Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak jsem včera odnesl své modré SBGF019 do Koscomu na přetěsnění a kontrolu datového věnce. To se dělá v Japonsku a vyjde to předběžně cca 6 000 CZK. 

Přesnou kalkulaci budu mít za pár dní. 

• Like 1
Odesláno
V 8. 8. 2025 v 16:15, Dantechno napsal:

Tak jsem si taky nějaké koupil…. 

IMG_1144.thumb.jpeg.3839b36a68bb689a5e0de0ae9d3a01b5.jpeg

Za mne skvela GS. Spravne pouzdro, strojek i luminiscence

• Like 1
Odesláno
Před hodinou, safi napsal:

Tak jsem včera odnesl své modré SBGF019 do Koscomu na přetěsnění a kontrolu datového věnce. To se dělá v Japonsku a vyjde to předběžně cca 6 000 CZK. 

Přesnou kalkulaci budu mít za pár dní. 

Měl jsem obdobný model s nefunkčním datem. Počíhal jsem si a koupil extra strojek (i s cifrem) z Japonska, nechal poslat, proclít a zanesl do Onyxu, ať se kluci pobaví a s výsledkem spokojenost, datum se překlápí jak za mlada. Vyšlo mne to celkově levněji, než ten Koscom odhad, a ještě mi něco zbylo ze strojku na další opravy, což jsem mezitím už využil. Ale chápu, že extra strojek není to něco, co by bylo "skladem".

• Díky 2
Odesláno
V 8. 8. 2025 v 16:15, Dantechno napsal:

Tak jsem si taky nějaké koupil…. 

IMG_1144.thumb.jpeg.3839b36a68bb689a5e0de0ae9d3a01b5.jpeg

Gratulace pouzdro a logo top.

• Like 1
Odesláno
před 13 hodinami, misso napsal:

Měl jsem obdobný model s nefunkčním datem. Počíhal jsem si a koupil extra strojek (i s cifrem) z Japonska, nechal poslat, proclít a zanesl do Onyxu, ať se kluci pobaví a s výsledkem spokojenost, datum se překlápí jak za mlada. Vyšlo mne to celkově levněji, než ten Koscom odhad, a ještě mi něco zbylo ze strojku na další opravy, což jsem mezitím už využil. Ale chápu, že extra strojek není to něco, co by bylo "skladem".

Já kvůli případnému prodeji chci mít jistotu, že případný kupující nebude mít trable s datovým věncem 

Odesláno
před 15 hodinami, safi napsal:

Za mne skvela GS. Spravne pouzdro, strojek i luminiscence

Měl jsem už SBGJ001 pak SBGJ013 z týhle řady, obě ješte se starým logem ....  

Tahle limitka má takovou ideální kombinaci titanu, lumi + hezký rotor jako bonus.

Odesláno

Teď  koukám, že musím vytvořit novou přehledovou fotku GS co jsem kdy vlastnil , poslední dvoje už se mi nevejdou do rastru 3x3  ...  :D

GS3.thumb.jpg.41d002d6486454baefd1ec275aad17da.jpg

GS2.jpg.1a2d603124dd99bddd3c9e8f99dd5841.jpg

• Like 2
Odesláno

klasika 

P_20250815_140344.jpg

• Like 3
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...