Locky Odesláno úterý v 10:26 Nahlásit Odesláno úterý v 10:26 @Senseeei Jak se kvedlání projevovalo? Hlavně je divné, že se začalo projevovat až po čase... Už mám hodně dlouho SBGA415 s 62GS pouzdrem (za mě je to pouzdro o parník lepší než 44GS pouzdro, co si budeme) a žádné vyklání endlinku jsem nepozoroval. A to je nosím velice často...
Senseeei Odesláno úterý v 10:32 Nahlásit Odesláno úterý v 10:32 @Locky Jednak endlink chodil v puzdre do stran a tiez chodil hore dole. Ako keby mala stezejka volu v puzdre hodiniek. Skor je pre mna zvlastne ze to robili troje 353, ktore mali v butiku. Mozno ze som tie moje nedostatocne skontroloval pred kupou a hybalo sa to uz vtedy, ale priznam sa, ze mi take nieco nenapadlo. Otazne je, preco to nerobia ine modely s rovnakym puzdrom. Mozno maju na everbriliant steel trochu ine vole ako na klasicku ocel pripadne titan? Napriklad na GMT, ktore mali vystavene hned vedla nebol pohyb ziadny a drzalo to ako prikovane, hoci neslo o 62GS puzdro.
Locky Odesláno úterý v 13:42 Nahlásit Odesláno úterý v 13:42 Zajímavý, ale dobré vědět na co se zaměřit, až budu vybírat nějaké další s 62GS pouzdrem (ač by to byly s největší pravděpodobností SBGR095, které nejsou na tahu). 1
misso Odesláno středa v 14:00 Nahlásit Odesláno středa v 14:00 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
Jiří Štencek Odesláno čtvrtek v 21:01 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 21:01 (upraveno) Je mi velkou ctí se dostat do vaší společnosti Moje první GS. Dovezl jsem si je na památku z Japonska. Jde o kousek z roku 2006 po celkovém servise 3/2026. Pořád se na ně nemůžu vynadívat. Šampaň číselník, lesknoucí se indexy hrají pod dopadajícím světlem neskutečný koncert a to stejné je průhled na strojek dýnkem. Mám z nich opravdu velkou radost! Ač už to jsou teda plnoleté hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno čtvrtek v 21:02 uživatelem Jiří Štencek kvalitnější fotky 5 5
Vit Odesláno pátek v 05:53 Nahlásit Odesláno pátek v 05:53 před 8 hodinami, Jiří Štencek napsal: Je mi velkou ctí se dostat do vaší společnosti Moje první GS. Dovezl jsem si je na památku z Japonska. Jde o kousek z roku 2006 po celkovém servise 3/2026. Pořád se na ně nemůžu vynadívat. Šampaň číselník, lesknoucí se indexy hrají pod dopadajícím světlem neskutečný koncert a to stejné je průhled na strojek dýnkem. Mám z nich opravdu velkou radost! Ač už to jsou teda plnoleté hodinky Super Jirko, krásné hodinky s příběhem. 1
bacil.357 Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Odesláno před 4 hodinami Mám nesmělý dotaz. Má někdo z Prahy Snowflaky a byl by svolný je poskytnout na vyzkoušení na ruce? V poslední době mám v hlavě brouka GS.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se