Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tyjo na dziny je clo? :-o Ja tam u tech okynek platil vzdy jen DPH...

Ja bych strasne chtel PBJ, nejlepe nejaky co maj vnitrni stranu taky barvenou, jinou barvou nez vrsek, ale po ty zkusenosti z denimheads si fakt nelajsnu nic objednat :-(

Znáš to, kdo se bojí, se.re v síni..Většina PBJ má na webu dostatek údajů na to, aby se daly koupit bez zkoušení. Vezmi své nejlépe sedící džíny, změř pas, stehno od rozkroku, koleno, švy od rozkroku přes předek a zadek a otvor pro nohu. Dlouhé jsou většinou 36-37 palců, což stačí všem, krom pavouků s vysokým chcaním.

A ano, blbeček z New York City napsal na balík cenu 250 doláčů, tak mi to celníci spočítali 20% DPH a 12% clo z 300 dolarů (včetně 54 USD poštovného).

Okayama Denim jsou jiní frajeři. Dneska mi přišly druhé černé PBJ, na obálce džíny za 19 USD, takže to celníci nechali být :)

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Dneska to nebude přímo denim ale ke kalhotám to taky patří. Po pásku od Duke's Artisan jsem pásl ( :) ) už asi rok, ale dát za novej 350 éček se mi příčilo. Minulý týden jsem našel za zlomek ceny jeden na německé ebayi, slovo dalo slovo a je doma. Kůže je fakt "ultra-vintage" tipuju první půlku 20. století a zrovna tyhle indiánský malůvky se mi líbí, i když bych radši japonský motiv. Pásek je zkracovanej, ale co, hlavně, že mi je :)

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

Dneska to nebude přímo denim ale ke kalhotám to taky patří. Po pásku od Duke's Artisan jsem pásl ( :) ) už asi rok, ale dát za novej 350 éček se mi příčilo. Minulý týden jsem našel za zlomek ceny jeden na německé ebayi, slovo dalo slovo a je doma. Kůže je fakt "ultra-vintage" tipuju první půlku 20. století a zrovna tyhle indiánský malůvky se mi líbí, i když bych radši japonský motiv. Pásek je zkracovanej, ale co, hlavně, že mi je :)

attachicon.gifIMG_2843.JPG

attachicon.gifIMG_2842.JPG

Parada. moc sa mi paci. Netusil som, ze nieco take existuje.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ten je super.

Bych dost potreboval ten Indiansky. ;).

IMG_2843.JPG

IMG_2842.JPG

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak Lee 101 povolily a daji se v nich ohnout kolena. Super. Jen me trochu zaskocilo, ze mam pazoury furt jak nejaka obtloustla parodie Smouly nebo Avatara. Ale raw, to jsem, to budou ty pitomy dziny barvit, dokud se nerozpadnou?

Odesláno (upraveno)

Budou barvit, dokud je jednou dvakrát nenamočíš ve vaně ve velmi vlažné vodě. Pak přestanou trochu krvácet. Mě takhle barví Iron Hearty, při každém mytí rukou teče modrá, ale nemám srdce je vyprat. Zase jak jsou 23oz, krásně šisujou už po měsíci a půl.

Jinak jsem si koupil košili od Lee 101 a je to hroznej hadr, za těch 18 stovek. Ta firma mě nepřesvědčila...

Upraveno uživatelem organic
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

organic: Co primo ve fabrice?

http://pbj-jeans.ru.shopserve.jp/SHOP/LS5008.html

/nesnazim se bejt chytrej, vim ze je to v J, koukam na to skrz google translator v mobilu a pripada mi, ze to maj skladem, (akorat 4 je xl zas ted podle nich), jsou sluzby co to dokazou zaridit.... ja pouzivam buyee.jp na jejich ebay a amazon, urcite jich je vic/

edit: tady teda pisou ze to neposilaj do ciziny, ale treba to buyee ma sklad v Tokyo.

http://www.purebluejapan.jp/contact-eng

No a nebo se jich primo tam zeptej kde si to teda jako mas koupit...

Upraveno uživatelem Pirx
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...