Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jen krátké info... Jedná se o SNW005, jsou z roku 2002, resp. v tom roce se objevily v katalogu. Jak už to Seiko u povedených hodinek občas dělá, jejich produkce brzy skončila, a proto se dnes velmi těžko shání. Někdy rok a půl dozadu jsem se o nich bavil s instantem a v prodeji jsem je viděl až teď v prosinci. Před pár týdny se sice objevila modrá verze, ale ta měla vadu, přes kterou jsem se nedokázal přenést. Kromě modré se dělaly ještě v bílé a zlatém pvd. Existuje i hranatá verze, ale ty jsem zatím nikdy nikde neviděl.

Uvnitř je 7s25, což je 7s26 bez dne v týdnu. Zpracování je vynikající, v dané cenové hladině určitě nadstandardní. Zajímavostí je, že mají motýlovou sponu, což už dnes u Seika není tak obvyklé. Shrnuto, jsou to jedny z nejlepších hodinek z hlediska poměru cena/kvalita+osobitost, co jsem kdy měl. 

Odesláno

Tak predsa.. blahozelam. Tie som mal na desktope dlhy cas. O hranatych som ani netusil ze existovali. Su to naozaj vynimocne Seika.

V ruce jsem je nedržel a fotek je málo, ale hranaté se podle mého názoru moc nepovedly...Na kulaté se rozhodně nechytají. Časem je asi dám na řemen, měly by vyniknout ještě víc.

Ta největší pecka bohužel nestihla dorazit do Vánoc, tak jsem si alespoň prohlížel fotky. Při pohledu na tyhle chronografy (fotky z tz-uk) je mi fakt líto, že Seiko nemá ve svém současném portfoliu chronograf strojek s day-date. Pak by nebylo co řešit.

Odesláno

Někdo tu SCBS025 z Moving design collection nazval oblekovkami. To je pro ty hodinky skoro urážka :) Definovat kategorii, do který patří, moc nejde. Nosím je většinou k tričku a vypadá to skvěle. Těžko na nich hledat nějakou chybu, pouzdro je dokonale jednoduchý, na ciferníku nic nepřekáží. Všechno slouží funkci.

Je to jediný model z kolekce, který nemá hladký ciferník. Viz fotka.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Pět let na Chronomagu. No, málo toho zrovna nebylo :D A to jsem si jistý, že jsem na něco určitě zapomněl...

Snad mi modi protentokrát větší fotku odpustí :)

Odesláno

Chumpus, to je hodný kus života. Krásneho života! Dúfam, že i ja budem môcť raz takto bilancovať :-)

Gratulujem a teším sa s Tebou.

F.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...