Honza.manta Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Rychle porovnani proti ES2013- sorry za kvalitu, blby fotak, blby svetlo, ale pro zakladni shlednuti rozdilu snad staci... WP_000798.jpgWP_000801.jpgWP_000803.jpg Oboje jsou moc hezký a hlavně oboje mi říkají pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Oboje jsou moc hezký a hlavně oboje mi říkají pane!Mas pravdu predsedo!Drobne odlisnosti delaji ty spravne Primky. Masovku at si sekaji ve svajcu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Přistoupil jsem do jedoucího vlaku (koupil jsem zálohu za NoDate měsíc před dokončením od tomas23) a v Eltonu mi ještě stačili vyrobit bonusový ciferník a sadu ručiček, za což Eltonu děkuji. A samozřejmě děkuji i Davidovi. Hodinky jsem dnes stihl podrobit WR testu, zvládly několikrát přeplavat 25m bazén ve 2m hloubce. Škoda, že jsem ve spěchu zapomněl doma foťák a první (pod)vodní foto tak pořídí jiný majitel těchto vydařených hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slevin Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2014 Pratele diky za cupr limitku, obzvlast pak Financovi a Sibirovi.Moje jsou zatim bez zavad a brzo vyzkousim poradne vodotesnost.Mej se a do pristi limitky cus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 Tak už je mám taky doma. Díky kluci moc že jste zorganizovali, obzvlášť tobě Davide za administrativu, byť dle toho co píšeš, byla vyčerpávající. Díky. č. 26 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 17-ka taky dorazila na místo určení.Jsou parádní,velké díky VŠEM kdo na tom makali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 18tky doma dik za organizaciu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 Gratuluji všem k novým hodinkám! Chci se zeptat, ten ciferník, to je pololesklý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 Gratuluji všem k novým hodinkám! Chci se zeptat, ten ciferník, to je pololesklý? Ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Koukám,že máš už na nožičce defekt?nebo špatně koukám.Jinak Gratulace,jsou nádherné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Teď jsem na chvíli znejistěl,sice to tak vypadá,ale naštěstí je to pouze na fotce.Asi odlesk,nebo smítko.Zatím jsou bez poskvrny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 13/33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Jsem docela prekvapeny z toho, co takovy stary kalibr zvlada - takovou presnost/konsistenci odchylky bych ocekaval od rolad, ne od tohoto 'kusu zeleza'.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 ja -25sek za 24 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2014 Jsem docela prekvapeny z toho, co takovy stary kalibr zvlada - takovou presnost/konsistenci odchylky bych ocekaval od rolad, ne od tohoto 'kusu zeleza'.... ImageUploadedByTapatalk1403163002.599148.jpg ImageUploadedByTapatalk1403163017.497772.jpgNo, když jsem se dočetl čím se chlubí staré rolády v prodejním vlákně, začal jsem si těch starých osmašedesátek vážit zas trochu víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 měřeno několik posledních dní když byly na ruce a dělají hodně slušných -6s /24 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Ty vogas, tak jsem se právě v prodejním vlákně dočetl že Vás ty hoďky stály 19500 plus stroj!!! No to jsou teda pořádný love, to bych si tu ruku snad radši utrhnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Vsechno zalezelo na konfiguraci... pokud jsi si k hodinkam vzal druhy cifernik, reminek, sponu, tak jsi byl hned o cca 4k lehci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Ty vogas, tak jsem se právě v prodejním vlákně dočetl že Vás ty hoďky stály 19500 plus stroj!!! No to jsou teda pořádný love, to bych si tu ruku snad radši utrhnul To není o penězích, ale o pocitu, takhle se můžeš čochnit myšlenkou že je má jen 33 lidí na planetě zemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se