Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Jagman
Odesláno (upraveno)

Perfektní domluva mohu jen doporučit a snad příště!

Upraveno uživatelem Jagman
Odesláno

Korektní a vtřícné jednání. Zboží jsem odeslal na odzkoušení a teprve po kontrole kupujícím (Ronem) jsem od něj očekával peněžní plnění. Dané slovo platilo a peníze dle dohody dorazily. Z mé strany spokojenost. Mohu jen doporučit. Ještě jednou dějuji Jirko.    

• po 2 týdnech...
Odesláno

Vše tu bylo již řečeno, můžu pouze doporučit. Jinak bych vyzvedl velmi důkladné zabalení :-) Ještě jednou díky za obchod S.

• po měsících...
Odesláno

Bez dlouhých řečí s Jirkou se nejen výborně obchoduje ( vše co bylo řečeno platilo do puntíku) ale také skvěle povídá. Za sebe mohu jen doporučit a a dát jedničku s hvězdou. Děkuji Jiří

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Jirka je spolehlivý, ochotný, prověřený a co řekne to platí na 110%. Opět další obchod a opět, jak se sluší a patří na výbornou. Rozhodně doporučuji a děkuji!

Odesláno

Takhle by mělo obchodování vypadat. Rychlá, jednoduchá domluva bez jakýchkoli problémů. Vše na čem jsme se s Jirkou domluvili platilo. Navíc je Jirka velice sympatický a milý člověk se kterým se dá hezky popovídat! Mohu jen a jen doporučit ostatním!!! Děkuji za obchod!! :)

Odesláno

Dnes jsme ukončili první obchod. Všechno bylo jak jsme se domluvili, rychle a bez problému. Jirko, ještě jednou díky a doporučuji všem. Vítězslav

• po 4 týdnech...
Odesláno

Takto ma vyzerat gentlemansky obchod na Chronomagu. Naozaj priame, ochotne jednanie, balik zabaleny tak ze by prezil priamy zasah vodikovou bombou. Komunikacia absolutne bez vyhrad, ochota poslat balik skor ako som ja poslal peniaze aj ked sme sa nikdy nevideli. Toto je jeden z dovodov preco ma chronomag uroven.

Dakujem!

• po 3 týdnech...
Návštěvník Jagman
Odesláno

Nenašel jsem vlákno tak zakládám

už 2x naprosto bezproblémovej obchod max vstřícnost fajn pokec za mě doporučuje 10 z 10 chronomagoru  :)

Návštěvník Jagman
Odesláno

už 2x naprosto bezproblémovej obchod max vstřícnost fajn pokec za mě doporučuje 10 z 10 chronomagoru   :)

• po 4 týdnech...
Odesláno

Velmi příjemný kupující, věcná komunikace, rychlá platba, vzorný feedback po doručení. Za sebe mohu vřele doporučit.

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...