nickolas Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Na te prvni fotce je obrazek toho kovare? Jinak takhle z rychliku to vypada ne peknou praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Jj, to je von . Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Nůž máš pěknej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 A hodinky taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 (upraveno) . Upraveno 20. února 2018 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 (upraveno) . Upraveno 20. února 2018 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Dneska mi přišly dva řemeny. Oba z dílny Mistra Habaděje. Jsem s nimi velice spokojený, jeden bombírovaný úplně černý a druhý placatá černohnědá konská kůže s červeným prošitím. Ty hodinky nabízejí nekonečné možnosti blbnutí s řemínky. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Čoveče ta keramická paňmáma je fajnová, až mi srdce zjihlo! B&R mám docela rád, ale nosit bych to asi nemohl.Nebo možná jo, ale...kdyby šlo to pouzdro nějak jednoduše otvírat, nedal by se v tom nosit šňupací tabák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 (upraveno) Tu paňmámu dělala moje pani. Kdyz mas normalni ruku a ne klacek na drazdeni opic, B&R normalne unosis Upraveno 21. února 2018 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Tvoje pani je sikovna! Mi tam opticky vadi ten siroky remen. Ale jak rikas, ja mam spis ten klacek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Na ten remen si musis zvyknout, normalni 24 na nich vypada dost blbe. S rukou bud rad, co ja musel ozelet peknych hodinek pod 39 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 normalni 24 na nich vypada dost blbeZkoušel jsi to? Vždycky jsem měl za to, že právě rovnym nevykouslym řemenem k nožkám by se daly zcivilizovat. Na gumě mi ale překvapivě ta šířka nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Jj, kazdy ma neco. Jo, je to mozny ze ten uzkej by vypadal jeste hur. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Schvalne ne to cumim na googlu a ty kozky to vetsinou opticky jeste rozsiruji. Naopak ty gumy byvaji profilovane, takze ve finale vypadaji uzsi. Takze za me, jedine na gume Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Zkoušel jsi to? Vždycky jsem měl za to, že právě rovnym nevykouslym řemenem k nožkám by se daly zcivilizovat. Na gumě mi ale překvapivě ta šířka nevadí. Je to divný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Takhle to je B&R Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Tyhle chci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Videl jsem je nazivo, uzasne hodinky. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Variace na letecké téma Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 (upraveno) Dcerka se poprve sama pustila do velikonocnich tradic. Uplne se nevyvedly barvy,, shoda nahod s vybarvenými cokoladami vytvorila moc peknou limited military edition. Doufam, ze kolednici nezridka zavisli na pc hrach typu world of tanks tuto skutecnost nalezite oceni. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 2. dubna 2018 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se