Karlos Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 radegh: A hodinky celkově jsou jakási nespecifikovatelná a bezvýznamná předělávka nebo stavebnice. Víc k tomu říct nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 honza.hasic: na Ebay je dost "vraků" v ceně kolem 500CZK s tímto kalibrem, možná by to bylo snazší než laborovat s alternativou a alespoň by tam tepalo správné srdce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 vraků z ebaye se právěže bojím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Ale jinak to asi nepůjde - sladit velikost, tloušťku, hřídele na ručky a otvory pro ciferník na jiný stroj bude fuška. Ebaye bych se nebál, možná to bude jediná schůdná cesta. Pokud něco pořídíš, tak ze dvou už jeden dohromady půjde dát. Tady dokonce jeden funkční:https://www.ebay.co.uk/itm/ANTIQUE-MOVEMENT-WATCH-MECHANICAL-EDOX-MOVEMENT-FE-140-1A/223319613771?epid=3027897938&hash=item33fee2e14b:g:VwsAAOSwsZhcNgK7 nebo pěkný zde:https://www.ebay.co.uk/itm/ANTIQUE-MOVEMENT-WATCH-MECHANICAL-FE-140-1/333007466292?hash=item4d88caaf34:g:IUAAAOSw5tNcNgpE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Ahoj,poradí mi někdo jak sem přidat hodinky o kterých bych se rád něco dozvědět??jsem tady nový a úplně se neorientuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Ahoj,poradí mi někdo jak sem přidat hodinky o kterých bych se rád něco dozvědět??jsem tady nový a úplně se neorientuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Vpravo dole je tlačítko Použít rozšířený editor a po jeho otevření napíšeš text a tlačítkem vlevo dole připojíš soubor/obrázek z kompu popř. z mobilu a odešleš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Cal.26.5 Podle čísla by se mělo jednat o rok 1939. Víc nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Klobouk Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Zdravím pánové, dostal se ke mně tento pěkný budík, pomůže někdo s identifikací? Vím jen, že manželčin prapraděda jej našel po Němcích, když utíkali před Rusákama . Vypadl jim z povozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Klobouk Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Ještě další foto.. Jediné co vím, tak že je na své malé rozměry pekelně těžký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Někdo nápad? Primky to nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Zdravim..Mel bych na vas kolegove dotaz co si myslite o tomto ciferniku.Origo nebo repas?Za kazdy postreh predem diky;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Zdá se mi, že ty dlouhé hodinové indexy tak divně vylézají z barvy, takže můj názor - minimálně přetisk, možná celý cifr nově dělaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Puvodni cifr je tenhle.Skoda jinak by to byl peknej kousek.Hned sem si navic nevsiml toho e. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbulík Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Ahoj.Neví někdo,jaké hodinky jsou tyto? Jedny vypadají na ruské - dle azbuky, druhé možná taky - akorát je nečitelný ciferník.Díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříV Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 Dobrý den,podědil jsem tyto hodinky, pomůže mi někdo prosím s idetifikací?Děkuji Jiří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gangy Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Ahojte, bola by mozna identifikacia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skypi Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 Zdravím pánové, po delší době, pomůže mi prosím někdo s identifikací DOXA z pozůstalosti'? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Dobry den vsem. Chtel bych Vas poprosit o pomoc.Podedil jsem nekolikero hodinek a ted se tim prodiram a snazim se zjistit copak ze jsem to vlastne dostal. Je to takova smes naramkovych a kapesnich hodinek. Neco uz jsem identifikoval a objevil jak original tak i falesny kousky. A proto si prave ted nevim rady s tim jetli jsou konkretne tyhle dvoje original nebo ne. Nasel jsem spoustu podobnych ale ne konkretne tyhle. Cena me nezajima. Jen me zajima jestli ma smysl se tim dal zabyvat a nebo je to ztrata casu a muzu to hodit do kose nebo dat detem na hrani. Ty s modrym cifernikem jsem vzal po 20letech do ruky a hned se rozjeli,ty druhy na tom budou asi hur. Diky Vam moc za jakoukoli radu nebo info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 (upraveno) Že by se toto kopírovalo, to si nemyslím. A i kdyby jo, mělo by stačit hodinky otevřít, porovnat strojky a jistota je hned. Na netu je obrázků hafo.Jen nerozumím tomu, že tě nezajímá cena, ale kdyby ji neměly, dáš to dětem na hraní. O co teda jde? Buď rád za hezké dědictví, nech hodinky vyčistit a měj z nich radost. Upraveno 27. listopadu 2019 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se