sibirnaya Odesláno 22. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 ono se to nejak vysibiří, i kdybysme na tu limitku meli bejt jen ctyri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 financovi velke diky, ze to fsechno vosefoval. nejak jsem nechtel spamovat tuto diskuzi tim, co bych ja sam chtel - predpokladam, ze zde projde nejake hlasovani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Přiznám se, že mě to taky poněkud překvapilo, Financovi určitě poděkování, nicméně bych zachoval chladnou hlavu, neb jak praví klasik, ono se to nějak vystříbří.No tááák, ne tak vážně! Tak buď překvapanej a zachovávej chladnou hlavu. financovi velke diky, ze to fsechno vosefoval. nejak jsem nechtel spamovat tuto diskuzi tim, co bych ja sam chtel - predpokladam, ze zde projde nejake hlasovani?No dyť říkám, seznam, nebo hlasování, to je fuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Seznam a instrukce budou v neděli. Všechno co tu padlo je realizovatelný, ceny jednotlivých variant mám.Uspora oproti výrobě jednoho kusu bude v rozpočítání matric mezi více zájemců (kalkulaci mám na 25ks, při 20 kusech bude cena o 60Kč vyšší, při 30 o 40Kč nižší, zanedbatelná položka) a dostali jsme ještě malou obchodní slevu, coby stálí zákazníci.Výroba jednoho kusu hodinek s touto specifikací (Nodate, dvě matrice, pololesklý cifr, malý indexy, bombírovaný ručky, česky gravírovaný popisy na dýnku, individuální duralová vložka lunety) by vyšla na 22.019 Kč, samostatný ciferník je 8700 Kč. Naše cena je příjemnější, dostanem se na cenu renovací, který se objevují v prodejním vlákně. Plus minus, bez práce na strojku. Prostě plný dýnko cca 13k, průhled 15k. Za těch ptákovin co tam je, je ta cena slušná. Duchovní guru nám to tu mazat nebude :-), na specifikaci a podrobnosti udělám druhý vlákno. Komu se to líbí, tak to třeba pochvalte a začněte si shánět strojek. Kdo má zájem o jinou specifikaci, sem s tím, třeba je něco, co to ještě posune a já omezenec to nevidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Komu se to líbí, tak to třeba pochvalte a začněte si shánět strojek. Kdo má zájem o jinou specifikaci, sem s tím, třeba je něco, co to ještě posune a já omezenec to nevidímChválím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 (upraveno) A jak to bude probihat logisticky s tema strojkama? Ja poslu strojek, zalohu nebo celou platbu a pak dostanu hodinky, nebo ten servis a zlaceni se bude resit individuelne? Predem sorry za blbej dotaz :-) jinak az bude seznam kdo co chce hned se tam pisu ... Jo a diky! Specifikace super! Upraveno 22. ledna 2014 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 za mně naprostá spokojenost strojek mám připravený myslím si že ta druhá luneta je k tomu ciferníku nejlepší volba Co nejčistší provedení NO lumi bod/NO date Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 A jak to bude probihat logisticky s tema strojkama? Ja poslu strojek, zalohu nebo celou platbu a pak dostanu hodinky, nebo ten servis a zlaceni se bude resit individuelne? Predem sorry za blbej dotaz :-) jinak az bude seznam kdo co chce hned se tam pisu ... Jo a diky! Specifikace super! Noty na strojky ještě odladím. Je několik variant. Strojek si každý bude řešit sámKdo bude chtít zlacení, dostane instrukce.Modření šroubků dělá místní člen Valis (křestní jméno Jirka), udělá i GO, domlouvejte se s ním napřímo přes SZGO vám udělá Elton (cena je trochu vyšší a není součástí ceny hodinek), nebo Valis, nebo jiný hodinář ve Vašem okolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Zlacení strojků bude dělat místní člen Valoaux a zájemci se s ním dohodnou a budou mu posílat. Alespoň tak jsem to s ním předběžně dohodl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Valjoux :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 A jaka je deadline na dodani hotovych strojku? Jsem totiz cely unor pryc, nejdriv zlaceni a pak go nebo opacne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Supr. Díky za dojednání. jdu do toho s pevným dýnkem. Co se lunety týče, šel bych do hliníkový. a klidně vzestupný, sestupná by asi měla být vyhrazena jen pro Elton Sporty. Jinak čistě jen osobní názor, pokud si každý bude vybírat jiné dýnko a jinou lunetu, tak to asi s limitkou už nemá nic společnýho. Respektive v budoucnu to bude moct každý bastlit jak chce a vydávat to za limitku. Ale to je jen můj názor. Počkám na nedělní vlákno s čísly. A ještě jednou dík Sibiřovy za nápad a Financovi za dojednávání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 GO, zlacení, modření bude zajišťovat Valjoux. Pošle se mu strojek a jak ho budeš mit zpět, pošleš ho do Eltonu.Vybírat se bude jen dýnko, a to bude jednotně značený. Luneta bude pro všechny stejná a podle ohlasů to bude duralová, vzestupná, bez lumibodu. Jiná luneta půjde doobjednat sólo a měnit podle nálady a oblečení. Origo nodate luneta bude jen jedna Doobjednat navíc jdou třeba i tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 @financ: velke dik! cekam na hlasovaci vlakno. over & out Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Perfektní práce, díky organizátorům, těším se na realizaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 (upraveno) GO, zlacení, modření bude zajišťovat Valjoux. Pošle se mu strojek a jak ho budeš mit zpět, pošleš ho do Eltonu.Vybírat se bude jen dýnko, a to bude jednotně značený. Luneta bude pro všechny stejná a podle ohlasů to bude duralová, vzestupná, bez lumibodu. Jiná luneta půjde doobjednat sólo a měnit podle nálady a oblečení. Origo nodate luneta bude jen jedna Doobjednat navíc jdou třeba i tyhle DSCN3884.jpg msg-13546-0-08783900-1390171840.jpgJeště jednou vyjadřuji naprostou spokojenost a poděkování oběma hlavním aktérům. Jinak třetišroubek si jdu vyzvednout za týden, luneta duralová vzestupná je pro daný účel ideál a za mě pevný dýnko. Upraveno 22. ledna 2014 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 A o té lunetě bude hlasování? Já osobně bych preferoval tu s lumibodem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Hlasování nebude, bo to dopadne jak s limitkou Damasko, 84 stránek a prd.Beru to jako podnět k zamyšlení. Přinejhorším půjde přiobjednat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 ještě pro váhavce, jak vypadá zlacený strojek v nerez pouzdru (tady Diplomaty), modřený šroubky si už domyslíte :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Pecka, díky borci, už se nemůžu dočkat Odesláno z mého Q10 pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se