Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Chronomag ctu uz dlouho a zatim zustavalo jen u pecliveho sbirani informaci. Az se moje draha pritelkyne rozhodla mi udelat radost k vcerejsi promoci a sama od sebe mi koupila hodinky, po kterych jsem touzil. Jsou to Seiko SKX 007J :-)

Upraveno uživatelem neferirkare
Odesláno

Dekuju vsem. Uplne mi to vyrazilo dech. Bylo mi divne, ze mi najednou kouka pres rameno, kdyz ctu Chronomag... :-D Mam z nich neskutecnou radost. Ale znate to vsichni. Prvni poradne hodinky a clovek je nakazen...

Odesláno

Taktéž gratulace k promoci i k hodinkám. Pokud přítelka vybrala hodinky sama, jen podle toho na co koukáš tak to klobouk dolů. Šáhla po dobrém kousku. Toho ja se doma asi nedočkám.

Odesláno

Gratuluji k promoci, pěkným hodinkám a fajn přítelkyni!

To ji musíš teda také udělat pěknou hodinkovou radost pod.... :newyear:

Syn promoval 13.11. 2013 a vysvětlil mi, že potřebuje víc kolo než hodinky :lol2:

Odesláno

Gratuluji k promoci, pěkným hodinkám a fajn přítelkyni!

To ji musíš teda také udělat pěknou hodinkovou radost pod.... :newyear:

Syn promoval 13.11. 2013 a vysvětlil mi, že potřebuje víc kolo než hodinky :lol2:

Takze se nepotatil? Ja jsem kdysi objevil stare Sportivnie po dedovi, pak tohle forum a mel jsem jasno :-D

Odesláno

Děkuju chlapi. Je normální, že je furt pozoruju, leštim, zkoušim povolit a dotáhnout korunku, kdybych se náhodou potápěl v práci? :lol2:  Přítelkyně trošku lituje, že mi je koupila, věnuju se jim totiž víc, než jí :clap:

Odesláno

Děkuju chlapi. Je normální, že je furt pozoruju, leštim, zkoušim povolit a dotáhnout korunku, kdybych se náhodou potápěl v práci? :lol2:  Přítelkyně trošku lituje, že mi je koupila, věnuju se jim totiž víc, než jí :clap:

jo, je to normální.

gratuluju k promoci i hodinkám. máš vkus, 007 jsou parádní. když to tak subjektivně vezmu, tak mají snad nejkrásnější tvar pouzdra ze všech seiko potápek a celkově jsou dokonale sladěný. super univerzální hodinky pro všechno.

Odesláno

Prave tak to beru. Dekuju. Pro me vypadaji super jak na tahu, tak na gumovym remenu a zrovna tak jsem tu videl nekolik krasnych fotek na kuzi. Vzdycky jsem se povazoval za lehce obsedantne kompulzivni povahu :-D . Kdo ma ale u takove strojovny chut resit odchylku? :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...