nividic Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Ja bych ty insignie nechal leskly tak jak sou, at se vodrbou provozem samy. Obcas o neco vezmes v dilne, sem-tam hodis flasku do auta, ve ferone ty rezavy plechy sou taky lakavy... pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Instant: myslím, že mezi skalními je tato informace poměrně známá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 (upraveno) Kdyby Kurtz měl suby tak ho Willard nikdy nedostane.Jenže on měl jen GMT Master a ještě k tomu někde projebal lunetu tak to měl sečtený už od začátku. Upraveno 28. listopadu 2013 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Brutální hodinky, parádní připomínka tohoto skvělého filmu. Dost dobrý, Brno jede! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Já furt přemýšlím nad tím, jestli on ten Sibiř nepotřebuje tu dvojku plech na sériovku podobných tahů brněnské provenience. Místo orla krokodýla a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Já furt přemýšlím nad tím, jestli on ten Sibiř nepotřebuje tu dvojku plech na sériovku podobných tahů brněnské provenience. Místo orla krokodýla a tak... Tys na to káp!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 Kdyby Kurtz měl suby tak ho Willard nikdy nedostane.Jenže on měl jen GMT Master a ještě k tomu někde projebal lunetu tak to měl sečtený už od začátku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Hodinky moc pěkné, tah trošku "divočina" (i když zajímavá...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Tak po půl roce, nějaké zkušenosti s olongapem, nebo už jsi je prodal ? Já si koupil 6105 8110 a přemýšlím nad řemenem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 http://www.ebay.com/itm/19mm-Waffle-strap-band-fits-SEIKO-6105-150m-diver-/110602368753 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Jo, o tom vím,ale vzal jsem řemen 19mm a nasadil na hodinky a na mé pracce /21cm/ je to jako tkanička od bot, takže sice je originálu nejblíže,ale pro mne je bohužel nepoužitelný, i když ho ještě nezatracuji.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se