Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

tak nakonec jsou vypraný :-D

foceno v záři slabé žárovečky telefonem, tak omluvte mizernou kvalitu.

Ježdění na koni pěkně devastuje zadní kapsy :-D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak když už to kleofash nahodil...Je čas se podívat jak nám to temné indigo bledne :)

Můj nejstarší kousek - 3sixteen SL-100X pořízené v září 2013. Nějak těsně po tom jsem založil tohle vlákno.

Bude jim tak 15 měsíců, prané 3x. Fotit denim, zvlášťě v noci, je horší než ty moje blejskavé Seika.

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Barva pekne drzi.

Ty moje Nudie barvi stale dost (ponozky, trenky a skoro vsechno neustale namodrale).

Tak když už to kleofash nahodil...Je čas se podívat jak nám to temné indigo bledne :)

Můj nejstarší kousek - 3sixteen SL-100X pořízené v září 2013. Nějak těsně po tom jsem založil tohle vlákno.

Bude jim tak 15 měsíců, prané 3x. Fotit denim, zvlášťě v noci, je horší než ty moje blejskavé Seika.

316_01.jpg

316_02.jpg

316_03.jpg

Odkaz ke komentáři

Barva pekne drzi.

Ty moje Nudie barvi stale dost (ponozky, trenky a skoro vsechno neustale namodrale).

To mi dělají po i roce Unbranded. Proto je nosím nejmíň.

Momotaro nepouští vůbec, a při tom začínají na švech krásně blednout. Někdy příští rok udělám prima fotky :D

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

...ode dneška Japan Blue 14.8oz

Je to takový surrealný, nejdou voblíct, když se to podaří, tak nejdou zapnout, a ve finále nejdou ani svlíct. Pán v DH říkal, že je to tak správně.

susííí panovi moc toblý.

:)

Neboj, ony se tak za čvrt roku poddají :) To my připomíná myslím 32oz Naked and Famous které se dají na nohavice postavit.

Odkaz ke komentáři

Parádní gatě. Kdybych toho neměl plnou skříň, koupil bych si 25oz Iron Heart 666. Nebo možná asi nekoupil, protože 400? už je za džíny nesmysl.

V pátek mi mi o jednu libru utekly černý RRL džíny na ebayi. Byl jsem škrt a dal příhoz 40 liber v posledních 10 vteřinách, final bid byl 41. Jak já byl nasr...

Odkaz ke komentáři

Uniqlo mám jedny já..

Co tě na nich zajímá? modrá nebyla tak sytá jak u některých jiných - poprvé byla hodně modrá voda, pak už ne, barva drží super..

jak moc jsou tvrdý, jaký je zpracování a co velikostně, jestli to odpovídá

jo, ty pruhovaný sou super, musím se na ně zajít podívat

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...