Přejít na obsah

Daytona vs.jiná alternativa

haky73

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Dopadlo to jako obvykle, kolegové se na něj sesypali a místo pokecu o hodinkách musí podstoupit lustraci jak ten "zbytečný" dotaz ve "zbytečném"  vlákně myslel.

Odesláno

Osobně ho právě nevidím vůbec jako zbytečné.Společně s rozhodováním co a proč a potom v reálné konfrontaci právě toto vlákno dostává smysl.Daytonky byly původně velkým favoritem.

Podle mě zbytečné. MR1990 otevřel pár týdnů staré vlákno a již týden předtím měl haky73 jasno a šel do BALL. My jsme si toho hlupáci nevšimli, píšeme naprosto zbytečně a stačilo toto vlákno ukončit slovy děkuji vyřešeno. Místo toho se rozvinula mnohastránková a naprosto zbytečná diskuze. Věříme ti, že haky73 měl v kapse 300 tis. a nakonec vybral mezi drahými značkami Ball, které jsou jednoznačně pro něj nejlepší o tom žádná. TEČKA

Odesláno

Můžeš tečkovat jak chceš,Bally byly jednou z alternativ,ale ještě před tím,než padlo toto finální rozhodnutí bylo potřeba projít všechny možné alternativy,tak vzniklo chronologicky toto vlákno.Po zkouknutí těchto alternativ a zvážení ano či ne,rozhodl se Haky jak rozhodl.Nic nebylo zbytečné.Brouci v hlavě po uspěchaném rozhodnutí,ti jsou zbyteční.Vše ve vláknu padlo 27.prosince.

Odesláno

Josef01: ta jizlivost mi prijde naprosto zbytecna. Ball neni draha znacka resp.ne tak draha jako Rolex. 300 jsem v kapse nemel ale neco malo pres 250. Prisla konkretni konfrontace na konkretnim miste. Vzesla ve me otazka mam dat takovy penize kdyz to neni uplne to co jsem ocekaval? Odpoved byla jasna, nedam.

Daytonky mi utekly od Streetglide asi o 4-5 dni a jeste pred tim DeepSea ktere jsem do te doby na vlastni oci nevidel. Nekdy je zajimavy nakup proste ovlivnen cenou a tu mel Streetglide dobrou.

Tolik jen na vysvetlenou.

To ze me tu nekdo odsuzuje za to ze jsem skocil do nizsiho levelu me ani tak moc netrapi.

Z vyletu mi ve hlave jednoznacne utkvel Zenith Doublematic ale ten uz byl hold nad moje moznosti.

Odesláno

je malo chronomagoru, kteri dokazi o hodinkach uvazovat racionalne (a vetsina z nich nakonec zkonci u damasko, kde si dokazi obhajit 'value for money').

vybrat si hodinky za mene nez kilo, kdyz mas budget ~2.5 zavani 'racionalnim' uvazovanim. doufam, ze v tvem pripade te ta racionalita nedovede v pristich tydnech k prodejni sekci... 

Odesláno

doufam, ze v tvem pripade te ta racionalita nedovede v pristich tydnech k prodejni sekci... 

Takova uvaha je zcela na miste protoze jsem je ve skutecnosti nevidel. Doufam ze si Ballama sedneme a kdyz ne, uvidime na kolik se Josef mylil. Zase si rikam ze by to tu byl trochu exot. Ale konec spekulaci a OT,uvidime.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...