Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Diskutér
Odesláno

v tom případě se omlouvám

V toto případě se zrovna vy nemáte za co omlouvat! Jou tu jiní adepti, kteří by se už měli jednou zamyslet, proč vlastně do tohoto fóra přispívají! Jsou to typy, od kterých jsem nikdy neslyšel nic pozitivního a neustále kverulujou.

Velmi fandím vaší práci. Pavouci jsou podle mého dokonalá trefa do doby, cena je nepochybně taktéž cílená dobře... nemá to chybu. U těchto pilotek (možná je to určeno tím, že je vidím zatím jen na fotografii) mě vlastně tak trochu nepřesvědčuje to jejich tělo... Pokud jste užili poměrně výraznou lunetu, proč potom ji "přebíjet" tím masem kovu kolem... Jsem totiž zvědavý na živý pohled, zda oko přitáhne především luneta, což by dle mého měla. Z toho pramení i můj postřeh o vnímání řemínku jako příliš úzkého. Jinak velmi oceňuji ten matný povrch... a vůbec, celý barevný tón na fotografii je moc příjemný.

Pokud se vám zdá, že tu někteří kolegové lacině kritizují... nijak bych to nepřeceňoval... domací značka to má vždycky trochu těžší, zejména, když k tomu je v cenovém pásmu na které každý nedohlédne.

• Odpovědi 157
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pokud se vám zdá, že tu někteří kolegové lacině kritizují... nijak bych to nepřeceňoval... domací značka to má vždycky trochu těžší, zejména, když k tomu je v cenovém pásmu na které každý nedohlédne.

Myslim si, ze nekteri kolegove NEJEN lacine kritizuji, ale hlavne davaji ELTONu feedback primo od potencionalnich zakazniku...

- kolik musi treba takova NOKIA zaplatit za marketingovou studii, aby ziskala nazor potencionalnich zakazniku ? biggrin.gif wink.gif

... myslim, ze to bude urcite hezkych par "pavouku" v tom lepsim pripade biggrin.gif biggrin.gif

Odesláno

Admin na zásahy nemá čas, jinak by už dávno zasáhnul a dobře by udělal. Nikomu nebráním v účasti na diskuzi. Nikomu ani nebráním v tom, aby napsal, že se mu hodinky nelíbí. Co jenom neustále nechápu je to, proč se o jinak rozumnou diskuzi zajímají lidé, které vlastní předmět diskuze vůbec nezajímá!

Ano svobodně Vám říkám, že už mě některé příspěvky štvou, a to to říkám slušně!

Je mi jasné, že jako představitel firmy za to dostanu po papuli i od našich příznivců, ale mě už je to jedno! Mě současný stav mrzí jen kvůli lidem, kteří by rádi diskutovali ve věcném duchu, a takovéhle výlevy, včetně toho mého je obtěžují!

Uznávám to a omlouvám se všem, kterých by se to mohlo nějak dotknout!

Odesláno

Myslim si, ze nekteri kolegove NEJEN lacine kritizuji, ale hlavne davaji ELTONu feedback primo od potencionalnich zakazniku...

- kolik musi treba takova NOKIA zaplatit za marketingovou studii, aby ziskala nazor potencionalnich zakazniku ? biggrin.gif wink.gif

biggrin.gif

Odesláno

Omyl! To není feedback od potenciálních zákazníků. Tito by si totiž nikdy primky nekoupili! Proto totiž ani nejsou potenciální zákazníci. To jsou lidi, kteří budou pomlouvat cokoliv, co uděláme jen proto, že je to baví!

Ne každý má totiž na ruce primky jako vy!smile.gif

Odesláno

Pisete plačky. Tohle je vecna diskuse, pokladali jsme vecne otazky, jenom jsme se od Vas jaksi nedockali vecnych odpovedi. myslim ze vecnych otazek na Vas bylo polozeno vice nez dost. Ovsem misto odpovedi jsme se dockali narikani jak Vas nerespektujeme a jak Vas tady stveme a jak lide kteri na Vas (Vase vyrobky) nepeji ody by radeji meli z diskuse radeji odejit ...

Odesláno

Admin na zásahy nemá čas, jinak by už dávno zasáhnul a dobře by udělal. Nikomu nebráním v účasti na diskuzi. Nikomu ani nebráním v tom, aby napsal, že se mu hodinky nelíbí. Co jenom neustále nechápu je to, proč se o jinak rozumnou diskuzi zajímají lidé, které vlastní předmět diskuze vůbec nezajímá!

Ano svobodně Vám říkám, že už mě některé příspěvky štvou, a to to říkám slušně!

Je mi jasné, že jako představitel firmy za to dostanu po papuli i od našich příznivců, ale mě už je to jedno! Mě současný stav mrzí jen kvůli lidem, kteří by rádi diskutovali ve věcném duchu, a takovéhle výlevy, včetně toho mého je obtěžují!

Uznávám to a omlouvám se všem, kterých by se to mohlo nějak dotknout!

Co jste do té diskuze dnes konkrétního přinesl - kromě několika málo hysterických výlevů?

Odesláno

Omyl! To není feedback od potenciálních zákazníků. Tito by si totiž nikdy primky nekoupili! Proto totiž ani nejsou potenciální zákazníci. To jsou lidi, kteří budou pomlouvat cokoliv, co uděláme jen proto, že je to baví!

Zajímalo by mě, kde berete tu jistotu.

Odesláno

Já bych měl dotaz k lunetě i propocím hodinek.

Preferuji hodinky masivní, ač mám štíhlé zápěstí, ale to nemění nic na tom, že jsou mi mnohdy nepohodlné.

Ta luneta (ač zdařilá a neobvyklá) mi připadá, že bude zadrhávat o manžetu košile či lem kombinézy (nebo co to vlastně piloti nosí). Zároveň přes to masivní tělo hodinek asi nepůjde příliš snadno přetáhnout rukáv.

Pilotům to nevadí nebo je to jen má hloupá idea a vše je O.K.?

Špatné ustrojení bojového pilota by nemuselo při přehlídce projít wink.gif

Odesláno

Pane bože Prime, já vás nepoznávám ohmy.gif

Neměl by jste si vždy zachovat diplomacii, i když neslyšíte pro vaše ucho právě příznivá slova ?

Odesláno

Já bych měl dotaz k lunetě i propocím hodinek.

Preferuji hodinky masivní, ač mám štíhlé zápěstí, ale to nemění nic na tom, že jsou mi mnohdy nepohodlné.

Ta luneta (ač zdařilá a neobvyklá) mi připadá, že bude zadrhávat o manžetu košile či lem kombinézy (nebo co to vlastně piloti nosí). Zároveň přes to masivní tělo hodinek asi nepůjde příliš snadno přetáhnout rukáv.

Pilotům to nevadí nebo je to jen má hloupá idea a vše je O.K.?

Špatné ustrojení bojového pilota by nemuselo při přehlídce projít wink.gif

Ideální je, zkusit je fyzicky na ruce. Také mám útlé zápěstí, a v tomto směru je model PILOT v pohodě. Vzdálenost stěžejek je totiž dokonce menší jak u modelu Linea 40 nebo Spartak!

Kroužek je udělán tak, aby se snadno ovládal i v rukavici a přitom nikde není žádný ostrý úhel, který by vytvořil nějaký háček. Vytahování ok ze svetru tedy podle mého nehrozí! Ale je potřeba to vidět naživo. Už jsem si mnohokrát ověřil, že v reálu se hodinky líbí daleko víc, než podle fotky.

Návštěvník Diskutér
Odesláno

PRIMe, inspirován tvou odpovědí, koukal jsem na to bílé prošití. Souhlas... při černém prošití budou proporce nepochybně v pořádku... Ještě dám pár pohledů a napíšu tu oslavnej článek smile.gif Jo... až na "druhý pohled"... to svědčí o kvalitním designu... nějaký kolega tu horuje za leštěné tělo... no... tak to snad nehrozí...

Odesláno

Pane bože Prime, já vás nepoznávám ohmy.gif

Neměl by jste si vždy zachovat diplomacii, i když neslyšíte pro vaše ucho právě příznivá slova ?

Tak to jste mě ještě tak dobře nepoznal.smile.gif Jsem trošku vznětlivý a hlavně otevřený.

Určitě bych si měl zachovávat diplomacii, ale jsem také jenom člověk a nestydím se za to!

Jak už jsem x-krát řekl, věcná kritika mi nevadí!

Odesláno

PRIMe, inspirován tvou odpovědí, koukal jsem na to bílé prošití. Souhlas... při černém prošití budou proporce nepochybně v pořádku... Ještě dám pár pohledů a napíšu tu oslavnej článek smile.gif Jo... až na \"druhý pohled\"...  to svědčí o kvalitním designu...  nějaký kolega tu horuje za leštěné tělo... no... tak to snad nehrozí...

To by byl samozřejmě nesmysl, ale když by si to někdo přál, klidně mu takový solitérek uděláme.smile.gif

Odesláno

Já bych naopak udělal hodinky ještě více matné. Třeba i z titanu. Nebo černé.

Přeci jenom, je to věc pro vojáky, ta by se neměla lesknout (byť ten voják sedí v letadle či vrtulníku).

Kdyby se Meresjevovi leskly hodinky, nepřežil by wink.gif Ergo přežil proto, že v Rusku bylo tehdy hodinek jak šafránu a on žádné neměl smile.gif

Návštěvník Diskutér
Odesláno

PRIMe, dotaz - Proč jste zvolili pro minutovou ručku tvar dýky a pro hodinovou tvar hůlky? Nevím, jak tuto markantu uchopit.

Odesláno

To Prim: Pokud to není \"výrobní\" a \"vojenské\" tajemství, je možné zveřejnit, kdo konkrétně je autorem základní verze těchto hodinek?

Využívám toho, že je Prim on line a znovu bych se chtěl zeptat na konkrétního autora návrhu stran Přerováků nebo Eltonu. Zajímá mě to.

Pokud jde o vývoj diskuse, nevadí mi a naopak mnohé prozrazuje smile.gif Letecké hodinky si představuji podobně, ale na třetinové ceně a napadá mě paralela s noži Chris Reeve u našich vojáků.

Návštěvník Diskutér
Odesláno

Protože takto vypadají ručičky na výškoměru Mi24. Dělali jsme je přesně podle jejich vzoru.smile.gif

smile.gif Díky... tohle má člověk vědět... Ostatně četl jsem tu tvé (jsem tu nováček) starší příspěvky, a právě, když jsi psal o tom, proč jste volili zrovna tu a tu součástku, tvar, jak jsi vysvětloval práci na tvorbě ciferníku a tak... to je pro laika velmi velmi přínosné... je škoda, že nepíšeš. Člověk si uvědomí, jak povrchně vlastně hodnotí vaší práci. A právě tahle informace o zvolení tvaru ruček vytváří vztah zákazníka ke "své" značce.

Odesláno

Tohle přece nejsou letecké hodinky. Letecké hodinky, které skutečně používali piloti byly především jednoduché, přehledné, spolehlivé a levné. Dneska přece pilot náramkové hodinky nepotřebuje. Je to jen marketingová akce Primu, snaha využít atraktivního povolání pilotů bojových vrtulníků k propagaci svých výrobků. \"Vyrobili jsme letecké hodinky, které si nemůžete koupit, ale náhodou máme trošičku jiné, které si můžete objednat.\"

Když o tom jak tyto hodinky vznikly víte kulový, tak bych se k tomu být Vámi nevyjadřoval!

O vzniku těchto hodinek opravdu vím kulové. Ale asi to není zakázka ministerstva obrany, takže to nejsou letecké hodinky, které fasují piloti. Je to limitovaná edice hodinek, která vznikla na základě požadavku fandů hodinek, kteří jsou zároveň piloty vrtulníků. Takže stejný případ, jako Chronomag l.e., které už vznikly dvě. Nic víc, nic míň. Že tuto skutečnost Prim marketingově dále využije není nic špatného, taky to nebylo myšleno jako kritika. Je to přirozené. Udělal to i s modelem Linea 40 a se žlutým SportemI se dá čekat, že se taky mírně odlišný model objeví v nabídce. Teď jsou to piloti, což je pro potencionální kupce atraktivní, i když naše armáda je spíš známá polní nemocnicí nebo protichemickou jednotkou. Třeba si taky nechají udělat hodinky. Příště to můžou být operátoři Temelína, strojvůdci Pendolína, lékaři z neurochirurgického oddělení nebo kdokoliv jiný. Každý má možnost. Provedení hodinek nekritizuji, líbí se mi a čekal jsem, jak to dopadne. Podle obrázků se stejně hodinky nedají hodnotit. Prim SportII jsou jedny z mála Primek, které se mi líbí a zvětšená verze se povedla. K ceně se nevyjadřuji, je to jenom záležitost firmy Prim. Že nejsem současným zákazníkem Primu neznamená nepřátelství a snahu kritizovat za každou cenu, ale jen to, že jsem si zatím z jejich nabídky nevybral. smile.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...