kamilb Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Odesláno 17. října 2015 (upraveno) Jejžiš už to konečně vyfoť komplet pouzdro i s tahem,ten vypadá taky dobře. Upraveno 17. října 2015 uživatelem kamilb
Chumpus Odesláno 17. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2015 Jejžiš no jo Nemám u sebe foťák, takže se mi do toho moc nechce, ale že seš to ty, tak jsem ti to vyfotil mobilem.
Sacíbagr Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Odesláno 17. října 2015 (upraveno) ...co je tam za kalibr, prosím? Já zlehka pátral, ale nic jsem nevypátral. Jsou úžasné. My se líbí, když se v Seiku občas rozdá LSD a oni stvoří podobné věci. Upraveno 17. října 2015 uživatelem Sacíbagr
lucid Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Odesláno 17. října 2015 ...co je tam za kalibr, prosím? Já zlehka pátral, ale nic jsem nevypátral. Jsou úžasné. My se líbí, když se v Seiku občas rozdá LSD a oni stvoří podobné věci.Nechci do toho chumpusovi camrat, ale myslím, že je to quartz, 7N01 nebo tak něco.
Chumpus Odesláno 17. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2015 Ano, quartz. Baterkáče moc nemusím, ale tady mi to je srdečně jedno, protože ty hodinky jsou naprosto úžasný.
McStinger Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Odesláno 17. října 2015 Puzdro sa mi moc nepáči, pripomína mi pásovca, alebo niečo iné, čo by som nechcel mať doma. Zato ciferník je bohový, tak by mi ani to puzdro nevadilo
lucid Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Odesláno 17. října 2015 To pouzdro nezapře inspiraci helmety, a proto předpokládám, že na ruce sedí perfektně.
Chumpus Odesláno 18. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2015 To pouzdro nezapře inspiraci helmety, a proto předpokládám, že na ruce sedí perfektně.Srovnání s helmety se nabízí, ale před nějakými 40 lety nebyl tenhle tvar pouzdra tak neobvyklý.
kamilb Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Odesláno 18. října 2015 Třeba lobster od Omegy,to byl taky masakr,ty se tady na foru taky před lety mihly.
lucid Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Odesláno 18. října 2015 Srovnání s helmety se nabízí, ale před nějakými 40 lety nebyl tenhle tvar pouzdra tak neobvyklý.Já jsem měl nedávno možnost koupit nové v černé variantě - SBPB005, ale jejich cena + případné DPH už na mne bylo moc. Njn, to je tak když člověk hromadí a na nové mu už pak moc nezbývá
Chumpus Odesláno 18. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2015 Já jsem měl nedávno možnost koupit nové v černé variantě - SBPB005, ale jejich cena + případné DPH už na mne bylo moc. Njn, to je tak když člověk hromadí a na nové mu už pak moc nezbývá Odkud a za kolik? Klidně přes SZ...
Jörg8X Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Odesláno 18. října 2015 Jejžiš no jo Nemám u sebe foťák, takže se mi do toho moc nechce, ale že seš to ty, tak jsem ti to vyfotil mobilem.Velká paráda
Chumpus Odesláno 17. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Měsíc a půl jsem tu nebyl. Fórum mi nechybělo a hodinky vlastně taky ne, protože jsem měl celou dobu na ruce nový Seika.Hodinky vyloženě za pár šupů, na cestování ideální, protože jsem se o ně nemusel bát. Jsou velký, ale na ruce nevadí. A ta modrá...
pavel23 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Tnehle styl ciferníku , ala sport se mi moc líbí. Taky bych chtěl dosáhnout toho, že sem nepolezu! Jo co to je za model Seiko?
Chumpus Odesláno 18. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Jsou to SNKN41. Vřele doporučuji cokoliv z Recraft řady.
PEtrS Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Měsíc a půl jsem tu nebyl. Fórum mi nechybělo a hodinky vlastně taky ne, protože jsem měl celou dobu na ruce nový Seika.Hodinky vyloženě za pár šupů, na cestování ideální, protože jsem se o ně nemusel bát. Jsou velký, ale na ruce nevadí. A ta modrá... Tohle pivko jsem pil v San Diegu. Odkud to mas?
Chumpus Odesláno 19. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Tohle pivko jsem pil v San Diegu. Odkud to mas?Jestli se nepletu, tak jsem ho koupil v Ralph's někde v Los Angeles, nebo možná jinde v Kalifornii. Už si nepamatuji...
ingi88 Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Jak to tu tak prohlížím, začíná ve mě harašit seikobundus
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se