Přejít na obsah

Daytona vs.jiná alternativa

haky73

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Marně hledám nějakou podobnost k Daytonám...

Tak podobnost tam není absolutně žádná, spíš alternativa za DeepSea kterou jsem tu taky zmínil. 

Odesláno

ja som mal tie bally na ruke, az na jeden detail pecka, ale asi by som radsej prerastene Rolexy, ak by som mal na vyber. Ale ja som jeden z mala co sa mu SDDS vyslovene pacia :)

som zvedavy co povies na tie Ball-y

Odesláno

Aha, tak už jsem to konečně pochopil, hledal jsi look-like za malé peníze. Hodně vzdáleně mi mohou připomínat Yacht Master (lunetou), DeepSea ani když zavřu obě oči.

Odesláno

....jooo,....no to jsi mohl napsat hned,že hledáš hodinky maximálně do bůůra, a kluci tady v diskusi nemuseli vykopávat válečnou sekeru kvůli "zženštilým" Daytona :-)))))))

Odesláno

Aha, tak už jsem to konečně pochopil, hledal jsi look-like za malé peníze. Hodně vzdáleně mi mohou připomínat Yacht Master (lunetou), DeepSea ani když zavřu obě oči.

Nepochopil, když jsem viděl DeepSea v reálu, nelíbily se mi tak jak jsem očekával. Za více než 200 tis. jsem chtěl hodinky ze kterých bych byl unešen.

Odesláno

tak to ale potom celkovo Rolex vynechaj. Nic proti Rolexu, ale su to predsa len hodinky na bezne otlkanie, nie je na nich nic co by vyrazalo dych - len cenovku maju pomylenu. Pokial teda nie si skalny fanusik znacky co vie o kazdom modeli historiu vratane vyvoja MSRP.

Ked chces nieco co ta posadi na zadok, mas vela inych moznosti /naozaj nemyslim len (Grand) Seiko/. Za 10tis usd si uz kupis prakticky co chces.

Odesláno

Nepochopil, když jsem viděl DeepSea v reálu, nelíbily se mi tak jak jsem očekával. Za více než 200 tis. jsem chtěl hodinky ze kterých bych byl unešen.

Já viděl DeepSea v reálu i na fotkách a přišlo mi to stejné, ovšem když je dá člověk na ruku, nemusí mu sedět. Každopádně jsi psal "Skoro by se mi chtelo napsat za stejny penize vic muziky pokud mozno se stejnou likviditou", Nic proti této značce, ale podle mě Ball ma likviditu velmi mizernou, koupíš nové a za půlku je tu snad ve výborném stavu prodáš?.

Odesláno

No pokial sa odchylil od Rolexu, tak likviditu uz neriesi. To tu bolo zopakovane asi 10x.

Celkovo si myslim, ze riesit likviditu tymto stylom je pod uroven praveho chronomagora. Bud je to hobby alebo kseft. Treba si vybrat.

Odesláno

Psal jsem "spis alternativu" coz neznamena podobny hodinky ale jinou moznost. Podobnost v nich vidim pouze a jen castecne v parametrech, vysoke WR a silny sklo.

Odesláno

(azeppelin) jj, Daytony vypadajú skvele na ženskej ruke a (instant) SDDS sa mi páčia z Rolexu úplne najviac tak isto.

Ak chceš Rolex a likviditu, ber ich. Ak prestaneš likviditu riešiť, alternatív je more?(ako už páni píšu).

F.

Odesláno

Měl jsem tu čest doprovázet Hakyho a dělat mu společnost při hledání toho pravého kousku.Jakékoli narážky ohledně cen jsou vyloženě irelevantní,rozpočet byl vysoko,tak vysoko,že slova kolik stojí ani nepadla.Vše se odehrávalo výhradně způsobem technických dotazů a zkoušek na ruce.IWC,Zenith,Rolex,JLC,Panerai.Nijak jsem Hakyho neovlivňoval a výsledkem rozhodně není nic,co by šlo pojmenovat jako look-like za malé peníze.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...