Návštěvník Kamil Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Byl jsem na poste, chtel poslat cenne psani do GB a Ceska posta ji nema v systemu a nejde to vubec poslat. Jak posilate zasilky do Anglie, pokud vubec?
Frostie Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 (upraveno) Byl jsem na poste, chtel poslat cenne psani do GB a Ceska posta ji nema v systemu a nejde to vubec poslat. Jak posilate zasilky do Anglie, pokud vubec?http://kzas.ceskaposta.cz/eep_zkal/CleanForm.action;jsessionid=5aea3eac000020d4822519bd9ddf#produkty UK tam je, mně to spočítalo cenný balík s udanou hodnotou 10000 Kč na 486,- Kč... Upraveno 17. listopadu 2013 uživatelem Frostie
jacob Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Geis a v UK to doručuje Parcel Force. Doručení cca 3-4 dny, jde to přes Německo. Do kilogramu kolem pětistovky, do pěti kilogramů kolem tisícovky.
long Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Jde to Pepo,seděla tam jen nějaká blbka a nechal jsi se nachytat.Z hlavní počty v Jindříšské to posílám do Anglie bězně, ale z těch dvou okýnek co jsou na levé straně když tam vlezeš ! ( asi jsou to balíková okýnka)Jde to jako cenné psaní i jako balíček Zavolej budešli chtít ?
Návštěvník Kamil Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 http://kzas.ceskaposta.cz/eep_zkal/CleanForm.action;jsessionid=5aea3eac000020d4822519bd9ddf#produkty UK tam je, mně to spočítalo cenný balík s udanou hodnotou 10000 Kč na 486,- Kč... To jsem našel taky, ale když jsem přišel na poštu, poslali mě kamsi. Že prý GB vůbec nemají v systému a nejde to poslat.
Návštěvník Kamil Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Jde to Pepo,seděla tam jen nějaká blbka a nechal jsi se nachytat.Z hlavní počty v Jindříšské to posílám do Anglie bězně, ale z těch dvou okýnek co jsou na levé straně když tam vlezeš ! ( asi jsou to balíková okýnka)Jde to jako cenné psaní i jako balíček Zavolej budešli chtít ? Půjdu to zkusit znovu.
M10 Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Česká pošta přišla o licenci s Královskou poštou v UK už před dvěma roky. Čili doručuje, ale ne všude ti vyjdou vstříc. Licencovaným partnerem Anglické pošty je pro ČR společnost GLS http://www.gls-group.eu/276-I-PORTAL-WEB/content/GLS/CZ02/CS/1.htm
Frostie Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 To jsem našel taky, ale když jsem přišel na poštu, poslali mě kamsi. Že prý GB vůbec nemají v systému a nejde to poslat.Byl jsi pouze málo asertivní
sibirnaya Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 jsou dementi, cennej balik do UK jde, ale jen asi do 14 tis, posilam zcela bezne..vyjimka je, kdyz posilas na ostrovy v kanalu, Jersey a tak, tam je to omezeny aji hmotnostne, ale na poste to ve finale stejne neresi, mm zakaznika v St. Brelade, Jersey, a posilam bez problemu 25kg balik..
long Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Hele oni viděli dobrosrdečného týpka již pohledu tak to na něho a zkusili a vyšlo jim to. Máme Tě radi Pepo :-)jsou dementi, cennej balik do UK jde, ale jen asi do 14 tis, posilam zcela bezne..vyjimka je, kdyz posilas na ostrovy v kanalu, Jersey a tak, tam je to omezeny aji hmotnostne, ale na poste to ve finale stejne neresi, mm zakaznika v St. Brelade, Jersey, a posilam bez problemu 25kg balik..
HondzaX Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Určitě to jde. Vzpomíná si ale, že jsem s českou poštou také bojoval. šlo to snad jen "po moři" a nikoli letecky. Nicméně balík ode mne vždy vzali a navíc i doručili.
Horhe Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 No cenný psaní mi do UK nevzali. Musel jsem to poslat nepojištěný - resp pojištěný snad kolem pětistovky. Sranda je, že do UAE jsem posílal tah na béčka za 7000 a cenný psaní stálo stovku.Cenný balík, to je věc jiná. Stejně jako jsem neposlal do Německa hodinky za 30k poštou. Prostě s nima nemaj smlouvu a muselo to jít DHL.
little_w Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 a cos mi chtel poslat, Kamile?
sibirnaya Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 ceska posta ma v obchodnich podminkach jasne napsany kerej stat umoznuje cennej balik a do kolika. je to tam ke stazeni v sekci dokumenty ke stazeni..
Horhe Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 No je tam jasně napsaný, že cenné psaní do anglie neposkytují a cenný balík je pojistitelnej do nějakejch 12k
sibirnaya Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 http://www.ceskaposta.cz/assets/nastroje/zahranicni-podminky.pdfČlánek 369 - Zahraniční podmínky - Velká Británie a Severní Irsko1. Má-li být poštovní zásilka podle své poštovní adresy dodána na ostrovech Jersey a Guernsey,ustanovení článku 113 neplatí. V takovém případě musí být k poštovní zásilce připojena 1 celníprohláška. Celní prohláška, celní nálepka nebo celní vlaječka musí být vyplněny v případě služebobyčejná zásilka, obyčejný tiskovinový pytel, obyčejná slepecká zásilka, doporučená zásilka,doporučený tiskovinový pytel a doporučená slepecká zásilka anglicky nebo francouzsky;v případě služby standardní balík anglicky.2. Hmotnost obyčejné zásilky v případě podle čl. 115 odst. 6 může činit až 250 g.3. Hmotnost obyčejného tiskovinového pytle a doporučeného tiskovinového pytle může činitnejvýše 20 kg.4. Odesílatel může zvolit službu cenný balík. Nejvyšší přípustná udaná cena činí 12 585 Kč.Službu lze poskytnout jen za sníženou cenu (čl. 123 odst. 14).Službu cenný balík nelze zvolit, má-li být poštovní zásilka podle své poštovní adresy dodánana ostrovech Jersey, Guernsey a Man.5. Nejvyšší přípustná hmotnost standardního balíku a cenného balíku činía) má-li být poštovní zásilka podle své poštovní adresy dodána na ostrově Jersey: 10 kg, má-li být poštovní zásilka podle své adresy dodána v jiném místě: 30kg.6. Největší přípustné rozměry standardního balíku a cenného balíku činía) má-li být poštovní zásilka podle své adresy dodána na ostrově Guernsey: délka 105 cm,součet délky a obvodu 200 cm, má-li být poštovní zásilka podle své adresy dodána v jiném místě: délka 150 cm, součet délkya obvodu 300 cm.7. Obsahuje-li poštovní zásilka v případě služeb doporučená zásilka, doporučený tiskovinový pytel,doporučená slepecká zásilka a standardní balík peníze, drahé kovy a kameny, cenné papíry,šperky a obdobně cenné předměty, podnik za škodu vzniklou ztrátou, poškozením nebo úbytkemobsahu poštovní zásilky neodpovídá; v takovém případě ustanovení čl. 118 odst. 2, čl. 119odst. 4, čl. 120 odst. 4 a čl. 122 odst. 4 neplatí.
Jakubisko Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Hele a tím GLS jdou poslat i hodinky za kilo?
long Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Hele a tím GLS jdou poslat i hodinky za kilo? No pozdě ale zkusím Ti odpovědět.Pošleš a zaplatíš hodnotu kterou si udáš. Taky si pro balíček přijedou. Kamarád tam teď kamarádovi něco posílal a jsou tam dvě jasné výhody. Balíček jako s hodinkami doručen do UK do čtyř pracovních dnů s GLS a následně jejich partnerem v UK na rozdíl od České pošty kdy chvílí něco někde jde a pak to zase nejde a potom to třeba jde, ale za jiných podmínek. Co ostatně chcete od takovéto institiuce jako Česká pošta. Mrkněte pod koho spadá a bude Vám to jasné. :-(((((((( Abych nešel jen do České pošty tak DHL i ostatní slovutné mezinarodní společnosti si řekli za službu cenu cca 3600 kč tedy čtyřnásobek
Dokusan Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Odesláno 8. října 2018 Česká pošta už mě totálně sere, chtěl jsem poslat cenný balík a poslala mě s tím někam, že nic pojišťovat nemůžou max do 500.Minulý měsíc kolegyni balík vzala, ale pojištění do cca 13 k. Věta my UK nemáme v systému, je to nepovolená země a hotovo. Když jsem se zeptal jestli umí poslat pojištěnou zásilku jakkoliv do UK, řekla že ne a dál se se mnou nebavila. Nasere po 25ti minutách ve frontě.Zkusím to GLS
sibirnaya Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Odesláno 8. října 2018 4. Odesílatel může zvolit službu cenný balík. Nejvyšší přípustná udaná cena činí 12 585 Kč. Službu lze poskytnout jen za sníženou cenu (čl. 123 odst. 14).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se