Sphinxx Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Jaký je váš názor na výše uvedené? Breitling nebo Omega? Líbí se mi oboje. Ale zajímá mě názor více lidí. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Foto dýnek. Fotky jsem si propůjčil z webu: www.uhrforum.de . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 font na tech brajtlich je jak z nepovedenyho detskyho comixu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Brajtle se mi nelíbí,font čísel. Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Starý Superoceany, všechny řady, to je jinčí kafe. Takže v tomto případě je to jasné - Omega! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Jasne Omega. Font na lunete i cifru se mi taky nelibi + ze je na Brejtlich jen 6 a 9, to nemam rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Hmm, Hmm ... takže jde hlavně o estetiku. Mě se líbí oboje, vyloženě ani jedny nezavrhuji. Každé mají něco do sebe. PO jsou určitě "uhlazenější" a ne tak výrazné - tedy za mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Tyhle B tady moc nefrci, takze 95% lidi napise PO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Mal som superoceany treba ich vidiet nazivo pekne hodinky,ale PO to je parada ale priehladne dynko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Ten font je objektivne hnusny, tak jsem napsal jen o nem. Ale i ten zbytek mi ve srovnani s PO prijde neco jako steiny vs rlx Sent from my HTC using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavzez Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 za mě esteticky jednoznačně Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 tmoris: To srovnání mi přijde "přitažené za vlasy", ale budiž, taky názor . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 (upraveno) Takovy proste humpolacky dojem na me delaj.. Edit: jeste to dobre vyjadruje souslovi "vsechno spatne" Sent from my HTC using Tapatalk Upraveno 20. prosince 2013 uživatelem tmoris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Já v těch Béčkách vidím Orien Blue Mako XL a ty vypadají lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Mně třeba už ten font skoro přestává vadit, asi si zvykám...co mi ale vadí dost je ta 6 a 9, nejlepší je číslama označit pouze 12 a 6, u PO i ta 12, 6 a 9 nevypadá špatně, ale obrovský logo místo 12 je prostě špatně, ten cifr pak působí nevyváženě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doth Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Hlas pro Omegu z těchto dvou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bosshugo Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Tady je vítěz dopředu jasný Omega... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 (upraveno) ... takže jde hlavně o estetiku. Kdyby na béčkách nez...vili lunetu,font,nechápu na potápkách chybějící lumi bod na dvanáctce,taktéž nechápu z jakýho důvodu sáhli po gumě na lunetě,když už,mohli tam použít safír,keramiku nebo wolfram.nebo prostě udělat klasickou béčkovskou,mohli to bejt slušný hodinky.Byť porovnáváme s ukončeným modelem Omeg,není co řešit.Takže nejde jen o estetiku,ale i o funkčnost.A srovnávat tenhle model béček s aktuálním modelem Omegy se už vůbec nedá.Spíš bych šel do srovnání Avenger vs PO. Upraveno 20. prosince 2013 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Z tehle dvou urcite Omega, tyhle Breitle ee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se