Viktor Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2007 Do rodiny hodinek Max Bill přibyl chronograf. Moc se mi líbí, jen mám radši, když je u chronografu subciferník s vteřinovkou - tady jsou jen sčítače hodin a minut, člověk by musel mít pořád puštěný chronograf, aby se na hodinkách něco hýbalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2007 Moc pěkné hodinky... S názorem na potřebu vteřinovky souhlasím, také mám rád když se na ciferníku stále něco hýbe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2007 To je snad první chronograf, který jde perfektně i k obleku. Moc hezké. Hlavně v té černé barvě. Jen ta tlačítka stopek mi přijdou jako z nějakých levných digitálek. Ta se mi moc nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2007 Jsou dokonalý, i ta tlačítka se mi líběj Kolik tak asi... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2007 boo-beek napsal: Kolik tak asi... ? Jako Orlíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2007 Nový nebo starý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2007 Chronograf, a tak nádherne decentný. Ani neviem, či sa mi viac páči s čiernym, alebo bielym číselníkom. Predávajú ich niekde v Bratislave, alebo Prahe? Celkom rád by som ich videl zblízka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2007 http://www.ehodinarstvi.cz/JUNGHANS-Max-Bi...ction_d131.html ... ale neni tam koukam cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2007 Skeleton napsal: http://www.ehodinarstvi.cz/JUNGHANS-Max-Bill-collection_d131.html ... ale neni tam koukam cena. Jsou kolem tisíce euro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2007 Kamil napsal: Skeleton napsal: http://www.ehodinarstvi.cz/JUNGHANS-Max-Bill-collection_d131.html ... ale neni tam koukam cena. Jsou kolem tisíce euro. Presne tak, doporucena cena EUR 1.190,00. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2007 Sakra, 40mm, jsou větší než ty bez chronografu. Ajajaj, ajajaj. :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2007 railmaster napsal: Chronograf, a tak nádherne decentný. Ani neviem, či sa mi viac páči s čiernym, alebo bielym číselníkom. Predávajú ich niekde v Bratislave, alebo Prahe? Celkom rád by som ich videl zblízka. Fotka je přímo od Mikla z Vídně, Wollzeile 35. Už dlouho se tam chystám, ale musím s sebou vzít přítelkyni aby mě držela zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2007 čistá retro práce! výborný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PanzerBear Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2007 sehr gut! schoen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2007 krása - čistý design ale bez vteřinovky tomu opravdu něco schází ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weiview Odesláno 1. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2007 Vážně o nich uvažuji ...již půl roku Snad v nejbližších měsících zajedu k Miklovi. Mrknout na ně, s připravenou peněženkou Máte je někdo? Jaké jsou dojmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2007 weiview napsal: Vážně o nich uvažuji ...již půl roku Snad v nejbližších měsících zajedu k Miklovi. Mrknout na ně, s připravenou peněženkou Máte je někdo? Jaké jsou dojmy? Krásné..také znám jednoho co o nich pořád mluví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 1. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2007 Zaregistroval jsem je teprve dnes. Koukám, slintám, moc krásné chronografy, trošku jiné než Breitling. Nic podobného nemám, a jak píše NiG dokonalé oblekovky. NO ještě že mám zákaz utrácet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weiview Odesláno 1. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2007 Přidávám ještě jenu fotku ať toto vlákno trochu oživíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weiview Odesláno 1. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2007 ... A ještě pár dalších pro nadšence, vím jak těžko se to hledá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se