Sedlin Odesláno 20. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 plesnivět se tomu samo moc nechtělo, tak jsem tomu pomohl octem. Zkoušel jsem i vejce, ale to nemělo tak silnej dopad. Nakonec zafungovala "octová komora". Ale ani takhle plesnivý to úplně k pouzdru z Al bronzu nejde, tedy kdybyse vám doma válel nějakej kus Al bronzu, dejte, pls vědět.
Bullet Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 Ahoj, tak trocu uz to tmavne.....ja nekde cetl, ze staci bronz zahrabat do zeme na nejakou dobu....koukni se jeste na google na cizi fora, verim, ze najdes dalsi postup jak vytvorit peknou patinu :-)
Sedlin Odesláno 21. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 jasně, ale zabere to drobet víc, než pár hodin v octové atmosféře.Seženu si někde Al bronz, ten to chytá mnohem rychleji
Sedlin Odesláno 9. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2014 bronzofka ala ISOfrane v02tentokrát z Hliníkovýho bronzu (kterej sem sehnal v celym brně jen v za studena tažený kulatině:-( ) Oproti CuSn8 je hliníkovej bronz podstatně tvrdší a houževnatější, a protože hand made je možná "valuable", ale IMHO nevypadá to tak dobře, jako strojová přesnost, tak sobota byla u strojů nejdřív upíchnout pak z válce udělat kvádr :-) a pak pár tahů s posuvem a skoro to je :-) ještě pár detailů, jako 0,8mm díra na stežejku v "rámečku" spony nebo v jazýčku a hotofson po pár hodinách nošení na na spodních stranách už patrná šedá patina spona nikam "nečouhá a netrčí", prostě jako p...l na hrnec pro srovnání - zleva strojová Al bronz, handmade CuSn8, origo INOX ISOfrane
Vit Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Jsi borec.Pěkná řemeslná práce. Moc pěkně zdokumentovaná výroba.
Chosef76 Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 Pane, tohle je moc pěkné vlákno. Závidím Tvoji zručnost.
Bullet Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 Dobra prace! Zavidim Ti ty stroje, ty by se mi take libily.... :-)
Sedlin Odesláno 10. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2014 Dobra prace! Zavidim Ti ty stroje, ty by se mi take libily.... :-)nejsou moje, pronajal jsem si na den dílnu
Bullet Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 nejsou moje, pronajal jsem si na den dílnuTo taky jde??...no tak to je super
financ Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 (upraveno) Než jsem se odhodlal ušm...t si svoji sponu, budou sériofky :-) Hurááá. Už mě ta nerez spona na Isofranu docela lezla na nervy.Klobouk dolu, moc pěkná práce Upraveno 10. března 2014 uživatelem financ
Mirek Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 pekný to máš, strécu...celej tah neplánuješ? Asi by to bylo složitý, ale ukrutný...
Sedlin Odesláno 10. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2014 Než jsem se odhodlal ušm...t si svoji sponu, budou sériofky :-) Hurááá. Už mě ta nerez spona na Isofranu docela lezla na nervy.Klobouk dolu, moc pěkná práce pekný to máš, strécu...celej tah neplánuješ? Asi by to bylo složitý, ale ukrutný...Chlapci, děkuji Vám a bacha na to, co tady píšete! Ani k jednomu se nehodlám vyjadřovat
financ Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 Chlapci, děkuji Vám a bacha na to, co tady píšete! Ani k jednomu se nehodlám vyjadřovat Mě by se líbil mesh. Dáš to? :-)
nividic Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 Ja bych rek, ze mesh uz ma ustrykovanej, podle toho jak sermoval tema jehlicema pred srazem...
Petrk67 Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 Pěkná práce ...borec .... nakonec Jehlice nechňápu , ale na dalším srazu asi poznám.
Bells Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Myslím to upřímně :-) vizte Waw super! A děláš i jiné než bronzové? Popřípadě i jiný tvar?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se