Jump to content

Recommended Posts

Posted
Před hodinou, Diamondking napsal:

Loď z Hamburku dorazila.... 🙃

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Zrovna mám stejný na sobě 👍 teda až na velikost a dvě "ii", moje jsou indigo jen jednou.  

Posted

UPS paráda, ještě dnes dorazily na střídačku Samuraje, Momotaro teda byly na první prochajdě o dost příjemnější 😇 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Like 1
Posted
před 1 hodinou, sido napsal:

UPS paráda, ještě dnes dorazily na střídačku Samuraje, Momotaro teda byly na první prochajdě o dost příjemnější 😇 

Momo mám 2x, od Samurai mám košili, ale ty kalhoty mě už dlouh lákaj, íbí se mi, jak sou takový hrubý

Posted
Před hodinou, Moty napsal:

Momo mám 2x, od Samurai mám košili, ale ty kalhoty mě už dlouh lákaj, íbí se mi, jak sou takový hrubý

jak říkáš, Momotaro jsou takový hladký a hned příjemný, tohle je hrubarna  🧘 sem zvedavej jak se oboje nakonec vybarví 😎

• 2 weeks later...
Posted

o svátky na mě skočil u Dědka a měl MocToe, myslím, že je náš i v hodinkách

Posted

Tak se hlásím do klubu 日本のデニム (nihon no denimu) - tedy japonských džín. Využil jsem nabídky místního člena a pořídil si Momotaro 0105SP. Vzhledem k tomu, že mají v podstatě shodný střih s mými Levis 502, dopadlo to bez zkoušení na první pokus velmi dobře. Za mě super materiál akorát na tyto chladnější měsíce. 

Jinak ale musím říct, že mě Chronomag už začíná pěkně štvát - tedy hlavně jeho mimohodinková sekce. 🙂

Před Chronomagem byly moje koníčky* omezené na cestování a nože  (byl jsem zcela spokojen). Po Chronomagu přibyly samozřejmě hodinky, pak boty, opasky, peněženky (a jiné kožené výrobky) košile,  e-bike, single malt a teď ještě ty džíny. Kde se to kua zastaví?....

*koníčky = komodity, za které se dají utratit (mnohdy nemalé) peníze

• Like 1
  • Haha 2
  • Upvote 1
Posted

To Traveller... 

Zas to ber tak, že to jsou všechno dobré investice, měl bys utratit ty prachy za nějaké chujoviny? A hoď tady foto těch Momo ať se pokocháme.. 😂😂😂

• 3 weeks later...