Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík

Hele a kluci z DH by Ti s paskem nepomohli? Jinak o tech rangerech taky uvazuji, o broque, tak pak dej prosim reference jak si spokojenej.

tl

V DH bude vopasek tak za šestimámu, sedmimámu, odhaduju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukam na ty denimheads a ten cernej royal republiq 4,5 cm by asi i sel. Diky za inspiraci. Klidne hodte dalsi navrhy. Co ta sirka? Jaky jsou pro vas nositelny? Ja mam nejsirsi asi 37 mm a prijde mi, ze by to chtelo vic....

Odkaz ke komentáři

At nezakladam novy vlakno, tak to soupnu sem. Nechal jsem se od vas zblbnout a objednal unbranded 201. Potreboval bych ale radu, kde k tomu sehnat poradnej remen. Chtel bych cernej, nejlepe z dvojitej kuze 4 cm a vic. Na par odkazu na sedlare na netu sem narazil. Treba pasek od pana Tlusteho se mi libi, ale ma max 4 cm a cenovka je kolem 3 litru.

Myslite ze cena takového remenu je adekvatni? Hodte kdyztak nejaky tipy, nebo pripadne postrehy o sirce pasku a tak. Dik

PS: Cernej potrebuju proto, ze jsem si take objednal cerny iron rangery od RW, ale to patri do jinyho vlakna co me ma take na svedomi :-). Jsem asi ovce ....beeee :-)

Mne treba dvojitej prosivanej  40 mm remen s masivni ocelovou sponou prisel u Hesse v Brne na cca 800 - 1000 . K tomu mne sil jeste pouzdro na 1911 a zasobniky.

Puvodne byl jen na strelnici, ale normalne ho nosim.

Odkaz ke komentáři

Jsem se zamiloval do Pure Blue Japan NC-011. Černé džíny barvené Indanthrenem, který se nevypírá/nevydírá. Chci je jako více formální gatě do práce. Prošvihl jsem je min. týden v aukci na ebay za 170 USD a teď je nemůžu sehnat v EU pod 200 liber. Nějaký tip na černočerné gatě? 

Lee 101 mě neba, koukal jsem na Kuro wash 1, ale ty už se nedají sehnat, černé Iron Hearty stojí raketu, 3 sixteen overdyed budou barvit. PBJ jsou prostě perfektní. Možná ještě Pace Nightrider, ale mají zip, což nesnáším.

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

200GBP to je palba, ale kvalita se vyplati.

Uz koukej zhubnout na 32/32 a jeste mene at si od tebe nejake 32/32 mohu zakoupit timto se stavim jako prvni zajemce v rade. ;).

Měl jsem super heavy, ale prodal jsem po prvním vyzkoušení. Zpracování dobré, ale  mám radši čistý Japan - Momotaro, Samurai, PBJ.

Mimochodem ty černé PBJ jsem včera koupil. Za 200 liber :death:

Upraveno uživatelem Koza_c
Odkaz ke komentáři

Jo je to dost, zvlášť, když paypal účtuje přes 40 korun za libru. Přece bys ode mně nekupoval obnošené gatě :) Džíny nejsou hodinky. Než jsem do těch PBJ šel, poměřil jsem na asi 8 místech 3sixteeny, které mi sedí nejllíp. Tak snad mi "one wash" budou. Neprané jsem neriskoval, bo se můžou smrsknout až o pět centimetrů v pase. Rozměrama na webu seděly na 3 sixteen s přesností čtvrt palce. 32 gatě mít nikdy nebudu. Historicky jsem měl v dospělosti nejmíň 84 kilo. Za poslední rok jsem šel ze 104 kil na aktuálních 89-91. Ale to je do jiného vlákna. Džíny W36, co mi byly loni hodně těsné, teď sundám se zapnutým horním knoflem.

edit: něco málo o brandu http://www.rawrdenim.com/2012/10/fade-friday-pure-blue-japan-xx-007-1-year-0-washes/

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...