Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Chronomag ctu uz dlouho a zatim zustavalo jen u pecliveho sbirani informaci. Az se moje draha pritelkyne rozhodla mi udelat radost k vcerejsi promoci a sama od sebe mi koupila hodinky, po kterych jsem touzil. Jsou to Seiko SKX 007J :-)

Edited by neferirkare
Posted

Dekuju vsem. Uplne mi to vyrazilo dech. Bylo mi divne, ze mi najednou kouka pres rameno, kdyz ctu Chronomag... :-D Mam z nich neskutecnou radost. Ale znate to vsichni. Prvni poradne hodinky a clovek je nakazen...

Posted

Taktéž gratulace k promoci i k hodinkám. Pokud přítelka vybrala hodinky sama, jen podle toho na co koukáš tak to klobouk dolů. Šáhla po dobrém kousku. Toho ja se doma asi nedočkám.

Posted

Gratuluji k promoci, pěkným hodinkám a fajn přítelkyni!

To ji musíš teda také udělat pěknou hodinkovou radost pod.... :newyear:

Syn promoval 13.11. 2013 a vysvětlil mi, že potřebuje víc kolo než hodinky :lol2:

Posted

Tak to máš dobrý. Dárek je asi jasnej a fáze vybírání je vždycky nejzábavnější.

Presne, taky nejradeji koukam. Vlastni kup je jen tresnickou mas dortu :-)

Posted

Gratuluji k promoci, pěkným hodinkám a fajn přítelkyni!

To ji musíš teda také udělat pěknou hodinkovou radost pod.... :newyear:

Syn promoval 13.11. 2013 a vysvětlil mi, že potřebuje víc kolo než hodinky :lol2:

Takze se nepotatil? Ja jsem kdysi objevil stare Sportivnie po dedovi, pak tohle forum a mel jsem jasno :-D

Posted

Děkuju chlapi. Je normální, že je furt pozoruju, leštim, zkoušim povolit a dotáhnout korunku, kdybych se náhodou potápěl v práci? :lol2:  Přítelkyně trošku lituje, že mi je koupila, věnuju se jim totiž víc, než jí :clap:

Posted

Děkuju chlapi. Je normální, že je furt pozoruju, leštim, zkoušim povolit a dotáhnout korunku, kdybych se náhodou potápěl v práci? :lol2:  Přítelkyně trošku lituje, že mi je koupila, věnuju se jim totiž víc, než jí :clap:

jo, je to normální.

gratuluju k promoci i hodinkám. máš vkus, 007 jsou parádní. když to tak subjektivně vezmu, tak mají snad nejkrásnější tvar pouzdra ze všech seiko potápek a celkově jsou dokonale sladěný. super univerzální hodinky pro všechno.

Posted

Prave tak to beru. Dekuju. Pro me vypadaji super jak na tahu, tak na gumovym remenu a zrovna tak jsem tu videl nekolik krasnych fotek na kuzi. Vzdycky jsem se povazoval za lehce obsedantne kompulzivni povahu :-D . Kdo ma ale u takove strojovny chut resit odchylku? :-)