Jump to content

Recommended Posts

Posted

Udělal jsem si radost novodobou produkcí Laco "vintage look". 38 mm, plastové sklo, plné dýnko, Myiota 9015.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Tedy moc pěkný kousek. Gratuluji. Nepokazili to ani datumkou, vypadají jak z 60-tých let. Super. 

Posted

Tady není moc co dodávat. Silně nadčasové hodinky. Čisté, technicistní tvary. Prostě nahá  nádhera. Dodej fotku dýnka. Mně se líbí, řekl bych, dobrá volba

Posted

Tymto designom sa neda nic pokazit. Inak ale som s myiotou v menej masivnyvh puzdrach mal vzdy ten problem, ze bolo dost pocut rotor pocitam ze tu to bude asi podobne.

Posted

Tady není moc co dodávat. Silně nadčasové hodinky. Čisté, technicistní tvary. Prostě nahá  nádhera. Dodej fotku dýnka. Mně se líbí, řekl bych, dobrá volba

Tady je :)

Posted

Velmi pěkné,materiál je nerez? /má to trochu odlesky jako do žluta/.

No vídíš, to mi ani nedošlo, je fakt, že z fotek není zcela jasné, že je pouzdro zlacené. Ručky, indexy, nápisy také zlaté. 4 lumi body (3,6,9,12) a výpně ruček s lumi.

Pro pořádek přidávám foto od výrobce.

Posted

Tymto designom sa neda nic pokazit. Inak ale som s myiotou v menej masivnyvh puzdrach mal vzdy ten problem, ze bolo dost pocut rotor pocitam ze tu to bude asi podobne.

Toho jsem se taky bál. Jde o to, jakou Myiotu jsi tam měl? Rotor u 9015 klouže jak po másle (nátah je jen jednostranný), ani o něm nevím. Když to srovnám s etou 2824, tak je tahle Myiota kultivovanější, dle mého tedy.

Posted

Tak od pátečního seřízení udělaly k mému překvapení - 15 s, spíše bych čekal, že půjdou do plusu. Jedna večerní.

Guest Matiniela
Posted

Nadčasový design. Krásné oblekovky. Mám docela brouka v hlavě. :)

• 1 month later...