dr.sphinx Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Tak bývají laciný Dobrý samozřejmě jsou, duch pozdních osmdesátek je evidentně pro leckoho plus, 8J taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna (upraveno) Před hodinou, dr.sphinx napsal: Nechcete vlákno nechat přejmenovat na Kdo má jaké SBGF, případně jiná GS? Já jsem pro. Mají něco, co jiná GS nemají - viz vedlejší vlákno o GS sportovních hodinkách. Geniální kombinace tool watch a elegantních hodinek. Z novějších modelů to mají ještě SBGN005 a Mystflake. Tenoučké a při tom 200m.. A navíc jsou za pakatel. Ale pokud někdo po nich zoufale touží, tak za kilo je prodám EDIT: široká luneta a malá tlouštka … mám lehce podobný pocit jako z Nautilů, co má kolega ajťák. Já vím, je to úplně jiný level, jiná třída, ale prostě to tak cítím. Je to asi o velikosti hodinek. BTW kolega kupoval Nautily v době, kdy chudší ajťáci v německu kupovaly Suby a GMT a šilovnější a bohatší ajťáci kupovali Pateky… to byl svět ještě v pořádku Upraveno 27. srpna uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna (upraveno) před 45 minutami, Waya03 napsal: Zajímavé je jak tu aktuálně přišly do módy. Já jsem měl kdysi modré SBGF019 a na srazech po nich ani pes neštěknul. Teprve když si tam tehdy někdo nasadil brejle a přečetl nápis Grand Seiko, tak uznale pokýval hlavou a vrátil zpět Přesně @safi Zaplaťpámbů, že moderní GS už tu retroenergii nemají Třeba SBGX087 a podobný modely s "activeline" pouzdrem by to pro tebe u quartzů neřešily? Upraveno 27. srpna uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna před 15 minutami, dr.sphinx napsal: Přesně @safi Zaplaťpámbů, že moderní GS už tu retroenergii nemají Třeba SBGX087 a podobný modely s "activeline" pouzdrem by to pro tebe u quartzů neřešily? Krásná modrá, ale na sportovní hodiny moc tenké indexy bez lumi. Kouzlo SBGF je asi i v indexech. Mám také SBGE009. Ostré jak břitva. Nejhezčí ochrana korunky ever. 100m vodotěsnost, krásná struktura číselníku, nožky, že by většina Miss World mohla závidět. Problém je, že subjektivně se k nich chovám hodně ochranářsky. Vzít je na výlet do přírody? Ani náhodou. Působí na mě dojmem něčeho velmi vzácného. SBGF a keramické Tudory jsou naopak hodinky na výlety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna před 7 hodinami, krutor napsal: Moje prvni Gs: male, tenke a krasne. Super kousek určitě jsi s nimi neudělal chybu... mám podobné (jen jiný cifr) a jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna V 26. 8. 2024 v 20:02, ATOM napsal: 200m...ja bych se nepremlouval Šlo jen o ten první impuls pak už nebylo o čem a včera už byly ve vodě celý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna Velká gratulace. Ano změňme název vlákna na "Kdo má jaké Grand Seiko SBGF017/019/21" nebo jiné modely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 23 minutes ago, safi said: Velká gratulace. Ano změňme název vlákna na "Kdo má jaké Grand Seiko SBGF017/019/21" nebo jiné modely ja som este ziadne SBGF nemal @krutor samozrejme gratulacia a vitaj v klube Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna říkal jsem si, že si právě takové ještě pořídím k těm mým SBGX061, protože jsou s jiným strojkem a celkové vyznění je dost odlišné... na druhou stranu mi nevadí sbírat hodinky, které vypadají téměř shodně, mám 3 seika, která jsou podobná typu sarb033, protože se mi ten tvar zdá dokonale vystihující podstatu hodin a asi v tom sbírání budu pokračovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Univerzalnejsi hodinky clovek tezko najde, mam strach jestli mi nezacne casem vadit ta velikost (zatim ji beru spis kladne). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Takhle z fotky mi přijde, že velikost je na tvé zápěstí ideální. Gratuluji k perfektním hodinkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna me taky prijde, ze je velikost ideal, krasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna SBGX297 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna Břízy 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna @orius Skvělé, gratuluji. Nešlo tomu odolat za tu cenu, měl sem taky cukání. Naštěstí jsem švorc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
student Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Taky jsem neodolal. Jedny do vody. Má být ještě dlouho teplo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna před 12 minutami, student napsal: Taky jsem neodolal. Jedny do vody. Má být ještě dlouho teplo. Hezký kousek na koupačku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna před 18 hodinami, shewcza napsal: @orius Skvělé, gratuluji. Nešlo tomu odolat za tu cenu, měl sem taky cukání. Naštěstí jsem švorc Díky! Tak to jsem měl štěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna před 3 hodinami, student napsal: Taky jsem neodolal. Jedny do vody. Má být ještě dlouho teplo. krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Na sluníčko či do vody... prostě univerzální 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se