Kostra Odesláno 1. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Prosím, prosím, čas se mi neúprosně krátí a budu velmi vděčný za jakékoliv další názory.
Kostra Odesláno 1. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Díky Béďo, koupit oboje je varianta C, kterou se zatím snažím vytěsňovat do podvědomí, odkud ale ta potvora stejně vždycky znovu vyleze:-) Přece jen by mi těch béček bylo líto, i když fázi slepé zamilovanosti už máme za sebou, to je bohužel pravda.
Kostra Odesláno 1. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Toho se trošku bojím, dvě novinky a jen jedno zápěstí, to by nemuselo dělat dobrotu:-)
kloubik Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 (upraveno) Model Chronoris neznám, jsou to pěkné hodinky a dál? Co mají navíc? Maji charisma, historii, spojeni s motorsportem a Formuli 1 uz vic jak 40 let. Chapu ze tohle je subjektivni a rozhodnout si to muze jen zakladatel vlakna, protoze kazdej to ma jinak...nekdo chce totalni technickou preciznost a nekoho vic fascinuje historie a odkaz hodinek v casech, kdy mereni casu s lepsi presnosti dokazou pristroje a digitalky nesrovnatelne levnejsi. Upraveno 1. prosince 2013 uživatelem kloubik
Hasňa Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Jsem tez taky racionalni inza, takze Damasko. V ruce jsem mel od Orisu jen Aquisy a delaly na me levny dojem. Pravda Damaska si muzes koupit kdykoliv. A taky pravda, ze bych sel jedine, to podtrhuji, do inhauzu a ten, jak cigi spravne poznamenal, je za tri a pul. Orisy bych si ale tak, jako tak nekoupil. Radsi Swatchky a setrit dale.
Hasňa Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 (upraveno) :-) Hele, dobre vis, ze jsem milovnik Doxy a, rekneme, nemilovnik Orisu. S tim nic nenadelas. Vsude taky poctive pisu, ze jsem z Orisu drzel v ruce jen jeden model a jen jednou. Klidne to mohla byt nepovedeny kus. Ale proti U1, ktery si kamarad ten den nakonec koupil, vypadaly Aquisy jako fejk. O Doxe se nemusime bavit, to je spica spicovni. Byla to velka anabaze, nez jsem petilitry ziskal. Byt movitejsi, mam je porad. Upraveno 1. prosince 2013 uživatelem Hasňa
Juraj11 Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 (upraveno) :-) Hele, dobre vis, ze jsem milovnik Doxy a, rekneme, nemilovnik Orisu. S tim nic nenadelas. Vsude taky poctive pisu, ze jsem z Orisu drzel v ruce jen jeden model a jen jednou. Klidne to mohla byt nepovedeny kus. Ale proti U1, ktery si kamarad ten den nakonec koupil, vypadaly Aquisy jako fejk. O Doxe se nemusime bavit, to je spica spicovni. Byla to velka anabaze, nez jsem petilitry ziskal. Byt movitejsi, mam je porad. Nebylo to myšleno nijak proti tobě . Jen se mi strašně líbí jak tu každý řeší techniku a přitom ji SKORO nikdo nevyužije.Co si budeme nalhávat-normální uživatel moc neocení super odolný těsnění proti chemikáliím,ani antimagnetické pouzdro,či UV těsnění,atd.Co je tam třeba super je závit-strhneš,vymění se.Jen tak mezi námi,nový AQUIS to maj řešený tak,že se odšroubuje ochrana korunky a s ní zároveň závit .Ty hodinky nají prostě technický prvky co jiný nemaj,ale na co ti to při běžným nošení je???Sklíčko rozbiješ tak jak tak,pouzdro se dá vždy poškrábat(už se to tu řešilo) a oprava nebude asi žádná sranda.Nevím,já na těch hodinkách nic zajmavýho nevidím .Co se týče Oris a Sinn U1-každé mají něco,ale že by Oris působil lacině-to spíše naopak;).SinnU1 je oproti novým Aquis dle mého o dost pozadu co se týče zpracování Upraveno 1. prosince 2013 uživatelem Juraj11
marosh Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 (upraveno) Kostro, jestli ti je mezi 7 a 12 lety, tak ty Damasko jsou vyloženě pro Tebe.Na školní besídce bys němi možná udělal parádu.Pokuď jsi starší, tak s Chronorisem neuděláš chybu. Měl jsem dvakrát v ruce a povedená záležitost.Ale nevím, co mají navíc, tak bacha na to. Jiné modely Oris mě nechávají chladným. Aquis nevyjímaje, tady soulasím z Hasňou. Upraveno 1. prosince 2013 uživatelem marosh
Kostra Odesláno 1. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Naživo jsou ty Orisky moc hezky zpracované, to se jim musí nechat. Jen se u nich trošku bojím využitelnosti. Je to prostě srdce proti rozumu. Většinou v takových situacích standardně volím rozum, ale teď mi to jde nějak ztěžka:-)
Juraj11 Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Doxa su kvalitne cinske hodinky.
Juraj11 Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 ...je to marné, je to marné, je to marné. Každý mele svoje a preferuje to své, co si nějak zdůvodnil. Kostro, kup si G-Shocky nebo něco podobného.Souhlas-a máš klid
lukin_ova Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Jelikož jsem byl včera na pivě s třemi damaskomagory, kteří měli podivné kecy o Seiko a obecně Japonském přístupu ke všemu, nabízí se říct nekupuj dětské hodinky se skrytou jehovistickou propagandou. Ale já budu spravedlivý a doporučím prodat Béčka a koupit Oris i Damasko. Brajtle si případně koupíš kdykoliv zpět. Na zmiňované orisky, už asi nenarazíš.
Kostra Odesláno 1. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 JoJo Luku, díky na názor. Valím se na to vyspat a jdu na to s tím, že asi zkusím Orisky a podle toho, jak si sedneme půjdou buď ony nebo béčka a dokoupí se jim do party úžasné, dětské, jehovistické Damasko:-D. No snad bude ráno moudřejší večera:-)
Kristian.nov Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Já nevim pánové... Jestli DA 36 nebo tyhle krásný Orisky je podle mě věc nálady, dyť jsou to každý úplně jiný hodinky. Takže nejlépe koupit oboje, ty si konkurovat nebudou:-) Mě moje Damaska jako dětský nepřijdou, ale myslim, že je to tady házení hrachu na zeď (to je ta slušnější varianta:-D) A když tu zaznělo, k čemu ty technický vychytávky když je nevyužiju?.... To je teda otázka od chronomagora... Kurva pro ten pocit pro ten pocit přeci!! K Cigimu se radši vyjadřovat nebudu...
sibirnaya Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 kdyby alda ty damaska tak nenafotil, tak si je tu nikdo nekoupil ani. me jeho fotky taky nalakaly, tak jsem je jednou chtel koupit, nastesti sem se na ne jel podivat vosobne a reknu ti, tak nudny hodinky sem uz dlouho nevidel, ani ta zluta vterinovka to nevytrhne. zkus je sa a uvidis, oris je bomba, damasko je nuda..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se