špelda66 Odesláno neděle v 08:46 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 08:46 Před hodinou, Jehlan napsal: na knoflíku "Iron Heart" tak to může být IRON HEART GERMANY , já naposled bral Henley - 1927 Henley Shirt long sleeve ecru | 4XL | P0401-20-0036-4XL a tam mají taky pěkné denim kousky. Díky, máš pravdu, patentky jsem ráno ve spěchu nestudoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno neděle v 10:05 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 10:05 (upraveno) Mám černou 17oz CPO košili a je to teda taky brnění. Mosazné knoflíky s IH popiskem jsou u těchto CPO standard a nemají nic společného s německým obchodem. A jsou super. Upraveno neděle v 10:06 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno neděle v 10:26 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 10:26 Mňam dopíči. Asi potřebuju koupit nějakou košili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno neděle v 10:51 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 10:51 @špelda66 je to tahle https://www.ironhearteu.com/tops/ihsh-292-ind.html 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno neděle v 11:02 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 11:02 14oz a mansetr IHSH-210 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno neděle v 11:05 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 11:05 a tyhle 18oz... prestaly delat, asi se jim lamaly pri preprave 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno neděle v 21:35 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 21:35 Pánové zkuste IH UHF já jich mám několik v provedení western a nic jiného už nosit nebudete. Oblékám koncem října a s lítostí odkládám koncem dubna. Pohodlné, teplé a praktické nepotřebuji žádný svetr přímo pod bundu. Ideální pokud zrovna nejste bankovní úředník. Třeba tahle to byla moje první zhruba před 5 lety https://www.ironhearteu.com/tops/ihsh-232-red.html od té doby přibyly další, loni jedna, kterou přejeli černou Overdyed a ta se začíná krásně vybarvovat. Džínové košile jak CPO nebo normální 12oz smutně visí ve skříni. To je můj tip... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno pondělí v 04:54 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 04:54 @jore1 uka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno pondělí v 05:06 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 05:06 (upraveno) Potvrzuji, flanelky super Upraveno pondělí v 05:08 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno pondělí v 05:26 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 05:26 K IH UHF už se nějakou dobu odhodlavam, vždycky mě trochu odradila cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno pondělí v 06:11 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 06:11 před 45 minutami, ragu napsal: K IH UHF už se nějakou dobu odhodlavam, vždycky mě trochu odradila cena. tady ses díval? https://www.ironheart.co.uk/forum/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno pondělí v 07:58 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 07:58 (upraveno) Já dnes komplet denim Upraveno pondělí v 08:01 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno pondělí v 08:02 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 08:02 flanelku jsem kupoval naposledy tuhle https://statement-store.com/products/iron-heart-12oz-blanket-check-ultra-heavy-flannel-western-shirt-ihsh-333-sax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno pondělí v 09:25 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 09:25 Před hodinou, špelda66 napsal: Já dnes komplet denim Canadian tuxedo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno pondělí v 09:27 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 09:27 před 3 hodinami, Moty napsal: tady ses díval? https://www.ironheart.co.uk/forum/ Podivam se. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno pondělí v 09:30 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 09:30 před 3 hodinami, ragu napsal: K IH UHF už se nějakou dobu odhodlavam, vždycky mě trochu odradila cena. ...K Patek Philippe se už nějakou dobu odhodlavam, vždycky mě trochu odradila cena...:) Lepší flanel neexistuje. Mám slabost ještě pro košile od The Flat Head, ale ty jsou ještě dražší a trošku jiný matroš.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno pondělí v 10:57 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 10:57 Před hodinou, organic napsal: Canadian tuxedo opatruju ji Tome 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno pondělí v 11:24 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 11:24 před 26 minutami, špelda66 napsal: opatruju ji Tome Já už bych se do ní dneska tuplem nevešel 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se