Jan_Jan_2006 Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 před 6 hodinami, Alex77 napsal: Civilni verze? Mohlo by to takto být... "Civilní" verze byla bez číslovaného dýnka a s běžnou lunetou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 A samozřejmě bez "pětkošestky" na dýnku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 před 26 minutami, Jan_Jan_2006 napsal: A samozřejmě bez "pětkošestky" na dýnku... Prehledl sem ze jde o Eltony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 civilní verze Elton Sportu neexistuje. Všechny hodinky s nápisem Elton Sport brala armáda a do maloobchodní distribuce žádný Elton Sporty nešly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 Asi tak. Přijde mi to, že někdo přehodil jen číselník z běžnejch igenů. A jaká to náhoda, že zrovna dneska někdo jeden koupil... Ale to by byla moc velká rychlost, navíc to asi nebude on. https://aukro.cz/cifernik-prim-6974712541?tab=course-description Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 před 17 hodinami, financ napsal: civilní verze Elton Sportu neexistuje. Všechny hodinky s nápisem Elton Sport brala armáda a do maloobchodní distribuce žádný Elton Sporty nešly Civilní verze Elton Sport (ES) existovala... Od známého modelu ES pro armádu se civiilní verze lišila tím, že měla na dýnku vyražen stupeň vodotěsnosti 4 ATM a dýnko nebylo číslované. Dále tyto hodinky disponovaly minutovou stupnicí na hliníkové lunetě, která byla vzestupná (u ES pro MNO byla sestupná). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Ve volném prodeji ale nebyly. Počet kusů také neznámý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 vzestupnou hliníkovou lunetu na Igeny mám doma, přímo z Eltonu. Vzniklo pár kusů v prototypové fázi, na hodinkách se neobjevila. A když si to vezmeš logicky: Elton Sport - hliníková luneta s lumibodem Prim Sport - hliníková luneta s lumibodem Prim sport - produkční verze s plastovou lunetou Nějaká civilní verze Igenů, mohla vzniknout až po Prim Sport s pětkošestkou Takhle nějak to vypadat mohlo, ale hodinky s šipkou jsou skládačka z dílů. První produkční Igeny jsou třetí zprava, lesklý číselník, bombírované ručky a plastová vložka lunety. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Ale máš to moc pěkné!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 (upraveno) V 28. 9. 2020 v 22:09, VintageLover napsal: Asi tak. Přijde mi to, že někdo přehodil jen číselník z běžnejch igenů. A jaká to náhoda, že zrovna dneska někdo jeden koupil... Ale to by byla moc velká rychlost, navíc to asi nebude on. https://aukro.cz/cifernik-prim-6974712541?tab=course-description To určitě není ten číselník, ten na aukru byl chlupatý jak opice. Na bazosi se jeden taky nedávno prodal. Upraveno 2. října 2020 uživatelem Vomi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spaja Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 (upraveno) V 28. 9. 2020 v 14:42, Alex77 napsal: Civilni verze? Jo, myslím že jo, vzestupná luneta, 4at a bez výr. čísla. Cifr je krásnej, není to ten z aukra. Upraveno 4. října 2020 uživatelem spaja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Já si nemyslím, že by se dělala civilní verze. To bude jen dodaný cifr do standardního pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cox Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Ahoj, někdo z vás si udělal radost? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Ahoj, někdo z vás si udělal radost?Jen se zeptám, je to adekvátní cena? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Těžko říct co je adekvátní cena v aukci, kde si může přihazovat sám prodejce... https://www.antik-hovorka.cz/obchod/hodinky-prim-sport-i-6-at-19300.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 To je pravda, mě zaskočil tec cifeník, že není elton sport. To někdo do toho asi sahal že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 před 2 minutami, Hanzij napsal: To je pravda, mě zaskočil tec cifeník, že není elton sport. To někdo do toho asi sahal že? Ne, tak to má byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Díky za odpověď, můžeš mi to prosím vysvětlit? Rád se dozvím nové věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 před 30 minutami, Hanzij napsal: Díky za odpověď, můžeš mi to prosím vysvětlit? Rád se dozvím nové věci V tom případě mám pro Tebe radu. Stačí si od začátku přečíst tohle vlákno, a nebudeš Finance otravovat neznalými dotazy, a už vůbec nebudeš muset za ty naivní dotazy psát dementní smajlíky. Mohl bys mi vysvětlit, co je na obyčejném dotazu (prokazujícím imho lenost a neznalost tazatele) tak zábavného, že je tam potřeba dát xicht? Aspoň trochu Ti v hledání napovím: 500 a dále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 před 3 minutami, Bert napsal: V tom případě mám pro Tebe radu. Stačí si od začátku přečíst tohle vlákno, a nebudeš Finance otravovat neznalými dotazy, a už vůbec nebudeš muset za ty naivní dotazy psát dementní smajlíky. Mohl bys mi vysvětlit, co je na obyčejném dotazu (prokazujícím imho lenost a neznalost tazatele) tak zábavného, že je tam potřeba dát xicht? Aspoň trochu Ti v hledání napovím: 500 a dále. Vlákno jsem procházel, ne celé to je fakt, ale chápu, pokud je problém se zeptat tak tomu rozumím. K tomu xichtu - chtěl jsem odlehčit dotaz, již se to nebude opakovat. P.S.: díky za nápovědu jdu na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se