kouscích na fóru, ale určitě je nás více.Takže hrdí vlastníci, hlaste se. Seiko SBDX001 Marinemaster MM300 lukin_ova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 11. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Pro inspiraci o čem je řeč, přidám nějaké to foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Seiko SBDX001 Marinemaster MM300 lukin_ova sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 good idea, aspoň budem vedieť komu mám písať keď ich budem konečne kupovať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 (upraveno) 1.) lukin_ova2.) sibirnaya3.) TomasH Upraveno 11. listopadu 2013 uživatelem TomasH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 (upraveno) Uvodem tohoto prizpevku bych chtel zduraznit, ze vsechny dulezite objevy v teto oblasti jsem ucinil ja.. instantlukin_ovasibirnayaTomasH Upraveno 11. listopadu 2013 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Tak Tobe to pravo na prvni misto patri :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 instantlukin_ovasibirnayaTomasH neměli bychom zapomínat ani na nebožtíky, ať je to komplet, kamilB se určitě ozve (tombed) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 (upraveno) 1.) lukin_ova 2.) sibirnaya 3.) TomasH 4.) instant 5.) tombed 6.) Peta-Biker 7.) zdr 8.) Ondra 9.) kamilb10.) CEGY11.) EpsteinBarr12.) tomtur Co si pamatuju, pokud je někde chyba, tak se to pak opraví. Upraveno 11. listopadu 2013 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 11. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 (upraveno) Čéče, máš tam chybu ... 1.) instant 2.) lukin_ova 3.) sibirnaya 4.) TomasH 5.) tombed 6.) Peta-Biker 7.) zdr 8.) Ondra 9.) kamilb10.) CEGY11.) EpsteinBarr12.) tomtur Edit: Copak to máš napsáno nad avatarem ? Upraveno 11. listopadu 2013 uživatelem lukin_ova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Dal jsem se na správnou viru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 To sem davate i lidi co uz je nemaj?! :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Toz me tam uz nekdo doplnil. No jo, porad je mam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 11. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 To sem davate i lidi co uz je nemaj?! :-( Ne, ne. Škrtnutí jsou ti, co jim od radosti puklo srdce .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Hmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 8ks, to zas neni tolik. Ale asi se jeste nekdo zapise. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 Co viem tak zdr ciiha na spravnu ponuku jak taky sup.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 (upraveno) Určitě tady ještě všichni nejsou,ty moje by měl podle všeho mít, bohush(že už je nemám mě samozřejmně štve,do dnes si pamatuju výrobní číslo ) Upraveno 12. listopadu 2013 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 Určitě tady ještě všichni nejsou,ty moje by měl podle všeho mít, bohush(že už je nemám mě samozřejmně štve,do dnes si pamatuju výrobní číslo )Jo, byl jsem debil, prodal je a pak litoval. Nakonec jsem koupil nové a ty už si nechám. Každopádně bohush je prodal nějakéku Polákovi (mám dojem, že to je tady člen Kilundron) a ten je už dávno prodal, takže jsou někde v perdéli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 Co viem tak zdr ciiha na spravnu ponuku jak taky sup..Ponuky jsou, to jo. Ale já chci funglofky. hodlám s nima sdílet jednu střechu po delší dobu tak si je chcu zajet sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se