Kid_A Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Tak tady to - co je malý,to je milý - platí dvojnásob.Prudce elegantní záležitost. diky:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Příjemný GMT od Longines v rozměru 38,5 mm peknej aligator by jim teda slusel taky:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Určitě pořídím, nechci ten tah "do*ebat" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 (upraveno) Dokonce tmavemodrej aligator by nemusel byt uplne marnej:-)) cela ta rada master je moc povedena. Mel jsem cerny daty a zpetne musim rict, ze to byly prijemny hodinky. A velikosti 38.5 taky skvele nositelny Upraveno 29. června 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Mam to uz permanentne a paradoxne to neni od vetsich hodinek, ale hlavne od Igenu a jejich korunky, ktera ma ostre hrany. Je to takove chronomagorske stigma. Signum chronomagorum .@skalis od ceho mas na ty levy ruce takovou modrinu / otlak? je to od korunky nejakych vetsich hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom19 Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Tak aj ja niečím prispejem do klubu. Všetky moje hodinky majú priemer 38 mm a viac ani nechcem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 (upraveno) Betelny voblekofky Upraveno 12. července 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.Kus Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Ahoj zápěstí mám 175 mm a hodinky 39 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Moc pekny. Bude jim slušet i peknej krokodyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.Kus Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Děkuji, mám objednaný tento černý pásek s bílou nití a motýlovou sponou. Na prodejně mi ho nechal prodejce nasadit na ukázku tak teď už jen dva týdny počkat. Jinak ty 39 mm ono to zas pro mě není tak malé na úzké zápěstí, ale je to opravdu pohodlné tyto menší rozměry, nikde to nevadí a sedí tak, že člověk ani neví, že ty hodinky má na ruce. Dnes jsme si pěkně zaplavali a vlastně je sundavám jen na noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Taky se hlásím do klubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
student Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Po letech jedny malé příjemné na nošení ,o kterých ani nevím ,40 mm .M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.Kus Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 No 40 mm do klubu nepatria. Do klubu je vstup pod 40 mm. 40 mm mam aj ja, ale na vstup este len cakam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 jen na zahradu ... kucí z ulice se mi smějí, že mám malý hodinky :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 (upraveno) a tydlecty jsou vlastně taky malý ... tak aspoň dospělácký pivo :-) Upraveno 25. července 2018 uživatelem Lukyn77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 jen na zahradu ... kucí z ulice se mi smějí, že mám malý hodinky :-))))Hlavně že oni se nechovají jak malý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 jen na zahradu ... kucí z ulice se mi smějí, že mám malý hodinky :-))))pekny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 jen na zahradu ... kucí z ulice se mi smějí, že mám malý hodinky :-))))Máš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Taky se hlásím do klubu 37mm, 36mm a 2x 38mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se