FraK Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 Vážení, chtěl bych k manželce k vánocům koupit hodinky a rád bych se s Vámi nad výběrem poradil. Manželka chce hodinky na tahu. Nechce bílou barvu. Já pro ní chci mechanické hodinky a lehce preferuji Švýcarský původ. Nepreferuji chrono. Cenovou úroveň bych viděl tak do 18 000 Kč, ale když to bude míň tak to nevadí. Naopak bych to velmi uvítal a nejen proto, že ušetřím, ale taky proto, že ze mě cenu stejně dostane a bude se rozčilovat, proč kupuji tak drahé hodinky, když v Lidlu je mají za 500 Kč... :-). Do short listu jsem vybral tyto:Tissot ? T-Trend ? Couturier Automatic LadyCertina Lady Automatic ? DS CaimanoLongines ? HydroConquest (dámské d = 29,5 mm) Zatím u mě asi vedou ty Tissoty, neboť mají průhlédné dýnko a žena se mi zmínila, že to se jí na hodinkách líbí. Jedny Certiny už má, tak to je trochu hendicapuje a Longines HC jsou možná až moc pánské.Které byste brali Vy? Poradíte mi nějaké další, které budou do vánoc reálně dostupné?Díky za každou radu i názor.
geometr Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 (upraveno) Nechce bílou barvu a Tissoty jsou s bílým cifrem, nebo má jít o černou (tmavou) variantu, vyrábí-li se? edit: Vyrábí, tak by mělo jít asi o tyto: http://www.tissot.ch/?collections/products/1091/n/TISSOT_COUTURIER/T035.210.11.051.00# Upraveno 19. listopadu 2013 uživatelem geometr
FraK Odesláno 19. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 Máš pravdu. I když jsem to blbě napsal, nechce hlavně bílou barvu pouzdra. Na druhou stranu jiná, než bílá barva ciferníku bude taky plus. Tissoty Couturier Automatic Lady se ale dělají i v černé.
People Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 Kup nieco od fossilu a krasne usetris a za zvysok ku nieco co oceni ona sama a nie ty.
geometr Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 Předběhl jsi mě No, kdybych vybíral já, už bych asi nehledal, ty Tissoty se mi líbí moc, páč na tu velikost budou velmi elegantní a decentní. I když bych bral asi tu bílou variantu, ale to chce viděl samosebou naživo. Naopak Longinesy se mi nelíbí vůbec. Jinak pěkná inspirace, vzhledem k tomu, že žena hodinky nosí pořád, přemýšlel jsem pro ni taky o automatech (nosí teď Seika quartz, jsou pěkná a než jsem jí je koupil nadefinovala zcela jasné požadavky a výběr jsem tak měl poměrně jednoduchý).
IzTaPa Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 ja bych prihodil jeste svych 5 centu na tvuj vyber automatiky - jsi si jisty, ze je nebudes sve drahe muset (tak jako ja) kazdou nedeli vecer znovu narizovat? ta moje hodinky vetsinou odlozi v patek odpoledne a v pondeli se divi, ze ji nejdou. takze nakonec jsem ji - namisto svych vintage GMT masteru - poridil obyc baterkovy rada. jo, a mozna bych zaradil do vyberu neco od RADO nebo MIDO
patriknapr Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 Včera jsem byl se ženou v koscomu a koukali jsme tam na ty tissoti. A v realu vypadají opravdu hezky. Tak čistě.
Rampelnik Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 Známá nosí Certiny s perleťově modrým ciferníkem a vypadá to opravdu zajímavě a hezky, doporučuji se na něj někde podívat. Vzhledem k tomu,že hodinky kvůli péči o děti nenosí neustále nakonec zvolila quartz a je spokojená.
Viktor Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 Na eBay se doprodávají Xemex za dobrý ceny od 200 do 400 EUR, quartz i mechaniky, hezký hodinky, který nemá moc lidí, safír, dobrý tahy, pokud by zvládla průměr 37,5, pak černý Offroad quartz jsou super volba Jinak ty Tissoty jsou taky výborný
Viktor Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 Na sportovnější notu se mi líbí tyhle Victorinox
FraK Odesláno 19. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 Díky všem za rady a tipy. Zatím u mě pořád vede ten Tissot. Kvůli vzhledu a průhlednému dýnku. Quartzy už jedny má (tyto Certina DS Prime Round) a tak jsme jí chtěl koupit automat.
Chronař Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 (upraveno) Taky jsem kdysi vybíral a v merku byly i tyhle Hamiltony Edit: vysvětlí mi někdo, proč mi nejdou vložit obrázky ? Dám Image, vložím cestu i se jménem souboru a stejně nic. Už mě to s..e, protože mi dřív šlo. Díky Odpovím si sám - musím jsem do Full editor, Attach files ... Upraveno 19. listopadu 2013 uživatelem Chronař
palom Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 Na eBay se doprodávají Xemex za dobrý ceny od 200 do 400 EUR, quartz i mechaniky, hezký hodinky, který nemá moc lidí, safír, dobrý tahy, pokud by zvládla průměr 37,5, pak černý Offroad quartz jsou super volba xemex offroad.jpg xemex offroad2.jpg xemex1.jpg xemex2.jpg Jinak ty Tissoty jsou taky výbornýj aby som sa pridal tiez ku xemexu, i ked to nie je az to cool, ako sa na tomto fore zda. myslim si, ze zeny sa na hodinky pozeraju uplne inak a vrzusuje ich viac dizajn. mozno by nebolo zle, ak by si uviedol vek tvojej polovicky.mam kamaratku, ktora je chronomaniak (nie v nasom zmysle) v pocte hodiniek, ale high end znacky k jej sortimentu nepatria.
prischera Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 (upraveno) A co modré hamiltonky? na rakuten.co.jp je mají za cca 9 000,- i když připočteš daň a dopravu jsi pořád na luxusní ceně. Upraveno 19. listopadu 2013 uživatelem prischera
Tikal Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 Já vím,že moje žena preferuje quartz, protože to střídá a jelikož nemám vinder, tak furt prská a já pořád něco seřizuji. Jinak já bych vybral ty Longinesy, klasika nad klasiku.
FraK Odesláno 19. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 Ty Hamiltony jsou Kubo opravdu pěkné. Díky za tip. Na jejich stránkách mají některé další pěkné hodinky, ale nikde tam nevidím Britskou nebo US vlaječku. Ten jejich rozsypaný čaj nejsem shopen úplně skousnout, abych si místo hodinek neobjednal dětský bagr na pískoviště :-).
prischera Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 Ty Hamiltony jsou Kubo opravdu pěkné. Díky za tip. Na jejich stránkách mají některé další pěkné hodinky, ale nikde tam nevidím Britskou nebo US vlaječku. Ten jejich rozsypaný čaj nejsem shopen úplně skousnout, abych si místo hodinek neobjednal dětský bagr na pískoviště :-).Použij Chrome a automatický překlad, tak to dělám já
bacil.357 Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 (upraveno) FraK: Koukni sem. Pro ispiraci, tam určitě něco bude. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60640-co-nos%C3%AD-va%C5%A1e-prot%C4%9Bj%C5%A1ky/page-7 Upraveno 20. listopadu 2013 uživatelem bacil.357
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se