Guest maxipesfik Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 http://www.chronotime.ch/7201/36222.html Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
georgejv Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Nevim. Cifr ala rolex. Rucky ala fortis. Logo temer ala crepas. Celkove nic moc.
cali Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Nevidel by som to tak tragicky OW je zo vsetkych rolex-like potapok este relativne v pohode. Navyse ma za sebou aj celkom slusnu historiu. No a s logom Crepas si uplne mimo,.... OW aj ich logo su o niekolko desiatok rokov starsi nez Crepas. Mam predchodcu Cougar uz od roku 2008 a su za tie peniaze uplne v pohode.
georgejv Posted November 14, 2013 Report Posted November 14, 2013 Nevidel by som to tak tragicky OW je zo vsetkych rolex-like potapok este relativne v pohode. Navyse ma za sebou aj celkom slusnu historiu. No a s logom Crepas si uplne mimo,.... OW aj ich logo su o niekolko desiatok rokov starsi nez Crepas. Mam predchodcu Cougar uz od roku 2008 a su za tie peniaze uplne v pohode.Je to mozne. Ja jen, ze ta trojasociace se proste dostavila okamzite po shlednuti fotek.
villain83 Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Ja mam radsi vintazni kousky od nich,psal jsem si s Albertem Wajsem a je to ochotnrj chlapik:-)Je pravda,ze za ty penize,co se prodavaj zakladni modely,jsou to fajn hodinky.
cigi Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 (edited) Moc hezký tool potápky základní třídy - co chtít víc, tohle prostě OW umějí. Edited November 15, 2013 by cigi
misoo Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 veru, velmi prijemne tool potapky s normalnymi rucickami. za mna palec hore
Daemonultimate Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Jedny ze spousty potápek v týhle cenový kategorii.Pokouší se mít svojí tvář, ale zároveň používají i osvědčený design.Osobně mě nepřesvědčily ani designově ani technicky, proč bych jim měl dát přednost před jinými.
IzTaPa Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 un petit peu de tout - a little bit of everything - vyslovene voskliva kombinace co vypada jak hodinky z plastu za CHF670? i Chris Ward dela za stejne penize mnohem zajimavejsi hodinky... pro me dalsi do kategorie 'brak a s*acky'.
instant Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Nevim. Cifr ala rolex. Rucky ala fortis. Logo temer ala crepas. Celkove nic moc.Myslis ten Crepas ktory robi hommage na stare OW potapky? .. Nehadam sa ze hodinky ziadna invencia, ale na bezne omlatenie si pacienta najdu
Recommended Posts