Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jejžiš už to konečně vyfoť komplet pouzdro i s tahem,ten vypadá taky dobře. :)

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno (upraveno)

...co je tam za kalibr, prosím? Já zlehka pátral, ale nic jsem nevypátral. Jsou úžasné. My se líbí, když se v Seiku občas rozdá LSD a oni stvoří podobné věci.

Upraveno uživatelem Sacíbagr
Odesláno

...co je tam za kalibr, prosím? Já zlehka pátral, ale nic jsem nevypátral. Jsou úžasné. My se líbí, když se v Seiku občas rozdá LSD a oni stvoří podobné věci.

Nechci do toho chumpusovi camrat, ale myslím, že je to quartz, 7N01 nebo tak něco.

Odesláno

To pouzdro nezapře inspiraci helmety, a proto předpokládám, že na ruce sedí perfektně.

Srovnání s helmety se nabízí, ale před nějakými 40 lety nebyl tenhle tvar pouzdra tak neobvyklý.

Odesláno

Srovnání s helmety se nabízí, ale před nějakými 40 lety nebyl tenhle tvar pouzdra tak neobvyklý.

Já jsem měl nedávno možnost koupit nové v černé variantě - SBPB005, ale jejich cena + případné DPH už na mne bylo moc. Njn, to je tak když člověk hromadí a na nové mu už pak moc nezbývá :( 

Odesláno

Já jsem měl nedávno možnost koupit nové v černé variantě - SBPB005, ale jejich cena + případné DPH už na mne bylo moc. Njn, to je tak když člověk hromadí a na nové mu už pak moc nezbývá  :(

Odkud a za kolik? Klidně přes SZ...

Odesláno

Jejžiš no jo :) Nemám u sebe foťák, takže se mi do toho moc nechce, ale že seš to ty, tak jsem ti to vyfotil mobilem.

Velká paráda :)

• po měsících...
Odesláno

Měsíc a půl jsem tu nebyl. Fórum mi nechybělo a hodinky vlastně taky ne, protože jsem měl celou dobu na ruce nový Seika.

Hodinky vyloženě za pár šupů, na cestování ideální, protože jsem se o ně nemusel bát.

Jsou velký, ale na ruce nevadí. A ta modrá... :)

Odesláno

Měsíc a půl jsem tu nebyl. Fórum mi nechybělo a hodinky vlastně taky ne, protože jsem měl celou dobu na ruce nový Seika.

Hodinky vyloženě za pár šupů, na cestování ideální, protože jsem se o ně nemusel bát.

Jsou velký, ale na ruce nevadí. A ta modrá... :)

Tohle pivko jsem pil v San Diegu. Odkud to mas?

Odesláno

Tohle pivko jsem pil v San Diegu. Odkud to mas?

Jestli se nepletu, tak jsem ho koupil v Ralph's někde v Los Angeles, nebo možná jinde v Kalifornii. Už si nepamatuji...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...