Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Včera jsem s tímto členem obchodoval a je mi ctí, mu zde dát první referenci.

Pánové "Ron" je jeden z mála opravdových gentlemanů a to jsem zde již realizoval několik obchodů. Co se dohodlo, vše platilo, na místě v obou případech byl vždy s předstihem, velmi seriozní a férové jednání. Jestli tady obyčejně doporučuji, tak zde to platí dvojnásob. Díky za nadstandardní obchod.   

• po měsících...
Odesláno

Další obchod na 1*. Jirka je jeden z mála lidí, který má mou plnou důvěru, co řekne, to dodrží a jeho slovo platí a tak by to mělo být. Mnohonásobně doporučuji a děkuji.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Naprosta spokojenost s uskutecnenym obchodem. Vse probehlo dle dohody, v naprostem poradku, a Rona mohu jen doporucit!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

I když šlo pouze o řemen tak výborná komunikace a rychlé zaslání dle domluvy. Samozřejmě vše odpovídalo popisu v nabídce. Za mne určitě doporučuji.

Odesláno

Budu se opakovat jako clenove vyse - hladky prubeh, ochota, rychlost a ve finale dalsi hodinky, ktere udelaji radost. Doufam, ze se jeste nekdy potkame pri nejakem obchodu.

Diky Jirko

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Opět po čase další obchod. Musel bych se opakovat, platí vše co je uvedeno výše. Vše na 1*, ostatně, jako vždy.

• po 5 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...