instant Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Ty jsou. Ty Arnie knofle jsou boží. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července Chvilku tady budu prudit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července No a ty taky. Ciferník nádhernej, pouzdro taková klasika v top zpracování, na useknutou ručičku si člověk zvykne. I na fotce je divná jen na první, možná druhej pohled. A bílá datumovka mě teda vůbec neirituje. No a Hi-beat a 80 hodin rezervy k tomu, pro člověka co nutně nepotřebuje SD ideální hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července Japonci ty detaily prostě umí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 12. července Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července před 14 hodinami, Jiří Sedlák napsal: No a ty taky. Ciferník nádhernej, pouzdro taková klasika v top zpracování, na useknutou ručičku si člověk zvykne. I na fotce je divná jen na první, možná druhej pohled. A bílá datumovka mě teda vůbec neirituje. No a Hi-beat a 80 hodin rezervy k tomu, pro člověka co nutně nepotřebuje SD ideální hodinky. S tou useklou rukou a big indexem na 12 jsem to měl úplně stejně. A teď musím konstatovat, že se mi to moc líbí. A jak už je u seika zvykem, tak pouzdro je k ruce maximálně příjemné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Dobří holubi se vracejí 2 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zui Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července V 15. 6. 2024 v 8:08, san.cho napsal: Mistflake Krásné! Ty bych chtěl také Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července (upraveno) před 1 hodinou, zui napsal: Krásné! Ty bych chtěl také Ty jsou luxusní Upraveno 20. července uživatelem childe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července GS 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července Jak muze remen zmenit celej vibe hodinek... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července .... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna @misso ten úzký nato jim vůbec nesluší. Než užší to radši širší, jinak hodinky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Dal jsem jim hnědý řemínek, který se ti taky moc nelíbí, ale já ho budu chvilku zkoušet :))) jsou to moje první GS, mám z nich radost 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Porad:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna (upraveno) Práce na čerstvém vzduchu. Upraveno 6. srpna uživatelem safi 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se