Andrew Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Jako že bys prodal GO a RLX a koupil Vulcainy?
IzTaPa Odesláno 7. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 vulcainy (nautical cricket) jsem mel na ruce - zajimavy cifr, zajimavy kalibr, ale jsou 42mm a diky alarmu i priserne vysoky... chlapci, nakonec mi z toho (opet) vychazeji rolady.. jen nevim, jestli suby nebo daytony...
Micey Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 A co je blbýho na Milgaussech? Přijdou mi univerzálnější než jak Daytony, tak Suby.. akorát se kapku lesknou.
Andrew Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Tím tu definitivnost úplně pohřbíš, jak už řekl někdo přede mnou, musíš koupit drahý a třeba i trochu divný hodinky, aby Ti je bylo líto prodat.
Daemonultimate Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 A k Subům tritiovky baterkáče,ideální na spaní,na blbnutí s dětma v noci po lesích,na motorku,střílení,no a tak dál.Prostě na blbnutí.Ideální kombo.
Daemonultimate Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Suby necháš na tahu,tritiovkám prdneš gumu.Hotovo.Máš po starostech.No a když se Ti bude něco líbit,tak si to koupíš a zsa prodáš.No stres.
Daemonultimate Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 (upraveno) Pro upřesnění,myslím keramický Suby. Upraveno 7. ledna 2014 uživatelem Daemonultimate
Návštěvník dlubix Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 panedge: myslel jsem 116610 nebo 16610. Jinak jasně, suby má
Josef01 Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Nejlepší bude tohle, to už nikdy neprodáš http://www.chrono24.cz/all/schaumburg-watch-moon-landscape--id2527602.htm?dosearch=true&picnum=0&query=schaumburg+watch&resultview=list&searchexplain=1&showpage=2&tab=pics&urlSubpath=%2Fsearch%2Findex.htm
Rodkopf Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Nejlepší bude tohle, to už nikdy neprodáš http://www.chrono24.cz/all/schaumburg-watch-moon-landscape--id2527602.htm?dosearch=true&picnum=0&query=schaumburg+watch&resultview=list&searchexplain=1&showpage=2&tab=pics&urlSubpath=%2Fsearch%2Findex.htm Josefe, dobře važ další post! Gratuluji k 4 tis. A máš pravdu, tyhle by asi neprodal, protože by prodělal kalhoty. Ale hezké jsou, to ne že ne.
IzTaPa Odesláno 7. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Josef01 me totiz od vcerejska, kdy jsem se pres obed potkali, neustale postuchuje, abych si koupil neco, za co dam ranec a nikdo to ode mne nekoupi pak by ode mne byl opravdu na dost dlouhou dobu klid a neprudil bych se svymi dotazy...
Tommy_PP Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 A co tak tieto: http://forum.tz-uk.com/showthread.php?286794-1973-Rolex-Submariner-Red-1680-%A36500 Rolady, historia, patina, Red, chrastia,... co viac? :-)
Ondoni Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Ještě bys to mohl udělat jako Štěpánek...nechat si natisknout na RLX cifr svůj podpis, na dýnko nechat vyrýt "IzTaPoVi definitivně IzTaPa" a máš to
Rodkopf Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Ještě bys to mohl udělat jako Štěpánek...nechat si natisknout na RLX cifr svůj podpis, na dýnko nechat vyrýt "IzTaPoVi definitivně IzTaPa" a máš to Ale předtím bych aspoň vyhrál nějaký amaterský závod v něčem ( nebo byl třeba v první 100 ), ať Ti připomínají důležitou událost, nechal si je dát od rodiny na narozky, splnil by jsi tak co nejvíce předpokladů a zvýšil šance na definitivní. Místo podpisu bych volil podobiznu obličeje a ten nápis bych rozšířil o tu událost....např. "IzTaPoVi definitivně IzTaPa ku příležitosti hezké 27. místa v plavání do kopce, Horní dolní 2013, k 33. narozkám". Tím pádem by jsi splnil i Josefovu podmínku.
Návštěvník dlubix Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 V tomhle bych na Pepu asi nedal člověče. Ano, možná budeš mít klid, ale taky na sebe možná uvalíš hooodně velký trápení....
IzTaPa Odesláno 7. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 @dlubix: jo, on si ze me takhle strili uz od vcerejska - mel dobre vanocni prazdniny
Josef01 Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Teda chlapi, můj 4000 příspěvek a nevím co mám napsat Náhodou jedny Schaumburg mám a taky jsou definitivní, ale kdo říká, že musí být jedinné. V současné době mám asi čtvery hodinky definitivní a ještě není konec
kloubik Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 chlapci, nakonec mi z toho (opet) vychazeji rolady.. jen nevim, jestli suby nebo daytony... A co novy cerno-modry keramicky GMT? Akorat ta cena...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se