Jump to content

O&W Cobra

Recommended Posts

Posted

Nevidel by som to tak tragicky OW je zo vsetkych rolex-like potapok este relativne v pohode. Navyse ma za sebou aj celkom slusnu historiu. No a s logom Crepas si uplne mimo,.... OW aj ich logo su o niekolko desiatok rokov starsi nez Crepas. Mam predchodcu Cougar uz od roku 2008 a su za tie peniaze uplne v pohode.

Posted

Nevidel by som to tak tragicky OW je zo vsetkych rolex-like potapok este relativne v pohode. Navyse ma za sebou aj celkom slusnu historiu. No a s logom Crepas si uplne mimo,.... OW aj ich logo su o niekolko desiatok rokov starsi nez Crepas. Mam predchodcu Cougar uz od roku 2008 a su za tie peniaze uplne v pohode.

Je to mozne. Ja jen, ze ta trojasociace se proste dostavila okamzite po shlednuti fotek.

Posted

Ja mam radsi vintazni kousky od nich,psal jsem si s Albertem Wajsem a je to ochotnrj chlapik:-)Je pravda,ze za ty penize,co se prodavaj zakladni modely,jsou to fajn hodinky.

Posted (edited)

Moc hezký tool potápky základní třídy - co chtít víc, tohle prostě OW umějí. 

Edited by cigi
Posted

Jedny ze spousty potápek v týhle cenový kategorii.Pokouší se mít svojí tvář, ale zároveň používají i osvědčený design.Osobně mě nepřesvědčily ani designově ani technicky, proč bych jim měl dát přednost před jinými.

Posted

un petit peu de tout - a little bit of everything - vyslovene voskliva kombinace co vypada jak hodinky z plastu za CHF670? i Chris Ward dela za stejne penize mnohem zajimavejsi hodinky...

pro me dalsi do kategorie 'brak a s*acky'. 

Posted

Nevim. Cifr ala rolex. Rucky ala fortis. Logo temer ala crepas. Celkove nic moc.

Myslis ten Crepas ktory robi hommage na stare OW potapky? ..:)

Nehadam sa ze hodinky ziadna invencia, ale na bezne omlatenie si pacienta najdu