EpsteinBarr Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Vo svojom prostredi... kanceldiving. 4
Dantechno Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Zdar borci, nemate někdo SLGA023 nebo SLGA015 ? Ty mi budou asi velky co ?
safi Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna Tak jsem včera odnesl své modré SBGF019 do Koscomu na přetěsnění a kontrolu datového věnce. To se dělá v Japonsku a vyjde to předběžně cca 6 000 CZK. Přesnou kalkulaci budu mít za pár dní. 1
safi Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna V 8. 8. 2025 v 16:15, Dantechno napsal: Tak jsem si taky nějaké koupil…. Za mne skvela GS. Spravne pouzdro, strojek i luminiscence 1
misso Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna Před hodinou, safi napsal: Tak jsem včera odnesl své modré SBGF019 do Koscomu na přetěsnění a kontrolu datového věnce. To se dělá v Japonsku a vyjde to předběžně cca 6 000 CZK. Přesnou kalkulaci budu mít za pár dní. Měl jsem obdobný model s nefunkčním datem. Počíhal jsem si a koupil extra strojek (i s cifrem) z Japonska, nechal poslat, proclít a zanesl do Onyxu, ať se kluci pobaví a s výsledkem spokojenost, datum se překlápí jak za mlada. Vyšlo mne to celkově levněji, než ten Koscom odhad, a ještě mi něco zbylo ze strojku na další opravy, což jsem mezitím už využil. Ale chápu, že extra strojek není to něco, co by bylo "skladem". 2
Vladar91 Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna V 8. 8. 2025 v 16:15, Dantechno napsal: Tak jsem si taky nějaké koupil…. Gratulace pouzdro a logo top. 1
safi Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna před 13 hodinami, misso napsal: Měl jsem obdobný model s nefunkčním datem. Počíhal jsem si a koupil extra strojek (i s cifrem) z Japonska, nechal poslat, proclít a zanesl do Onyxu, ať se kluci pobaví a s výsledkem spokojenost, datum se překlápí jak za mlada. Vyšlo mne to celkově levněji, než ten Koscom odhad, a ještě mi něco zbylo ze strojku na další opravy, což jsem mezitím už využil. Ale chápu, že extra strojek není to něco, co by bylo "skladem". Já kvůli případnému prodeji chci mít jistotu, že případný kupující nebude mít trable s datovým věncem
Dantechno Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna před 15 hodinami, safi napsal: Za mne skvela GS. Spravne pouzdro, strojek i luminiscence Měl jsem už SBGJ001 pak SBGJ013 z týhle řady, obě ješte se starým logem .... Tahle limitka má takovou ideální kombinaci titanu, lumi + hezký rotor jako bonus.
Dantechno Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Teď koukám, že musím vytvořit novou přehledovou fotku GS co jsem kdy vlastnil , poslední dvoje už se mi nevejdou do rastru 3x3 ... 2
Locky Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna V dnešním tropickém počasí se chladím aspoň Winter edition GS na ruce. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se