kleofash Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 tak nakonec jsou vypraný :-D foceno v záři slabé žárovečky telefonem, tak omluvte mizernou kvalitu.Ježdění na koni pěkně devastuje zadní kapsy :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Nevíte někdo prosím, kde by se v Praze dal sehnat nějaký kvalitnější denim materiál? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 (upraveno) Tak když už to kleofash nahodil...Je čas se podívat jak nám to temné indigo bledne Můj nejstarší kousek - 3sixteen SL-100X pořízené v září 2013. Nějak těsně po tom jsem založil tohle vlákno.Bude jim tak 15 měsíců, prané 3x. Fotit denim, zvlášťě v noci, je horší než ty moje blejskavé Seika. Upraveno 23. ledna 2015 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 (upraveno) tak nakonec jsou vypraný :-DPřipomeň mi, prosím, co je to za džíny? Takhle v detailu ta látka nevypadá, jako utkaná v Japonsku nebo v Cone Mills. Upraveno 23. ledna 2015 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Barva pekne drzi.Ty moje Nudie barvi stale dost (ponozky, trenky a skoro vsechno neustale namodrale).Tak když už to kleofash nahodil...Je čas se podívat jak nám to temné indigo bledne Můj nejstarší kousek - 3sixteen SL-100X pořízené v září 2013. Nějak těsně po tom jsem založil tohle vlákno.Bude jim tak 15 měsíců, prané 3x. Fotit denim, zvlášťě v noci, je horší než ty moje blejskavé Seika.316_01.jpg316_02.jpg316_03.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Připomeň mi, prosím, co je to za džíny? Takhle v detailu ta látka nevypadá, jako utkaná v Japonsku nebo v Cone Mills. Zara - na Japonsko bych nevsázel... Mám tu třeba uniqlo a to je upně jiná hadra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Souhlas s tou Zarou. Uniqlo vzniklo 1984 v Hirošimě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 (upraveno) Barva pekne drzi.Ty moje Nudie barvi stale dost (ponozky, trenky a skoro vsechno neustale namodrale).To mi dělají po i roce Unbranded. Proto je nosím nejmíň.Momotaro nepouští vůbec, a při tom začínají na švech krásně blednout. Někdy příští rok udělám prima fotky Upraveno 23. ledna 2015 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 1. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 A znovu 3sixteen, dělají mi radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 ...ode dneška Japan Blue 14.8ozJe to takový surrealný, nejdou voblíct, když se to podaří, tak nejdou zapnout, a ve finále nejdou ani svlíct. Pán v DH říkal, že je to tak správně. susííí panovi moc toblý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 No hlavne ze si Ty spokojny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 (upraveno) ...ode dneška Japan Blue 14.8ozJe to takový surrealný, nejdou voblíct, když se to podaří, tak nejdou zapnout, a ve finále nejdou ani svlíct. Pán v DH říkal, že je to tak správně.susííí panovi moc toblý. Neboj, ony se tak za čvrt roku poddají To my připomíná myslím 32oz Naked and Famous které se dají na nohavice postavit. Upraveno 11. února 2015 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 někdo tady dával info že koupil RAW od Uniqlo, jaký jsou? Budu dělat objednávku, takže bych je tam taky hodil díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Sem se zamiloval http://www.denimheads.cz/shop/detail/64/1124/Indigofera-Swearengen-Black-Hickory#.VNt3a2K9KSM Ty sou luxusní, akorat se srovnat s cenou;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Parádní gatě. Kdybych toho neměl plnou skříň, koupil bych si 25oz Iron Heart 666. Nebo možná asi nekoupil, protože 400? už je za džíny nesmysl.V pátek mi mi o jednu libru utekly černý RRL džíny na ebayi. Byl jsem škrt a dal příhoz 40 liber v posledních 10 vteřinách, final bid byl 41. Jak já byl nasr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 (upraveno) Kdybys přihodil 42, tak final bid by byl 43. To byl majitelův automat s limitou na sumě, za kolik on by je byl ochoten prodat. Pak už by to to Euro nepřihodilo. Upraveno 11. února 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Aha, mě to bylo divný, že ten poslední přihazující byl " private bidder". Ale když to vydraží sám sobě, tak musí platit 10% výpalné z prodeje ebayi ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Uniqlo mám jedny já.. Co tě na nich zajímá? modrá nebyla tak sytá jak u některých jiných - poprvé byla hodně modrá voda, pak už ne, barva drží super.. PS: Ty gatě co dával Moty jsou teda libový - to bych nutně potřeboval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Uniqlo mám jedny já.. Co tě na nich zajímá? modrá nebyla tak sytá jak u některých jiných - poprvé byla hodně modrá voda, pak už ne, barva drží super..jak moc jsou tvrdý, jaký je zpracování a co velikostně, jestli to odpovídá jo, ty pruhovaný sou super, musím se na ně zajít podívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 jsou měkoučký, zpracování se mi líbí. Jsou to nejlepší gatě co tu mám (ale je jasné, že ty exkluzivní značky nemám) a já ji mám true size... tedy 33x32 mám u wrangleru, takže i 33x32 u uniqlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se