Viktor Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 mam blade runner na dvd, bohuzel jen kopie, pokud ti to pomuze, staci rict... Díky, ale v tomto případě jde pouze o originál. Ještě lépe s bonusem s původní nepřepracovanou verzí Tak si ji kup na amazon.de v provedení Director's Cut, ta originální verze se bude shánět hůř http://www.amazon.de/Blade-Runner-UK-Harri...9314191-4245838 Radši bych si koupil tu UK verzi, i když je dražší. U tý německý verze jsou nějaký stížnosti na nový zvuk, ale možná se to týká jen německý jazykový verze. V každým případě, na tý verzi z UK je i český zvuk, takže u nás celkově použitelnější. Jinak řada starších francouzských filmů IMHO prohrála bitvu s časem a dnes se na to nedá moc koukat. Starou pušku jsem nedávno viděl a byl bych snad radši, kdyby mi zůstala jen vzpomínka, dneska to byla trochu nuda. Obávám se, že to platí pro větší část filmů s Delonem, Venturou, Belmondem a Gabinem (i když ten by asi u mně obstál nejlíp). Moje zkušenost je, raději vzpomínat než si to sehnat a zkouknout znova. Já třeba dlouho choval vzpomínku na film Dobrodruzi s Venturou a Delonem, jak byl nádhernej, a dneska je to pro mě skoro nekoukatelný. Taky mi už nejni patnáct
Z. Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Jinak řada starších francouzských filmů IMHO prohrála bitvu s časem a dnes se na to nedá moc koukat. Nesouhlas. Co takhle U konce s dechem (režie: Luc Godard, J.P.Belmondo v roli, která ho udělala...). Absolutní klasika, počátek francouzské Nové vlny. A našlo by se toho víc.
Návštěvník Diskutér Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 STARÁ PUŠKA Láska a žal, květované šaty a výlety na kolech... válka a pomsta... oheň povinnosti... dokonalý (pravdivý) příběh. VÝTAH NA POPRAVIŠTĚ Ovšem to především pro hudbu Miles Davise... který stál před plátnem, sledoval hrdinčino noční toulání deštivou Paříží a Miles neskutečně improvizoval a přímo se to nahrávalo. . I když v případe Milese šlo vlastně vždy "jen" o absolutní tóny, absolutní pocity. Kniha je lepší než film. POVÍDKA O POLICAJTOVI Pro dokonalost Trintignanta, který očima uhrál celou památnou scénu v hotelu při zatýkání... oči...srdce... stud... výčitka... prohra. DVA MUŽI VE MĚSTĚ Pro scénu plačícího Delona u telefonu v nemocnici, pro jeho závěrečný pohled, než ho gilotina zbavila jasu v očích... a samozřejmě pro Gabinovu nenahraditelnou osobnost. MUŽ A ŽENA Pro hudbu, pro pravdu a pro vlasy Anouk Amee... a pak... LEON... ta čistá pravda o životě a o kytkách... i když vlastně ani nevím, zda to není americká produkce.
Leclerc Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 François Truffaut - snad cokoli, hlavně ten Doinelovský cyklus. Nová vlna - J.-L.Godard, Agn?s Varda - Cléo od pěti do sedmi Dnešní produkce je velice slušná a taky rozsáhlá, takže jmenovat nelze... A taky i komedie od Francise Vebera, hlavně Blbec k večeři.
cigi Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 policajt nebo rošťák delikatesy (jestli to byl francouzskej film) u konce s dechem vše od buňuela (myslím, že to točil ve francii) o tom mostě v paříži - pont de neuf ? tři barvy bestie (až na ty počítačový triky) jak se to vlstně jmenovalo - historicko dobrodružno akční film o indiánovi, co uměl kung fu v ludvíkovské francii - supr čupr biják! To jsou ty, co jsem si na ně vzpomněl.
Návštěvník tolja Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Magická hlubina- Jean Reno, Jean-Marc Barr
maxs Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Jean-Jacques Annaud - všetky jeho filmy.Napr. Boj o oheň,Medveď,Meno ruže,7 rokov v Tibete,Nepriateľ pred bránami etc.
vanderB. Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 francii moc nesleduju, ale dobra akce bylo Vosí hnízdo
Gilius Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 bestie (až na ty počítačový triky) jak se to vlstně jmenovalo - historicko dobrodružno akční film o indiánovi, co uměl kung fu v ludvíkovské francii - supr čupr biják! Jmenovalo se to Bratrstvo Vlků.....to bylo fajn.....
Rimsy Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 bestie (až na ty počítačový triky) jak se to vlstně jmenovalo - historicko dobrodružno akční film o indiánovi, co uměl kung fu v ludvíkovské francii - supr čupr biják! Jmenovalo se to Bratrstvo Vlků.....to bylo fajn..... Tak to myslim neni nejlepsi priklad povedeneho francouzskeho filmu:) Takovy mismas, ale proti gustu...
sibirnaya Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 bratrstvo nebo rise vlku? tu sem este nestacil zkouknout, tak nevim... jinak mam rad novou produkci, luc besson je gut, miluju kuryra a ronina...
railmaster Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Dcéra zbožňuje francúzske filmy v pôvodnom znení. Naposledy celá uveličená pozerala 8 žien. Zbytok rodiny sa nechápavo porúčal do druhej izby na iný program.
pierre Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 1. 100 000 DOLÁROV NA SLNKU - 1964 (J. P. BELMONDO, L. VENTURA), 2. DOBRODRUHOVIA - 1967 (L. VENTURA, A. DELON), 3. SVÄTÝ ROK - 1976 (J. GABIN, J. C. BRIALY), ...
BUBÁK Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Všechny výše uvedené + spousta dalších a ještě pár filmů viz. foto.
Skipi Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 Zapomněli jste na film Bídníci 20.století - dloooooouuuuuhýýýý a krááásnýýý film. V hlavní roli Belmondo, hraje tam i jeho syn. Doporučuji. Jinak jste tu už vyjmenovali asi vše dobré, máme dobrý vkus . Snad ještě Lovec hlav (Belmondo).
PetrR Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 nebo take The Subway - Podzemka. Asi ne uplne FR ale Luc Besson reziser pokud se nepletu. Vyborne postavy.
klobadysek Odesláno 8. května 2007 Nahlásit Odesláno 8. května 2007 Amelie z Montmartru. Atlantis - od Luc Besson
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se