filo-boxer Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Super. Jsem rad, ze jsem ted strizlivy, kdybych ten obrazek videl poprve pod vlivem, asi bych se hodne polekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Mám makro-sánky, ktoré som v živote nepoužil, tak som ich dnes skúsil. Je to výrez, ako celok to nemalo úplne žiadaný efekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Ty voe, to je psycho! To jsou spíš LSD-sáňky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 nepřehodíme tohle vlákno už do fotogalerie? Je super, že už je to jen o fotkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Ty voe, to je psycho! To jsou spíš LSD-sáňky. ne ne, sáňky za to nemůžou, to ten sraz! Light-Delirium Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 McStinger, ta animace je vážně super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Ta animace je brutalni. Vlnky jsou od toho, aby se vlnily cumel jsem na to minutu a regulerne se mi pak motala palice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 , tak ešte jeden. Podotýkam, že animácie sú skladané z jednotlivých fotiek, nie cez efekty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 chlape, ses neskutecnej master! smekam..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 joo,perfect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Dík, som rád, že pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Hustoprosty, nebo krutoprisny nebo jak se to ted rika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 McStinger hračička, ale na špičkové úrovni! zkoušel jsem to McStinger kyvadlo z ruky, ale je to peklo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Ono s ťažšou zostavou na stojane to tiež nie je úplne med lízať. Medzi zábermi sa to samozrejme o nejaké pixle posunie a treba to v editore dorovnať. Možno lepšie než statív je použiť starú fintu s vreckom piesku, ktoré sa pekne vytvaruje a pevne drží foťák v stabilnej polohe. Alebo vrecko múky, cukru, šošovice, fazule ... Čím väčší foťák, tým väčšiu strukovinu znesie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 PAMy zblízka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Takový prachy za to chtěj a má to děravej ciferník Moc pěkný detaily! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Mobilovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek.s Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Tak zapojil jsem blesk a místo stativu použil polštářek s pohankou (EXIF informace ponechány) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Hezkypekne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Pekné foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se