neferirkare Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 (upraveno) Chronomag ctu uz dlouho a zatim zustavalo jen u pecliveho sbirani informaci. Az se moje draha pritelkyne rozhodla mi udelat radost k vcerejsi promoci a sama od sebe mi koupila hodinky, po kterych jsem touzil. Jsou to Seiko SKX 007J :-) Upraveno 29. listopadu 2013 uživatelem neferirkare
geometr Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 Tak blahopřeju k promoci i hodinkám. Vypadá to na dobrý start do života. Tak ať se daří!
neferirkare Odesláno 29. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 Jeste jsem zapomnel vlozit foto, tady je. Jinak dekuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Juraj11 Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 Gratuluju ke krasnym hodinkam a pritelkyni si hyckej;) odesláno přes moji Ťapku
panedge Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 Máš zřejmě výbornou přítelkyni!gratuluju jak k promoci,tak k hodinkám.
Toblin Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 Protoze jsme na chronomagu tak gratuluji ke krasnym potapkam a nasledne pak k uspesne promoci ;-)
VintageLover Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 Gratuluju, taky jsem si letos splnil sen k promoci, sice za své, ale to vůbec nevadí.
neferirkare Odesláno 29. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 Dekuju vsem. Uplne mi to vyrazilo dech. Bylo mi divne, ze mi najednou kouka pres rameno, kdyz ctu Chronomag... :-D Mam z nich neskutecnou radost. Ale znate to vsichni. Prvni poradne hodinky a clovek je nakazen...
quest987 Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Taktéž gratulace k promoci i k hodinkám. Pokud přítelka vybrala hodinky sama, jen podle toho na co koukáš tak to klobouk dolů. Šáhla po dobrém kousku. Toho ja se doma asi nedočkám.
neferirkare Odesláno 1. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 No, ted bude zase rada na mne. Vanoce se blizi a ona zacina pokukovat po damskych petkach :-D
geometr Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Tak to máš dobrý. Dárek je asi jasnej a fáze vybírání je vždycky nejzábavnější.
M-72 Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Gratuluji k promoci, pěkným hodinkám a fajn přítelkyni! To ji musíš teda také udělat pěknou hodinkovou radost pod.... Syn promoval 13.11. 2013 a vysvětlil mi, že potřebuje víc kolo než hodinky
neferirkare Odesláno 2. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Tak to máš dobrý. Dárek je asi jasnej a fáze vybírání je vždycky nejzábavnější.Presne, taky nejradeji koukam. Vlastni kup je jen tresnickou mas dortu :-)
neferirkare Odesláno 2. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Gratuluji k promoci, pěkným hodinkám a fajn přítelkyni! To ji musíš teda také udělat pěknou hodinkovou radost pod.... Syn promoval 13.11. 2013 a vysvětlil mi, že potřebuje víc kolo než hodinky Takze se nepotatil? Ja jsem kdysi objevil stare Sportivnie po dedovi, pak tohle forum a mel jsem jasno :-D
Daemonultimate Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Trojí gratulace,k přítelkyni,k promoci a konečně i k těmhle parádním hodinkám.
neferirkare Odesláno 3. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Děkuju chlapi. Je normální, že je furt pozoruju, leštim, zkoušim povolit a dotáhnout korunku, kdybych se náhodou potápěl v práci? Přítelkyně trošku lituje, že mi je koupila, věnuju se jim totiž víc, než jí
lub Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 Děkuju chlapi. Je normální, že je furt pozoruju, leštim, zkoušim povolit a dotáhnout korunku, kdybych se náhodou potápěl v práci? Přítelkyně trošku lituje, že mi je koupila, věnuju se jim totiž víc, než jí jo, je to normální.gratuluju k promoci i hodinkám. máš vkus, 007 jsou parádní. když to tak subjektivně vezmu, tak mají snad nejkrásnější tvar pouzdra ze všech seiko potápek a celkově jsou dokonale sladěný. super univerzální hodinky pro všechno.
neferirkare Odesláno 4. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 Prave tak to beru. Dekuju. Pro me vypadaji super jak na tahu, tak na gumovym remenu a zrovna tak jsem tu videl nekolik krasnych fotek na kuzi. Vzdycky jsem se povazoval za lehce obsedantne kompulzivni povahu :-D . Kdo ma ale u takove strojovny chut resit odchylku? :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se