Přejít na obsah

Klub malych hodiniek

jankoxxx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No toto je to spravne vlakno premna :D ze som to as teras zbadal. U mna je to do 40.  A teras sa neviem vynausmievat na 14270. 

Ta velkost je uplne Dokonala na moju " babsku " (cca 17cm) rucku. vobec nechapem trendu 42+ a stale stupajucemu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyzera to vyborne, tie remene su 20/16 ze... nosi sa to pohodlnejsie ako na tom tahu? ten ma zrejme rovnake poporcie...

Ahoj. Jasně, to zúžení řemenu je přesně jak píšeš, na Rolexu to tak vypadá nejlépe. Kůže je na Exp I alternativa k tahu, na ostatních Rolexech se mi to moc nelíbí, ale tady je to plnohodnotná altarnativa. Osobně mám kůži moc rád a Horween Shell Cordovan je neskutečně kvalitní, měkká a velmi pohodlná kůže.Tyhle řemeny jsou šity přímo na moji ruku, takže nosit to je radost. :)  

Odkaz ke komentáři

Ahoj. Jasně, to zúžení řemenu je přesně jak píšeš, na Rolexu to tak vypadá nejlépe. Kůže je na Exp I alternativa k tahu, na ostatních Rolexech se mi to moc nelíbí, ale tady je to plnohodnotná altarnativa. Osobně mám kůži moc rád a Horween Shell Cordovan je neskutečně kvalitní, měkká a velmi pohodlná kůže.Tyhle řemeny jsou šity přímo na moji ruku, takže nosit to je radost. :)

Expy nepôsobia tak leštenkovo ako napríklad DJ či DATE (ktoré majú podobný tvar púzdra). Proste v tomto modeli skvele skĺbili toolovosť a eleganciu, tá koža im preto tak neskutočne sedí a celok to pôsobí veľmi harmonicky. To zúženie okrem atraktívneho vzhľadu dáva šancu tej koži aj v teplejších dňoch, keď široký remeň býva často utrpením... A myslím že v najväčších horúčavách ich s prehľadom unosíš aj športovo na textilnom či nylonovom NATO...

Podľa mňa sú to hodinky na celý rok, definitívky ktoré nemusia nikdy z ruky a neprestanú baviť :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...