Ohm-Aztec Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 To já taky . Ještě před časem jsem z toho měl strach, pak jsem pořídil speedy, co mají tuším 39 a překvapivá pohoda. Teď je prodávám a dva zájemci je odmítli s tím, že jsou jim malé, čemuž se v současný době už tak trochu usmívám. No a na ruce teď konstatně Mark XV. se skvělými 38 mm. O Mark XVI. s 39mm bych ještě uvažoval, ale o 17kách s 41mm už asi ne, ani se mi to nelíbí.Patnáctky jsou moc pěkné! Více fotek, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Ale prd, máš holčičí ruku , neposlouchej je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Patnáctky jsou moc pěkné! Více fotek, prosím.Děkuju. Jsem hroznej fotograf a navíc u sebe mám pouze BlackBerry, což na focení není ideální. Čili něco je tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/72601-základní-trojice-hodinek/?p=1177454 a nějaký fotky průběžně v Co máte dnes na ruce (odtud je ovšem i shora uvedená). Ještě jednou ale musím říct, že jsou super, pro mě do práce ideální, hodí se k casual obleku i džínám, jsou dokonale neokázalý, přitom svým způsobem velmi hezký. K nim jsem na víkendy, dovču nebo do hospody pořídlil SKX009 a jsem po dlouhý době hodinkově spokojenej. Btw. ani nevím, zda je tady ještě někdo v aktivní službě má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Děkuju. Jsem hroznej fotograf a navíc u sebe mám pouze BlackBerry, což na focení není ideální. Čili něco je tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/72601-základní-trojice-hodinek/?p=1177454 a nějaký fotky průběžně v Co máte dnes na ruce (odtud je ovšem i shora uvedená). Ještě jednou ale musím říct, že jsou super, pro mě do práce ideální, hodí se k casual obleku i džínám, jsou dokonale neokázalý, přitom svým způsobem velmi hezký. K nim jsem na víkendy, dovču nebo do hospody pořídlil SKX009 a jsem po dlouhý době hodinkově spokojenej. Btw. ani nevím, zda je tady ještě někdo v aktivní službě má. jsou pěkný a velikostně na Tvoji ruku úplně v pohodě... tak nějak mě navnadily na pilotky, ale pořád mě nepouští ty bronzové nav B uhr44 štajny, tak uvidíme ten bronz se mi prostě líbí, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 jsou pěkný a velikostně na Tvoji ruku úplně v pohodě... tak nějak mě navnadily na pilotky, ale pořád mě nepouští ty bronzové nav B uhr44 štajny, tak uvidíme ten bronz se mi prostě líbí, no Jj díky, taky jsem se docela nahledal, než jsem je sehnal ve slušným stavu a za rozumnou cenu. Na Chrono24 obvykle pár kousků je, ale kolikrát za strašnou dardu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Hlásím se také do klubu - Prim Premier 34 mm P.S. Ty IWC Mark XV jsou nejlepší hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Tak jsem pořídil další kousek do sbírky, Sheffield AllSport 37mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 16. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 sakra dusan, ty si iny zberatel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2014 Nejmensi a nejmilejsi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 Před svou registrací na Chronomagu jsem si myslel, že hodinky pro mě začínají od průměru 44 mm nahoru. Pak jsem zjistil, že 41 mm je univerzální velikost, která se dobře nosí. Další stupeň byly oblekovky 38 mm, to už jsem znejistěl. No a poslední pád směrem dolů jsou tyto indické krásky s průměrem 35 mm. Začínám věřit, že i u hodinek platí staré známe: ?co je malé, to je milé?. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 Pokud muzu dodat, take velmi prakticke. Zacinal jsem na potapkach, takze poradny kus kovu. Dnes preferuji pouzdra 40 mm a mene. Kdyz dojde na nove potapky ci pilotky nepujdu pres 42 mm.S tim uzce souvisi take vyska pouzdra a umisteni teziste, ktere ma u me zasadni vliv na komfort noseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 DJ 36mm a zápěstí 16,5 až 17cm. Chybí jim jen košile s manžetou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akkersson Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Jsem z nich úplně na větvi Seiko SNK543K1 37 mmzápěstí 18 a 18,5 cm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Krásných, letních 35 mm na nato strapu (minule jsem zapomněl napsat, že zápěstí mám 19,5 - 20 cm). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Tohle je krasnej - rekl bych az puristickej styl:) Krásných, letních 35 mm na nato strapu (minule jsem zapomněl napsat, že zápěstí mám 19,5 - 20 cm). HMTN_6860.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Tohle je krasnej - rekl bych az puristickej styl:) Jsou opravdu povedené. Doslova mě nadchly, to jsem ani nečekal, i když se mi samozřejmě líbily, jinak bych je nedražil. Jsou to ale kolibříci. Kdyby měly aspoň 38 mm, tak bych si je nechal na pořád. Takto asi půjdou darem jedné slečně, co je okouzlená Indií a vším indickým. Její narozeniny se pomalu ale jistě blíží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Zvykam si.. Jsou fakt supr pohodlne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Se svým 16ticentimetrovým zápěstím do jiného klubu patřit nemůžu, ale vlastně ani nechci ... Díky za inspirativní vlákno! Seiko SNK809 a Sinn 556IMimochodem, ty Sheffieldy vypadají skvěle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Jen bych ještě dodal, že vedle průměru pouzdra je pro mě snad ještě důležitější jeho výška... Chtěl jsem si pořídit potápky Seiko SKX013, které mají průměr 38 mm, ale výšku 13 mm - a na ruce mi to už přišlo moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PotoWatch Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Pridávam tiež niečo malého.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se